Tesekkur ederim cnm deniycem iş yerinde kaptik şifayı resmenIlık su bal limon tek yaptığım buydu bolcada meyve 2 günde toparladım dene bence çok geçmiş olsun
Ooo olmazmi hapsurur Ken orkit takıyorum malesefKızlar nasılsınız bende alerji var polenlerden dolayı sürekli hapşırıyorum 2 kere altıma kaçırdım yasizde de oluyormu böyle şeyler ne olur oluyor diyin yalnız kalmak istemiyorum bu konuda
Benim basur doğumdan bir hafta sonra gitmişti demekki kalanı varmışOy geçmiş olsun kuzum bilirim aynısını ablamda yaşadı mahvoldu kız yeğenim 2.5 yaşımda hala hafif bir zorlanma zorluyor ablamı oda ikinciyi istiyor sonra ameliyatla aldırıcak zor o şekilde yaşamak çok geçmiş olsun
Ben de bir ara boraks icmistim cok faydasi oldugu soyleniyordu sonra midem almadı bıraktım ama bor kullanan cok var
Bu da benim dün bahsettiğim araç-gereç-sarf malzemesi listesi dediğim gibi buraya tekstilleri veya bebek odası için mobilya falan koymadım. Umarım işinize yarar. Markalı yapmıştım kendime tabii herkes farklı bir şey yapabilirBende çevremden gördüğüm kadarıyla kendime göre bi liste yaptım sizede fikir olur belki aylara ayırarak gittim birazda
Bende öyleyim yalnız değilsin hatta eşim benimle dalga geçiyor arka arkaya hapşırdığım içinKızlar nasılsınız bende alerji var polenlerden dolayı sürekli hapşırıyorum 2 kere altıma kaçırdım yasizde de oluyormu böyle şeyler ne olur oluyor diyin yalnız kalmak istemiyorum bu konuda
Merhaba doktorunuz kaçıncı haftada cinsiyet yorumu yaptı.Yani sizmi istediniz yoksa kendisimi direk yorumladı?
İşte 1 kere şort üstüne etek 2 kat ouyor bana gore deSelam, bacakların değmemesi için eski bir taytı kesip şort yapıp giyebilirsiniz elbisenin altına. Ben hep öyle yapıyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim
Alerji 1 haftadır benide mahvediyor. Pencerenin onunu falan tozunu alıyorum sapsarı polen tozu zatenKızlar nasılsınız bende alerji var polenlerden dolayı sürekli hapşırıyorum 2 kere altıma kaçırdım yasizde de oluyormu böyle şeyler ne olur oluyor diyin yalnız kalmak istemiyorum bu konuda
Online diyet mi yapıyorsunuz peki ben online araştırıyorum suanda isim vermeniz mümkünmüBen de yapamam diyordum ama aman aşırı bir liste vermediği için yapıyorsun canım bir de hamile olduğunu o da biliyor zatenAynen öyle ben de ekmek tuzlu çubuk makarnaya aşırı yüklendim sonrasında da o alışkanlıkla devam ettim ekmek araları makarnalar porsiyonlar büyüdü derken bir anda tombikleşmeye başladım Verdiği liste başta gözüme çok az gelmişti ama inan tamamını yiyemiyorum bile
Ay benim de oğlum oluyo inanır mısınAnnemden önceki bebeğin eşyalarını getirdim hepsi masmavi bide dolaba zor sığdırdım dolabı ufak geldi ah kızçem olacak bu mavileri ne yapıcam hastane hurçlarının içindekiler komple mavi
Bu arada şaka bir yana renklerin cinsiyeti olmaz mis gibi kıyafetler giysin güzelce kızçen ne olacakEvde giydir cnm ben öyle yapicam oğlanın kileri evde giydiricem atamayiz ki beyenerek aldık
Aynen cnm zıbın almiycam tulum desen dolu kisligina kadar herşey var zaten hemen büyüyor seneye bu zamanda nerdeyse 6 veya 7 aylık olucaklar e bebe ye gider bir iki parça alırım olur biter daha bez felan almadım yedinci ayda alıyım diye düşünüyorum zaten iki paket bir numara alicam fazla almayı düşünmüyorum çünkü kilosu felan onuda düşünmek lazım kilolu olursa bir numara küçük gelip Sika bilir oda pisige neden olurBu arada şaka bir yana renklerin cinsiyeti olmaz mis gibi kıyafetler giysin güzelce kızçen ne olacak
Nasılsın minnoş nasıl gidiyor hamilelikAy benim de oğlum oluyo inanır mısın
Oy kuzum kıyamam bitek kendimin kaçırmamasına sevinsemde senin grip olmana üzüldüm dikkat et kendine kuşumOoo olmazmi hapsurur Ken orkit takıyorum malesef
Baya çıktı canım ablamın yeğenim kanala yan girdiği için 23 saat sancı çekti çok ıkındı acı çekti ondan sanırımBenim basur doğumdan bir hafta sonra gitmişti demekki kalanı varmış
Oy kıyamam ya bu alerji mahvetti biziBende öyleyim yalnız değilsin hatta eşim benimle dalga geçiyor arka arkaya hapşırdığım içinhele cam kapı açayım çok kötü haliyle altıma da kaçıyor o kadar hapşırınca