2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Fıstık gibisin 4 cocuk ne ara oldu canım
Koptum bugün ya parmakta yüzük olmayınca kadının biri geldi oğlunun fotoğrafını gösterdi bana kız arıyorum felan dedi musayitseniz gelelim felan abla ne diyorsun evliyim ve 4 çocuk annesiyim diyince kadınin morali bozuldu bastı gitti ulan bekarken gelmessiniz

Yook ve hepsinin hatırası var satma dursun
Ya canım şimdi baktım lohusa takımı da almıştım o zaman m beden bebek mavisi renkte üçlü takım almıştım onu mecburen satıcam galiba daha paketinde duruyor sadece açıp bakmıştım nasıl diye

Merhaba benimde bebeğim adete göre 8 hatfa olması gerekirken 6 haftalık çıktı.sizin kaç hafta geriden geliyordu.Ara kapandimi

16+1 2gündür mide bulantım var midem yanıyor sebebi ne olabilir. Ara ara da kasık agrim oluyor

Sadece 1 partide oyle bir hata varmıs sanırım. Bir de satış durumu falan varmıs galiba deger düsürme amaclı yapılıyor dşyenler de var
Beypazarı açıklama yapmış meali günde 5 litre içmezseniz korkmanıza gerek yok diye Bahar izlerken açayım bir tane şereflerine

ben hurafelere inanmıyorum ilk gebelikte saçımı kestirdikten iki gün sonra 37. Haftaya girdiğim gün suyum geldi bu sefer de deneyeceğim literatüre yeni bir hurafe sokabilmek için

ilk doğumum normal doğum olmuştu basur beni mahvetmişti doğumdan sonra bir süre sonra geçmişti krem falan sürmüştüm şimdiki hamileliğimde gene çıktılar çok canım yanıyor daha doğum yapmadan çıktılar napcam bilmiyorum doğumdan değil basurdan korkuyorum

Ben gunde 2 tane iciyorum mutlaka. Icim yaniyor midem yaniyor soda cok iyi geliyor
Gaviscon plus iyi geliyor bak. Benim gebelik reflüsü var diye vermişti doktorum. Ondan öncesinde de maden suyunu abartmayayım diye soğuk süt önerdi o da iyi geliyordu öneririm

Gaviscon plus iyi geliyor bak. Benim gebelik reflüsü var diye vermişti doktorum. Ondan öncesinde de maden suyunu abartmayayım diye soğuk süt önerdi o da iyi geliyordu öneririm
Çok teşekkür ederim canım soğuk sütü içiyorum ben de ama 3 gündür mide bulantım da arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…