- 16 Mart 2023
- 663
- 772
- 23
- 35
Canım bence ağır kanama ve ağrı olmadan gitmenin bir anlamı yok panik yapma gözlemle benceKuzum bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi turuncu arası toplu iğne başı kadar bir leke gördüm eşim kan değil diyor ama ne olacak başka korkudan hemen uçuk çıktı o saniye içim içimi yiyor şuan seni anlıyorum gerçekten çok zormuş birşey mi oldu kaygısıcumartesi günü doktor randevum var ağrım vs yok hemen gitmeli miyim doktora bilemedim işe geldim şimdi.
Uromisin veriyor bana da toz suan bintane verdi her gün çamaşır degistiririm lavabolari camasir suyu dokerim tertemiz kuru tutarım neden oldu anlamadım ama gebeliklerde olabiliyormuşBenim ikidir idrarımda çıkıyor üç kutu monorol saşe içtim anca geçti onu da 3 gün arayla dedi doktorum öyle içtim bende sık sık oluyor me yazık ki çok da su içiyorum ama anlamadım
Canım onunla alakalı olmayabilir bende 164 bu sabah tartıldım 54 kg hem kan sulandırıcı hap kullanıyorum hem igne 150 mg hap 0.4 oksapar . Sen aptt değerlerine bi baktır istersen belki çok sulanmış olabilir kanın doz yeterlilik testi yapıyor hematoloji oraya da bir görün kanamalar ile ilgiliMerhaba sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum.boy Kilo 168 54 çokmu zayıf acaba canım
ahh canım benim :) inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavruşlarımızı kucağımıza, senin için hem de nasıl öpücem onu nasılll <3 :)Huya suya şüphe götürmez bir gerçek canım baksanaOyy yesin annesi onu kıtıy kıtıy çok sevindim canım inşallah sağlıkla alacaksın oğluşunu kucağına, benim için de kocaman bir buse kondurursun o zaman belki
Canım şöyle bir bilgi okudum şimdi deyince baktım, belki bundan olabilir ama internet bilgisi çok itibar etmemek lazım doktora danışmak ta fayda var. Ama stresten olduğuna eminim ben. Aynısını ben yaşıyorum. Sol yüksek çıkıyor benim de. Her gün iki kere ölçüyorum. Artık umarım yüksek çıkmaz paniği bile oynatıyool
Yoktur canım, belki benim hissettiklerim de başkadırNe güzelBenimde 15+4 arada sağ kasığımda iğne gibi batmalar dışında hiçbirşey hissetmiyorum hala. Doktor 20. haftayı bulur ilk gebelik dedi, ama ilk olup hisseden de var inş birşey yoktur
Çok sevindim çokOlabilir kuzum bilmiyorum ki dün doktor kontrolümüz vardı danıştım kendisine de, eğer sürekli bi durum değilse endişe etme dedi rahatladım
Aminn kuzumahh canım benim :) inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavruşlarımızı kucağımıza, senin için hem de nasıl öpücem onu nasılll <3 :)
İdrar yolu enfeksiyonunda idrarda kan çıkıyor canım geneldeKızlar idrarda bol bakteri lökosit ve eritrosit çıktı yani bakteri enfeksiyon ve kan varmış enfeksiyonu çok takmıyorum ama ilk defa kan çıktı idrarımda yaşayan var mı acaba..?
Ya ben bu işi anlamadım valla 12 de büyük olasılık erkek demişti doktorum oğlana şimdi bacak arasını gösterdi boştu kıza yakınım ama bi çıkıntı da var dedi, bişey de alamam böyle 12+6 ydı bideKızlar bu cıkıntı olayıda bütün bebeklerde oluyomus ilerleyen haftalarda kaybolursa kız kaybolmazsa erkek oluyormus sanırım
Yapayım aslında mantıklı bu canımCanım onunla alakalı olmayabilir bende 164 bu sabah tartıldım 54 kg hem kan sulandırıcı hap kullanıyorum hem igne 150 mg hap 0.4 oksapar . Sen aptt değerlerine bi baktır istersen belki çok sulanmış olabilir kanın doz yeterlilik testi yapıyor hematoloji oraya da bir görün kanamalar ile ilgili
Bence gidilmeli Lekenin her türlüsünü ciddiye almalı canımKuzum bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi turuncu arası toplu iğne başı kadar bir leke gördüm eşim kan değil diyor ama ne olacak başka korkudan hemen uçuk çıktı o saniye içim içimi yiyor şuan seni anlıyorum gerçekten çok zormuş birşey mi oldu kaygısıcumartesi günü doktor randevum var ağrım vs yok hemen gitmeli miyim doktora bilemedim işe geldim şimdi.
Ayy olsun buda guzelmiş yaa her hafta heyecan. zaten soylese bile emin olamıyosun ya değişirse dieYa ben bu işi anlamadım valla 12 de büyük olasılık erkek demişti doktorum oğlana şimdi bacak arasını gösterdi boştu kıza yakınım ama bi çıkıntı da var dedi, bişey de alamam böyle 12+6 ydı bideta 16 ya kadar öğrenemeyeceğim gibi
Bilmiyorum sanırım panik yaptım bir sürü senaryo ürettim kafamda sabahtan beriCanım bence ağır kanama ve ağrı olmadan gitmenin bir anlamı yok panik yapma gözlemle bence
Damarsal bir şey de olabilir belki canım hemen en kötüyü düşünmeyelim rengi de kırmızı değilmiş zaten.Bilmiyorum sanırım panik yaptım bir sürü senaryo ürettim kafamda sabahtan beri
Ben kız olduğunu düşünüyorum ama erkek olsa 12+6 da çıkıntıyı görmemiz gerekirdi diyorum ama bakalımAyy olsun buda guzelmiş yaa her hafta heyecan. zaten soylese bile emin olamıyosun ya değişirse dieben zaten bu kadar erken eşya almam bi bakayım kilosu boyu basıl gidiyor iri uzun bebek olunca bazı kıyafetler çöp o sebeple ogrenmenin bi anlamı olmuyor ama acayip heyecanlı oluyor acaba ne die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?