2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Canım benim de sürekli kanamam oldu şuan 17.haftadayım 2 hafta öncesinde bile oldu sürekli oluyor ipne fitil ve bol dinlenme öneriliyor.ilişki kesinlikle yasak.korkma allahın izniyle bişey olmayacak
Burada okuduklarım içimi rahatlatıyor, olabilirliğini anlamama yardımcı oluyor. Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah bunlar ilerde anlatacağımız anılarımız olarak kalır. Mutlu sonu görürüz sağ sağlim.

Canım benim de sürekli kanamam oldu şuan 17.haftadayım 2 hafta öncesinde bile oldu sürekli oluyor ipne fitil ve bol dinlenme öneriliyor.ilişki kesinlikle yasak.korkma allahın izniyle bişey olmayacak
İğne ve fitil olarak ne verdiler, ne aralıkla kaç mg. Benim kendi doktorum yurtdışındaymış pazartesi muayeneye edecek şimdilik bir proluton yaptır dedi. Gece acil doktoru günde 3 defa progestan hapı kanaman yoksa fitil olarak varsa ağızdan al dedi.

Bu bayram en sinir olduğum şey bebişin kız olduğunu öğrenen insanların lafı oldu cümle şöyle başlıyor : olsun sağlıklı olsunda. (Pardon da olsun ne demek yani?)
Ay benim çevremde de erkek oldugunu duyan böyle diyor olsun sağlık olsun eli ayagı düz olsun napçan diyolar şaka mısınız demek istiyorum bu topluluga

Kızlar bu arada benim üst damağım 2 gecedir acayip şişiyor acı ve ağrı yapıyor birşey yiyip içemiyorum resmen sütte içiyorum ama bana mısın demedi gerçi pek süt içememiştim ağırlık vermem lazım varmı başka bi çözümünüz

İlk başta poregestan iğne verdiler onu uzunca süre yaptım sonra kanama yine başlayınca proluton ipne verdiler onu haftada 1 yapıyorum

Tuzlu su ile gargara yap. Benimde oldu.

Sakın çökme, benim 5. haftadan beri kanamam oluyor. Şuan 16+1 deyiz ve geçen hafta da kanamam vardı ama bebiş gayet iyi durumda. Bazı kadınların da böyle oluyor. Sen tabii ki doktoruna git, sebebini öğren ve çözüm bulmaya çalış ama bu süreçte kendini yıpratma, güzelce dinlen.

Arkadaşlar an itibariyle hormonlarım ele geçirdi beni. Yaklaşık 10 dkdır yere bir tane makarna düşürdüm diye ağladım. Sinirlerim tavan. Napıyoruz böyle olunca komik yani

Arkadaşlar an itibariyle hormonlarım ele geçirdi beni. Yaklaşık 10 dkdır yere bir tane makarna düşürdüm diye ağladım. Sinirlerim tavan. Napıyoruz böyle olunca komik yani

Bende az önce kocam oyun oynadı kahvaltı geç yaptık diye triplendim
Ah ah keşke sadece bu dertlerinize sahip olsam şuan. Hallerinize şükredin kızlar.

Ah ah keşke sadece bu dertlerinize sahip olsam şuan. Hallerinize şükredin kızlar.
Elbette çok şükür bu söylediklerimiz dert değildi ama… inşallah sizin de derdiniz kısa sürede çözülür. Fakat naçizane yanlış anlamazsanız, dert paylaşmak bir yana, biraz da gülmek istiyoruz ya hepimiz yaşadığımız zorlukların içinde herkes de işte bir muhabbet konusu açmaya çalışıyor. Neyse diyelim, Allah tez elden iyi etsin sizi

Sen de haklısın kuzum, imrendim sadece

Kızlar bende bayramda gereksiz bir sinirlenme ve akabinde tartışma yaşadım benle alakalı olmayan bir konuda yani niye öyle tepki verdim sonrasında düşünüyorum gerçekten bilmiyorum ama gözüm döndü yani tarifsiz, sonrasında çok üzüldüm ve hala canım sıkkın

Yok tamam oldu bitti artık canını sıkma ben de ağladım sonra dedim ben napıyorum içeride küçük yavrumu üzmemem lazım. Ah hormonlar işte... Anladığım kadarıyla şuan alayımıza hamişlik gerginliği çökmüş hayrolsun tartıştığın kimse de alttan alsın seni hamişsin sen olur öyle

Çökmemek gerektiği tavsiyene uyacağım. Ağla ağla helak oldum. Ağlamıyım diyorum tutamıyorum hormonlardan galiba. İnşallah hepsi geçecek

Canım kesinlikle canını sıkma, bebeğin iyiyse başka hiçbir şeyi düşünme geçiyor. Benim de aynı haftada idrar yolu enfeksiyonum oldu, ilerlediği için maalesef minik de olsa kanama oldu. Tabi kanama olunca hemen tedbiren progestan başladık hala kullanıyorum ama enfeksiyon geçince kanama olmadı bi daha. Umarım senin de bi an önce geçer, idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdiler mi? Beni monurol iyileştirdi, doktoruna bi sor istersen. Bir de çok su içiyorum, kefir, yoğurt yiyorum ve turna yemişi yiyorum her gün. Bunları yer içer ve hijyenine dikkat edersen geçer gider inşallah. Yaşadığımız stresi bi biz anlıyoruz ama yalnız değilsin üzülme, üzülüp bebeğini de üzme

Seni çok iyi anlıyorum canım, insan derdi başka olunca rutin dertlerini özlüyor. İnşallah Allah’ın izniyle sen de çok iyi olacaksın, bebişine sağlıkla kavuşacaksın Bayramdan sonra mı olacak işlemin, hastanede misin hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…