2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Kızlar biliyorsunuz 17+0 gecesi bebişkomun ilk hareketini hissetmiştim dün gece hissedemedim fakat bu gece şunu anladım ki benim bebeğim saat 5 te uyanıyor uyku düzeninde hareketini ilkinde de şimdi de böyle bu saatte hissettim.

Kızlar bugün bikaç bişey aldım kızıma İnşallah cinsiyet sabittir artık Nasıl teyzeleri cicilerimiz.

Eklentiler

• IMG_2143.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_2144.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_2145.png
    300,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2142.jpeg
    18 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bugün bikaç bişey aldım kızıma İnşallah cinsiyet sabittir artık Nasıl teyzeleri cicilerimiz.
Çok tatlılarrr ben de başladım ufaktan ama herkes alma alma deyip duruyor (banane alıcam) ama siz ne düşünüyorsunuz nelerden kaçar çift alacaksınız var mı bir plan ya da listeniz???

Çok tatlılarrr ben de başladım ufaktan ama herkes alma alma deyip duruyor (banane alıcam) ama siz ne düşünüyorsunuz nelerden kaçar çift alacaksınız var mı bir plan ya da listeniz???
Ben şöyle düşündüm.Kısmetse eylülde doğacakları için çok fazla ince almadım önümüz kış çoğunlukla polar tulumlar alacam alt üst sevmiyorum bebeklerde.Full tulum alacam ama kaçar adet bilmiyorum

Bu bayram en sinir olduğum şey bebişin kız olduğunu öğrenen insanların lafı oldu cümle şöyle başlıyor : olsun sağlıklı olsunda. (Pardon da olsun ne demek yani?)

La millet nerdesiniz kayboldunuz resmen

Aynen valla bayram olunca günümüz husranli geçiyor dün gezmeler bugünde misafirler derken bitkin ben oldum
Bayram diye herkes kayboldu bende anca girdim iki gündür hoşafım çıktı bayram gezmesi malum eve gelince de direk uyudum bebiş sağolsun

Kızlar bugün dolabın üst rafına uzanmistim sag kasigima sancı girdi hafif bir sey olmus mudur bebege. Bir de 15+4 haftaligim sol kasigimda pıt pıt hareketler oluyor sanki bebek hareketi midir

Kızlar bugün dolabın üst rafına uzanmistim sag kasigima sancı girdi hafif bir sey olmus mudur bebege. Bir de 15+4 haftaligim sol kasigimda pıt pıt hareketler oluyor sanki bebek hareketi midir
O hareketleri önermiyorlar sen acı çekme diye, bir şey olmamıştır bence ( arada ben de yapıyorum farkında olmadan uzanıyorum bir yerlere) doktora sorduğumda kasların adapte olması zaman alıyor o yüzden dedi.
Pıt pıtları da önceki mesajlarımda yazmıştım 16+1 civarı ilk gebelik olmasına rağmen doktor tarif ettiğinde anlam verebildim cidden pıt oıt bebiş hareketiymişş

Ayyy canimmm icimi cok rahatlattin çok evhamliyim cok. Ben de gecen hafta doktoruma sordugumda bebek hareket etmistir dedi bana. Annemle yengem de bebek hareketi evet diyor.

Bu bayram en sinir olduğum şey bebişin kız olduğunu öğrenen insanların lafı oldu cümle şöyle başlıyor : olsun sağlıklı olsunda. (Pardon da olsun ne demek yani?)
İnsanları memnun edemezsin bana da erkek deyince hmm olsun kız evlat öz evlat da hayırlı olsun dedi kayinvalidem bile. Kız olsa da baska birsey derlerdi

Selam kızlar,
Bu bayram burnumdan geldi benim. Şimdi 15+5 teyim. Dün sabah çamur gibi bir kanamam oldu hastaneye gittim bir sürü kan idrar tetkikleri yapıldı. Kan temiz, idrarda enfeksiyon var dendi. Doktorum bol su ile atarsın dedi. Sonra gün içinde bi daha bişey olmadı. Gece 1 buçuk gibi uykumda bir akıntı uyandırdı baya kıpkırmızı ve çok kan geldi. Bu defa kadın Doğum hastanesine gittik. Bebek iyiydi ama düşük riskin var dediler. Kanamayı bu süreçte normal bulmuyoruz dediler. Progestan hap verdiler yat dinlen dediler. Moral kalmadı çöktüm. Belirsizlik insanı mahvediyor.

Geçmiş olsun cnm iyice dinlen yorma kendini Allah'ın izniyle bebeğine birşey olmiycak

Canım benim de sürekli kanamam oldu şuan 17.haftadayım 2 hafta öncesinde bile oldu sürekli oluyor ipne fitil ve bol dinlenme öneriliyor.ilişki kesinlikle yasak.korkma allahın izniyle bişey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…