2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Annemden önceki bebeğin eşyalarını getirdim hepsi masmavi bide dolaba zor sığdırdım dolabı ufak geldi ah kızçem olacak bu mavileri ne yapıcam hastane hurçlarının içindekiler komple mavi
Evde giydir cnm ben öyle yapicam oğlanın kileri evde giydiricem atamayiz ki beyenerek aldık

İşte ondan kafam karışık alıp kenara koysam mı hergün fiyatı artıyor yoksa hiç kullanmasam da yazık diye düşünüyorum

Evde giydir cnm ben öyle yapicam oğlanın kileri evde giydiricem atamayiz ki beyenerek aldık
Öyle valla evde giydiririm diyorum zaten hemen büyücekler bi kaç kere anca giyer büyük fazla almamıştım bunlar hep 3 aylık kıyafet

Annemden önceki bebeğin eşyalarını getirdim hepsi masmavi bide dolaba zor sığdırdım dolabı ufak geldi ah kızçem olacak bu mavileri ne yapıcam hastane hurçlarının içindekiler komple mavi
Hiçbirşey olmaz misler gibi hepsi badileri giydirirsin içine sanırım tulum var mavi büyük onun haricinde hepsini giydiririm ben bir sürü toprak tonu şeyler görüyorum güle güle kullansın minnoşun

Ayy çook üzüldüm başınız sağolsun bir daha aynı acıları yaşatmasın rabbim. Bende de ara ara sanci giriyor dün öksürürken hele aşırı siddetli bir sancı girdi. Sertlik icin Ayse gönül hocama yazmistim bebek hareket etmistir dedi. Ben de her belirtide durumda korkuyorum acaba bebege bir sey mi oldu diye hep bir panik halindeyim

Öyle valla evde giydiririm diyorum zaten hemen büyücekler bi kaç kere anca giyer büyük fazla almamıştım bunlar hep 3 aylık kıyafet
En güzeli cnm çoğu hemen büyümez diyor ama.gercekten göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar

Ben bilimsel dayanağı olmayan hiçbir şeye inanmıyorum. İkinci ayımda kestirdim saçlarımı

Hiçbirşey olmaz misler gibi hepsi badileri giydirirsin içine sanırım tulum var mavi büyük onun haricinde hepsini giydiririm ben bir sürü toprak tonu şeyler görüyorum güle güle kullansın minnoşun
Mont almıştık astronot tulum diyorlar onu giydiremem muhtemelen onu diyorsun sanırım. Sağlıkla gelsinler inşallah da giydirelim minnoşlarımıza

Saol canım cevabın için Allah razı olsun içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…