• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Kızlar selam, ben yine gece gece oturup ağladım çok korkuyorum 3. Doğum olcak ama plasenta previa totalis ve yapışıklık varmı yokmu bilmiyorum daha , ya rahmim alınırsa , ya kanamam olur da bana bişey olursa, resmen ölüm korkum var doğum yapmak istemiyorum .. çok korkuyorum kimseye de anlatamıyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor 😢😭😭 birde rahmim ağrıyor resmen kemiğim kesin kötü bişey olcak diyorum çok kötü durumdayım piskolojim bozuldu resmen .. 😭😭

Yapışık olsa doktorunuz söylerdi
Benim ilk doğumum previaydı
Hatta çok kanamam oluyordu..
Oğlum dönmedi makat gelisi sezaryenle güle oynaya 38+4te dogumumu yaptırdı doktorum.
Hiçbir sorun olmadı simdi 5 yasinda.

Bu gebeliğmde de hatta rahim ağzındaydı yukarı cikti biraz
Ilkinden tecrubem oldugu icin kafam rahat

Hep dinlenin kendinizi yormayın bol su için yürüyüs yapmayın
Mümkün olduğunca uzanın hiçbir şey olmaz 🩵

Yapışık olsa doktorunuz söylerdi
Benim ilk doğumum previaydı
Hatta çok kanamam oluyordu..
Oğlum dönmedi makat gelisi sezaryenle güle oynaya 38+4te dogumumu yaptırdı doktorum.
Hiçbir sorun olmadı simdi 5 yasinda.

Bu gebeliğmde de hatta rahim ağzındaydı yukarı cikti biraz
Ilkinden tecrubem oldugu icin kafam rahat

Hep dinlenin kendinizi yormayın bol su için yürüyüs yapmayın
Mümkün olduğunca uzanın hiçbir şey olmaz 🩵
Pendik eğitim araştırmaya gittim heyet raporu için kadın doğumcu perinatoloğa yönlendirdi ve rapora invaziyon mesane ? Soru işareti dedi . Net konuşmuyorlar perinatolog anlar dedi .. yapışık ise rahimde alınabilir dedi kesin değil ama olasılık , sezeryan yatay değil dikey de yapılabilir dedi, o kadar çok şey yaşadım ki artık gerçekten bünyem dayanamıyor, güçlü kalamıyorum ve tekim ne bir arkadaşa oturup ağlayanilirm ne eşime . O kadar güçlü kalmaya alışmışım ki şuan yılların yükünü taşıyormuşum gibi hissediyorum

Back