Koptum bugün ya parmakta yüzük olmayınca kadının biri geldi oğlunun fotoğrafını gösterdi bana kız arıyorum felan dedi musayitseniz gelelim felan abla ne diyorsun evliyim ve 4 çocuk annesiyim diyince kadınin morali bozuldu bastı gittiFıstık gibisin 4 cocuk ne ara oldu canım
Yook ve hepsinin hatırası var satma dursunKuzum çok ucuza gidiyor hepsinin daha etiketleri üstünde
Ya canım şimdi baktım lohusa takımı da almıştım o zaman m beden bebek mavisi renkte üçlü takım almıştım onu mecburen satıcam galiba daha paketinde duruyor sadece açıp bakmıştım nasıl diyeYook ve hepsinin hatırası var satma dursun
Merhaba benimde bebeğim adete göre 8 hatfa olması gerekirken 6 haftalık çıktı.sizin kaç hafta geriden geliyordu.Ara kapandimiBu ultrason haftasıyla sat haftasının birbirini tutmamasıyla ilgili bence de kimse enfişelenmesin. Biz 4. haftadan beri geriden geliyoruz gittikçe aradaki farkı kapattı en son önceki gün kontrolde üç güne düşmüştü fark. Doktorum bana iki haftaya kadar geriden gelmesinde hiç sorun yok oraya takılma dedi. Benim bu konuya takılma sebebim tamamiyle ben hamileliğin şimdi kaçıncı haftasındayım kafa karışıklıydı. Ama görüyorum ki sata göre bakmak daha doğru. Bir sonraki randevuda muhtemelen tam gününü yakalamış olur bebeğim. Yani bu konuya bence kimse takılıp kendini de bebeğini de strese sokmasın hiç.
Merhaba doktorunuz kaçıncı haftada cinsiyet yorumu yaptı.Yani sizmi istediniz yoksa kendisimi direk yorumladı?
Maşallah maşallahBende hiç kestirmedim inanmam ama.yinede nasıl olduysa dört hamileligimdede kestirmek istemedim şuan kalcamda saçlarım doğumdan sonra kestirip boyaticam
Evet şuan hala kullanıyorum haftada biriğne pruloton mu kullandınız sizde haftada bir miydi sizinde
Beypazarı açıklama yapmış meali günde 5 litre içmezseniz korkmanıza gerek yok diye Bahar izlerken açayım bir tane şereflerineSadece 1 partide oyle bir hata varmıs sanırım. Bir de satış durumu falan varmıs galiba deger düsürme amaclı yapılıyor dşyenler de var
ben hurafelere inanmıyorum ilk gebelikte saçımı kestirdikten iki gün sonra 37. Haftaya girdiğim gün suyum geldi bu sefer de deneyeceğim literatüre yeni bir hurafe sokabilmek içinKızlar hamilelikte saç kestirmekle ilgili hurafeler var yok bebeğin ömründen gidermiş felan diye bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz saçımı kestirmek istiyorum ama herkes hamileyken saç kestirilmez diyor saçlarım belime kadar ve hamileyken duş ve sonrasında çok zorlanıyorum
Evet ya şimdiden buz gibi maden suyunu şişe şişe kafama dikmek istiyorumO olmasa bile yaz geliyor artık su bize yetmeyecek zaten kuzum bol bol soda içeceğiz
Ben karadut özü aldım azıcık içine döküyorum sodanın o kadar güzel oluyor ki sade olarak pek içemiyorum yada baza limon atıyorum içineEvet ya şimdiden buz gibi maden suyunu şişe şişe kafama dikmek istiyorumözellikle Ağustos ayında yandık
Ben gunde 2 tane iciyorum mutlaka. Icim yaniyor midem yaniyor soda cok iyi geliyorEvet ya şimdiden buz gibi maden suyunu şişe şişe kafama dikmek istiyorumözellikle Ağustos ayında yandık
Beypazarı açıklama yapmış meali günde 5 litre içmezseniz korkmanıza gerek yok diye Bahar izlerken açayım bir tane şereflerine
Evet şükür Allah nasip ederse üç olacak bir kızım bir oğlum. Var bebiş de erkek sizin belli mi cinsiyetYaa ne güzel üçüncü bebisiniz mi :) çok tatlı benim ilk siz daha iyi anlarsınız tabi hareketi vs ben şu an bu işin cahili modda takipteyim:)))
Ayyy onu ben de alıcam kaç zamandır unutuyorum yaaa nası canım çektiBen karadut özü aldım azıcık içine döküyorum sodanın o kadar güzel oluyor ki sade olarak pek içemiyorum yada baza limon atıyorum içine
Gaviscon plus iyi geliyor bak. Benim gebelik reflüsü var diye vermişti doktorum. Ondan öncesinde de maden suyunu abartmayayım diye soğuk süt önerdi o da iyi geliyordu öneririmBen gunde 2 tane iciyorum mutlaka. Icim yaniyor midem yaniyor soda cok iyi geliyor
Çok teşekkür ederim canım soğuk sütü içiyorum ben de ama 3 gündür mide bulantım da arttıGaviscon plus iyi geliyor bak. Benim gebelik reflüsü var diye vermişti doktorum. Ondan öncesinde de maden suyunu abartmayayım diye soğuk süt önerdi o da iyi geliyordu öneririm