2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar selamm
Gebelik öncesi tsh ı normal değerlerde olup, gebelikle aşırı düşen var mı?
Gebelik düşürüyormuş tiroit değerlerini.
Benim gebeliğimin başında referans aralığındaydı ama alt sınıra yakın diye tiroit hapı verdi. Düşükleri de engellermiş. 1 ay içip tahlil istedi, yine aynı değerlerdeydi. Çok işe yaramış içmeye devam dedi. İçmeseymişim değerler düşecekmiş baya diye yorumladı yani.

Son düzenleme:
Kızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
Geçenlerde benim lökosit normal eritrosit neredeyse 30 çıkmıştı. Kum mu döküyorum acaba dedim doktoruma atmıştım bir sorun yok dedi öyle kaldı

Çok normal tansiyonun ama gebeliğin başına göre beklenenden yüksek olunca ilerde preeklampsiye yatkın görüyorlar bizi, ondan yönlendirmiştir. 14/9’dan sonra alarm başlıyor.

Öyle ever canım önceden kayıplar olunca elstra korkuyorum bide sebebini bilsem rahatlayacam

Yaa benim 0.0064 çıktı ilaç kullanmam mı lazım acaba yarın sorayım doktora.

Merhaba, sağlık ocağında mı yaptırdınız? Benim de eritrosit 7hpf çıkmıştı. 5 gün sonra takipli olduğum özelde tekrar istedi doktorum. Normal negatif çıktı.
Hayır hastanede yaptırdım canım 5 çıktı eritrosit lökosit 3+ ve bol bakteri diyor

Geçenlerde benim lökosit normal eritrosit neredeyse 30 çıkmıştı. Kum mu döküyorum acaba dedim doktoruma atmıştım bir sorun yok dedi öyle kaldı
Ahh içimi rahatlattın canım erotrosit görünce korktum biraz daha önce hiç olmamıştı kasıklarımda fena ağrıyor bacaklarıma basamiyorum kasık ağrısından demek bu enfeksiyonlardan faalanmis

Kızlar 15+5 teyim hafif hafif karnımda pıtırcıklar oluşuyor ama elimi koydugumda hissedemiyorum acaba bana mı öyle geliyor dicem ama hami hissediyorumda

Kızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
Benim ikidir idrarımda çıkıyor üç kutu monorol saşe içtim anca geçti onu da 3 gün arayla dedi doktorum öyle içtim bende sık sık oluyor me yazık ki çok da su içiyorum ama anlamadım

Araştırdım biraz hamilelikte güneş lekesi gibi lekelenmeler olurmuş sonradan geçiyormuş. Bir de benim karnımda kılcal damarlar çıktı mavi mor renkte geçicidir umarım hepsi
Ya güneş lekesi gibi değil de daha çok sivilceye benziyor

Benim 14e 8 sürekli. Ama bunyeye bagli tabi benimki yuksek tansiyona aliskin

Kızlar 15+5 teyim hafif hafif karnımda pıtırcıklar oluşuyor ama elimi koydugumda hissedemiyorum acaba bana mı öyle geliyor dicem ama hami hissediyorumda
Bende öyle canım, elimi koyunca bişey yok, ama dediğin gibi pıtırcıkları hissediyorum

Öyle ever canım önceden kayıplar olunca elstra korkuyorum bide sebebini bilsem rahatlayacam
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum. Acaba kilonuz mu çok düşük yan etkiden dolayı olabilir mi bu kanamalar? Kilonuz kaçtı?

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorsunuz diye hatırlıyorum. Acaba kilonuz mu çok düşük yan etkiden dolayı olabilir mi bu kanamalar? Kilonuz kaçtı?
Merhaba sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum.boy Kilo 168 54 çokmu zayıf acaba canım

Bende öyle canım, elimi koyunca bişey yok, ama dediğin gibi pıtırcıkları hissediyorum
Ne güzel Benimde 15+4 arada sağ kasığımda iğne gibi batmalar dışında hiçbirşey hissetmiyorum hala. Doktor 20. haftayı bulur ilk gebelik dedi, ama ilk olup hisseden de var inş birşey yoktur

Kızlar yine yine yine kanamam başladı.Napcaz böyle bilmiyorum
Kuzum bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi turuncu arası toplu iğne başı kadar bir leke gördüm eşim kan değil diyor ama ne olacak başka korkudan hemen uçuk çıktı o saniye içim içimi yiyor şuan seni anlıyorum gerçekten çok zormuş birşey mi oldu kaygısı cumartesi günü doktor randevum var ağrım vs yok hemen gitmeli miyim doktora bilemedim işe geldim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…