• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bugün tam 14 haftalık olduk şükürler olsun 🥰 cuma günü kontrol var ikili test yapmışlardı onların sonucunu alıcaz bakalım inşallah güzel çıkar gerçi e nabıza düşmüş ama anlamıyorum tabi 😂 sende maşallah 16 dasın he kuşum cinsiyeti belli mi peki 🥰
Geçen hafta gördük %90 kız dedi canım bu hafta sonuçlarım var onlar için gidicem tekrar görürüz netleşir kafamda 🌸💕

Geçen hafta gördük %90 kız dedi canım bu hafta sonuçlarım var onlar için gidicem tekrar görürüz netleşir kafamda 🌸💕
Oyyyşşş prenses mi geliyor ay bende ilk baştan beri kız hissediyorum ya mağazalarda hep pembiş şeylere gözüm takılıyor 🥰

Ay evet ya geçen hafta gittim ikili tarama için ama söylemedi belki cuma günü söyler ya bakalım 🥰
Bizim kide söylemedi cinsiyet için gitmiştim hemde pipi göremiyorum felan dedi belki küçüktür dedi bakalimm29 zunda tekrar gidicem

Ya benim de bir oğlum var ve aşırı erkek hissediyorum herkes kız diyor, belirtilerin de farklılık hissettin mi annem mesela bunda çirkinleştin kesin kız falan diyor😅
ilk hamileliğim de belirtilerim ile çok farklı bende belirtiler farklı diye kız diye düşünmüştüm hatta çirkinleşme halsiz hissetme yüzümde renk yoktu ilk hamileliğimde parlıyordum merak ediyorum cinsiyeti belli olunca yazar mısın :)

Kızlar özel sektörde çalışanınız var mı aranızda. Ben artık şirkete haber vereceğim 7.5 saatten fazla çalışmama hakkım varmış ben normalde 10 saat çalışıyorum ama tek merak ettiğim çalışma saati azalınca maaşı etkiliyor mu bu şartlardan yararlanan varsa beni acil yeşillendirebilir mi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🐣

Bizim kide söylemedi cinsiyet için gitmiştim hemde pipi göremiyorum felan dedi belki küçüktür dedi bakalimm29 zunda tekrar gidicem
Hadi bakalım hayırlısı kuzum inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama insan merak ediyor yinede ☺️☺️

Kızlar özel sektörde çalışanınız var mı aranızda. Ben artık şirkete haber vereceğim 7.5 saatten fazla çalışmama hakkım varmış ben normalde 10 saat çalışıyorum ama tek merak ettiğim çalışma saati azalınca maaşı etkiliyor mu bu şartlardan yararlanan varsa beni acil yeşillendirebilir mi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🐣
7.5 saat hamile için değil zaten herkes için gecerli bir kural gunde 10 saat calısıyorsanız zaten firma kural uygulayan bi firma değil gibi

ilk hamileliğim de belirtilerim ile çok farklı bende belirtiler farklı diye kız diye düşünmüştüm hatta çirkinleşme halsiz hissetme yüzümde renk yoktu ilk hamileliğimde parlıyordum merak ediyorum cinsiyeti belli olunca yazar mısın :)
Bu hafta bi gitme niyetim var özele cinsiyet için canım haber ederim 🤣 senin 2. Erkek mi belli oldu mu

Kızlar bu arada benim doktorum Medikalpark hastanesine geçti bugün muayene fiyatını öğrendim 2685 dediler 😢çok fazla değil mi ya sizler kaça gidiyorsunuz ben sanırım değiştireceğim..
Ay ne çok bende oğlumu doğum yaptığım doktorun ücreti sordum bugün 1650 dediler
Kliniği var, doğum koru çukurambarda yaptırıyor

kızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor

kızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor
Canım ben çok bilgili değilim bu konuda yanlış bir şey söylemek istemem ama sıvı alımıyla ilgili iyi düşünmüyorlar. Sonrasında düşük yapma ihtimali artıyormuş. Bi arkadaşımın kuzenine riskli demişler fetal istemişler bunlar da yaptırmış 12.haftada düşük olmuş bebeği kaybetmişler..eğer sorunlu çıkarsa ve gebeliği devam ettirmem dersen yaptır ama nolursa olsun engel olmam dersen hiç girme o topa çünkü genelde bebekler de sağlıklı doğuyor. Sorunlu deyip sorun olmayan bebek de çok.. eşinle güzelce düşünüp öyle karar ver derim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı bir bebektir ☺️🤲🏻

Biz de bugün 12+0 oldukk🧿 doktorum ilk basta 27 eylul demisti dogumu, sonraki randevumda 3 ekim dedi ama en sonki randevuda 30 eylul dedi bakalim sag saglim dogsun insallah. Cumartesi fetal dna yaptirdik sonuclar 10 15 gun icinde cikarmis heyecanla bekliyorum

Back