Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Akşamları yürüyüş yapıyor musun benim de şekerim var diyetisyen ve dahiliye kontrolündeyim.Eğer diyetimi aksatırsam şekerim çıkıyor.Hem doktorum hem diyetisyen akşamları en az yarım saat yürümemi önerdi.Hatta kadın doğum doktorum yapabiliyorsam günde 2 kere bu şekilde yürümemi söyledi.
Yapıyorum yemekten sonra yürüyüş diyetimi hiç aksatmıyorum tokluk düzeldi ama açlık bir türlü düşmüyor dahiliyeye gittim 2 hafta daha süre verdi bakalım dedi düşmezse insülin başlarız dozu düşük olur dedi aç aç geziyorum ama yok açlık düşmüyor

Canım oksizinc ciddi
Pişik durumlarında kullanılıyor aklımda olsu. Düzenli kullanıma uygun değil deriyi inceltiyor
Zaten pişik kremleri ciddi pişiklerde kullanilmali bence de ben pişik önleyicinin bile her kakadan sonra sürülmesine karşiyim alişir sürekli ister teni bizim öyle bariz 1 kez pişigimiz oldu ben süt içmiştim kantaron yaği gecirmişti kreme gerek kalmamişti ben ek gidada çok kullanmak zorunda kaldim alerjik bir bebegim var mantar oluyordu direk pişik bile degildi malesef
Kızlar 28+2yiz bugün. Bebekte ara ara kasılmalar var ve adet sancısı gibi sancım oluyor. Bazen çok şiddetli bazen duruyor. Hatta belimede vuruyor sancı. Korktum açıkçası. Normalmidir bu haftada bu durum yoksa tetikte mi olmalıyım?
Canim dakikalari takip et normal olmayabilir ben 23. Haftada hastanelik oldum oyle stres tetiklemisti ona göre doktora git

cinnabon cinnabon canim bizi topikten aralığa geçenler oldu mu bakmadim gerçi ama az önce 2024 aralik topiğine girdim yanlişlikla sanki bizim topikten isimler var gibi geldi bana azaldik mi

Doktorum bana düzenli olursa bakmak gerekir demişti ama adet sancısı gibi sancı eşlik etmiyordu
Acaba enfeksiyon olabilir mi diye düşündüm ama bilemedim.
Canim dakikalari takip et normal olmayabilir ben 23. Haftada hastanelik oldum oyle stres tetiklemisti ona göre doktora git
Evet bende o yüzden korkuyorum zaten kuzum ama şuan için geçti şuan sabahki şiddette sancı hissetmedim. Tekrarlarsa doktorumla iletişime geçeceğim canım.

cinnabon cinnabon canim bizi topikten aralığa geçenler oldu mu bakmadim gerçi ama az önce 2024 aralik topiğine girdim yanlişlikla sanki bizim topikten isimler var gibi geldi bana azaldik mi
Ben bakiyorum arada onlar bizden ilerde ne yapmislar neler olmus diye bakiyorum hazirlikli oluyorum ona gore.dayanamadiklarima yorum yapiyorum.kotu elestirileri gordum yapani ilgilendirir diye dusunuyorum.

Ben teklisini aldım müthiş güzel geldi alacaklara tavsiye ederim hem kalın hem boyutu çok büyüktü benim aldığımın

Canım kızımda normal küvet almıştım ama ozamanlar yer sorunum yoktu eski evimde. Şuan yer sorunum olduğu için katlanır aldım. Yeğenimde aynısını almıştı doğum yaptı o kullanmaya başladı gayet memnun.
Hangi markanın katlanırını aldın peki

Kızlar 28+2yiz bugün. Bebekte ara ara kasılmalar var ve adet sancısı gibi sancım oluyor. Bazen çok şiddetli bazen duruyor. Hatta belimede vuruyor sancı. Korktum açıkçası. Normalmidir bu haftada bu durum yoksa tetikte mi olmalıyım?
Canım kasılma bende de oluyor doktorum düzenli mi değil mi dedi bende günde 3-5 defa oluyor dedim onlar normal önemli olan düzenli olması demişti şimdi nasılsın

X