Gebelik düşürüyormuş tiroit değerlerini.Kızlar selamm
Gebelik öncesi tsh ı normal değerlerde olup, gebelikle aşırı düşen var mı?
Geçenlerde benim lökosit normal eritrosit neredeyse 30 çıkmıştı. Kum mu döküyorum acaba dedim doktoruma atmıştım bir sorun yok dedi öyle kaldıKızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
Çok normal tansiyonunKızlar, az önce tansiyonumu ölçtürdüm 12-7 çıktı, yüksek mi acaba? Dr üst sınıra yakın olduğunu söyleyip bir yere yönlendirdi, şu an bekliyorumeğer yüksekse bir haftadır böyleydim ve bebeğe bir şey olmuş mudur acaba o kadar merak ediyorum ki...
Perinatologa gidecem artık canım sıkıldınBende aynı durumdayım sıkı takipteyiz cumartesi bi daha gideceğim Doktora nerdeyse her hafta doktora gider oldum ya
Öyle ever canım önceden kayıplar olunca elstra korkuyorum bide sebebini bilsem rahatlayacamİçini ferahlatması emin olmak açısından git bence de canım. Nasıl bir psikoloji yaratıyor iyi biliyorum çünkü. Ama bebişin iyi gönlünü ferahlatmaya çalış. Doktorum 9 ay paçalarından akarcasına kanaması olan gebem oldu benim, sağlıkla doğurdu merak etmeyin, bazı kadınlar da oluyor diyor ısrarla
Yaa benim 0.0064 çıktı ilaç kullanmam mı lazım acabaGebelik düşürüyormuş tiroit değerlerini.
Benim gebeliğimin başında referans aralığındaydı ama alt sınıra yakın diye tiroit hapı verdi. Düşükleri de engellermiş. 1 ay içip tahlil istedi, yine aynı değerlerdeydi. Çok işe yaramış içmeye devam dedi. İçmeseymişim değerler düşecekmiş baya diye yorumladı yani.
Çok haklısın, en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap canım, dualarım seninleÖyle ever canım önceden kayıplar olunca elstra korkuyorum bide sebebini bilsem rahatlayacam
Evet bir sor istersen bakalım ne diyecekYaa benim 0.0064 çıktı ilaç kullanmam mı lazım acabayarın sorayım doktora.
Hayır hastanede yaptırdım canım 5 çıktı eritrosit lökosit 3+ ve bol bakteri diyorMerhaba, sağlık ocağında mı yaptırdınız? Benim de eritrosit 7hpf çıkmıştı. 5 gün sonra takipli olduğum özelde tekrar istedi doktorum. Normal negatif çıktı.
Ahh içimi rahatlattın canım erotrosit görünce korktum biraz daha önce hiç olmamıştı kasıklarımda fena ağrıyor bacaklarıma basamiyorum kasık ağrısından demek bu enfeksiyonlardan faalanmisGeçenlerde benim lökosit normal eritrosit neredeyse 30 çıkmıştı. Kum mu döküyorum acaba dedim doktoruma atmıştım bir sorun yok dedi öyle kaldı
Benim ikidir idrarımda çıkıyor üç kutu monorol saşe içtim anca geçti onu da 3 gün arayla dedi doktorum öyle içtim bende sık sık oluyor me yazık ki çok da su içiyorum ama anlamadımKızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
Ya güneş lekesi gibi değil de daha çok sivilceye benziyorAraştırdım biraz hamilelikte güneş lekesi gibi lekelenmeler olurmuş sonradan geçiyormuş. Bir de benim karnımda kılcal damarlar çıktı mavi mor renkte geçicidir umarım hepsi
Benim 14e 8 sürekli. Ama bunyeye bagli tabi benimki yuksek tansiyona aliskinKızlar, az önce tansiyonumu ölçtürdüm 12-7 çıktı, yüksek mi acaba? Dr üst sınıra yakın olduğunu söyleyip bir yere yönlendirdi, şu an bekliyorumeğer yüksekse bir haftadır böyleydim ve bebeğe bir şey olmuş mudur acaba o kadar merak ediyorum ki...
Bende öyle canım, elimi koyunca bişey yok, ama dediğin gibi pıtırcıkları hissediyorumKızlar 15+5 teyim hafif hafif karnımda pıtırcıklar oluşuyor ama elimi koydugumda hissedemiyorum acaba bana mı öyle geliyor dicem ama hami hissediyorumda
Merhabalar geçmiş olsun öncelikleÖyle ever canım önceden kayıplar olunca elstra korkuyorum bide sebebini bilsem rahatlayacam
Merhaba sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum.boy Kilo 168 54 çokmu zayıf acaba canımMerhabalar geçmiş olsun önceliklekan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum. Acaba kilonuz mu çok düşük yan etkiden dolayı olabilir mi bu kanamalar? Kilonuz kaçtı?
Ne güzelBende öyle canım, elimi koyunca bişey yok, ama dediğin gibi pıtırcıkları hissediyorum
Kuzum bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi turuncu arası toplu iğne başı kadar bir leke gördüm eşim kan değil diyor ama ne olacak başka korkudan hemen uçuk çıktı o saniye içim içimi yiyor şuan seni anlıyorum gerçekten çok zormuş birşey mi oldu kaygısıKızlar yine yine yine kanamam başladı.Napcaz böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?