kızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor
Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dediler çok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Kızlar özel sektörde çalışanınız var mı aranızda. Ben artık şirkete haber vereceğim 7.5 saatten fazla çalışmama hakkım varmış ben normalde 10 saat çalışıyorum ama tek merak ettiğim çalışma saati azalınca maaşı etkiliyor mu bu şartlardan yararlanan varsa beni acil yeşillendirebilir mi
Merhaba ben de özeldeyim . Doğum sonrası mobbing yememek için o hakkımı saklı tutuyorum ama evet normal çalışma saatimiz 8-5 yani 9 saat ama 7.5'tan sonrasını çalışmayabiliyorsunuz. Devletin verdiği hak olduğu için maaştan kesinti yapamazlar. Hamileliği haber verdiğiniz andan itibaren de ayda 1 gün kontrol için izin vermek zorundalar.
Canım bunu ultrasonla birlikte değerlendiriyorlar yani kanda normal çıkmış değerlerin ama ultrasonda sorun gördüyse o yüzden fetal istemiş olabilir. Bir de önceki kaybından dolayı da istemiş olabilir.
kızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor
Öncelikşe gözün aydın detaylı ultrason tertermiz çıksada eğer ayarlayabilmekte sıkıntı yoksa fetal dna yaptırmak daha iyi düşünüyorum.
Bizde detaylı ultrasonda herşey güzel çıksa bile doktorumda bizde öyle düşünüyoruz fetal yaptırmakta fayda var.
Bende kaybolan ikiz oldugu için en erken 36 marta gun verdıler mesele gidicez temız deselerde.
Öncelikşe gözün aydın detaylı ultrason tertermiz çıksada eğer ayarlayabilmekte sıkıntı yoksa fetal dna yaptırmak daha iyi düşünüyorum.
Bizde detaylı ultrasonda herşey güzel çıksa bile doktorumda bizde öyle düşünüyoruz fetal yaptırmakta fayda var.
Bende kaybolan ikiz oldugu için en erken 36 marta gun verdıler mesele gidicez temız deselerde.
İkili testte perinatolog doktor erkeğe benzettim demişti 12+4 teydim. Ama erken şuan kesin diyemem dedi. Bakalım haftaya doktora randevu alıcam gittiğimde kesin görünsün diye
evet zaten o sebeple perinatolaga gittik oda 3.2 olctu en yuksek hatta fazla fazla olctum normal pozisyonda 2.6 -. 2,2falan cıkıyor dedi.. ama yuksek cıkanlar var dıyınce istersem 4-cıkarırım sana falan dedi hatta.
evet zaten o sebeple perinatolaga gittik oda 3.2 olctu en yuksek hatta fazla fazla olctum normal pozisyonda 2.6 -. 2,2falan cıkıyor dedi.. ama yuksek cıkanlar var dıyınce istersem 4-cıkarırım sana falan dedi hatta.
Ya bak doktor kendi demis istesem 4 çıkarırım die hiç moralini bozmaya gerek yok Allah'ın izniyle bak kan sonucun gayet güzel düzenlenmiş Halide 2.06 olmuş