Kızlar doktordan çıktım 12 hafta 6 günlük çıktı bebek. Cinsiyetimiz erkek. Doktor yüzde doksan dedi ama pek inanasım gelmiyor. Neden derseniz resmen nub a göre baktı ama çıkıntı ye yukarımdoürı ne aşağı doğru dedi. Ama sonradan yüzde doksan erkek dedi anlayamadım
Bu sene gerçekten erkek senesi galiba ya benim de doktor tam demedi ama erkek yine de alışveriş yapma 16. Haftada kesin netleşir dedi sanırım alışverişe gerek kalmayacak diğer çocuğun erkek eşyaları olduğu gibi duruyor
Bu sabah çıktık canım doktor kontrol etti ultrasona aldılar yine kanama alanı aynı duruyor ama kanamam baya azaldı çok ufak ufak lekelenme atıyor bir hafta sonra gel dedi ihmal etmeyelim sıkı takipte olalım dedi Progestan sabah akşam yine devam ediyoruz dedi bide bol boş yatış dedi bişey yapmak yok dedi hayırlısıyla şu kanama alanı bi yok olsa gerçekten bir aydır ömrümden ömür gitmiş gibi hissediyorum
Bu sabah çıktık canım doktor kontrol etti ultrasona aldılar yine kanama alanı aynı duruyor ama kanamam baya azaldı çok ufak ufak lekelenme atıyor bir hafta sonra gel dedi ihmal etmeyelim sıkı takipte olalım dedi Progestan sabah akşam yine devam ediyoruz dedi bide bol boş yatış dedi bişey yapmak yok dedi hayırlısıyla şu kanama alanı bi yok olsa gerçekten bir aydır ömrümden ömür gitmiş gibi hissediyorum
Muayene ücretleri baya çok yazılmış ya ben sezeryan doğumumda Temmuz ayında 12 bin lira vermiştik şuan 15-16 civarı deniliyor muayenede şuan benim 1200 lira makul gibi düşünüyorum ama bence söyledikleri fiyatlar çok uçuk ya
Ben çok araştırmıştım. En uygun fiyat genox insanlar genellikle o firmayı tercih ediyor. Çok kişi yaptırdığından da olabşlir en fazla şikayet o firmada gördüm. Ben daha spesifik yöntem kullanan bir yere yaptırdım ücreti yüksekti 15.500 istediler. Ek olarak normalde bakılmayan bir hastalık daha eklettim. Firma ismi panoramaydı.ama fiyatları normalden pahalı bence.
Merhaba ben de özeldeyim . Doğum sonrası mobbing yememek için o hakkımı saklı tutuyorum ama evet normal çalışma saatimiz 8-5 yani 9 saat ama 7.5'tan sonrasını çalışmayabiliyorsunuz. Devletin verdiği hak olduğu için maaştan kesinti yapamazlar. Hamileliği haber verdiğiniz andan itibaren de ayda 1 gün kontrol için izin vermek zorundalar.
Muayene ücretleri baya çok yazılmış ya ben sezeryan doğumumda Temmuz ayında 12 bin lira vermiştik şuan 15-16 civarı deniliyor muayenede şuan benim 1200 lira makul gibi düşünüyorum ama bence söyledikleri fiyatlar çok uçuk ya
Bende şuan doktor hastane araştırması yapıyorum..1000 lira olan da var muayene 1500 de var prof olursa 2000 lere çıkıyor ama gerek görmüyorum o kadar ve ben çok kararsızım bakalım nolcak belki de yine gidip ilk doktoruma devam ederim