Ya bak doktor kendi demis istesem 4 çıkarırım die hiç moralini bozmaya gerek yok Allah'ın izniyle bak kan sonucun gayet güzel düzenlenmiş Halide 2.06 olmuş
Kızlar bu arada benim de sonuçlarıma bakar mısınız daha yeni aldım doktora göstermedim henüz. Yeni doktor arayışı içinde olduğum için bana düşük risk gibi geldi bir de sizin fikrinizi alayım
Kızlar doktordan çıktım 12 hafta 6 günlük çıktı bebek. Cinsiyetimiz erkek. Doktor yüzde doksan dedi ama pek inanasım gelmiyor. Neden derseniz resmen nub a göre baktı ama çıkıntı ye yukarımdoürı ne aşağı doğru dedi. Ama sonradan yüzde doksan erkek dedi anlayamadım
İkili testte perinatolog doktor erkeğe benzettim demişti 12+4 teydim. Ama erken şuan kesin diyemem dedi. Bakalım haftaya doktora randevu alıcam gittiğimde kesin görünsün diye
Kızlar bu arada benim de sonuçlarıma bakar mısınız daha yeni aldım doktora göstermedim henüz. Yeni doktor arayışı içinde olduğum için bana düşük risk gibi geldi bir de sizin fikrinizi alayım
bende hamilelik düşündüğüm için çok stres altında kaldım ve anksiyetem tetiklendi o kadar şiddetlendi ki mecbur antidepresana başladım doktorum bebek işini ertelemek gerekiyor dedi ama ben çok istiyorum hiç cocuğum yok 32 yaşındayım ne yapacağım bilmiyorum daha hafif bir ilaca geçmek istiyorum acaba ilk 3 ay da dahil antidepresan kullanıp sağlıklı bebek doğuran var mı? kaygılarınız için psikoterapi ve bebek için risk oluşturmayacak tedavi yöntemi deneyin ben daha bebek olmadan bu stresle baş edemedim
Mmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun canım.. ailelerden yakın olan kimse yok mu yardım edebilecek? İnşallah en yakın zamanda gider öğrenirsin ama bu zamanlar çok doğru sonuç çıkmıyor emin ol 15 hafta ve sonrasında kesin cinsiyet söylüyorlar
kızlarr şimdi aradılar ikili test sonucu için. down ve trizomi 18/13 ikisinde de düşük risk yazıyor. grafiği anlamıyoruym ama. şimdi sonucu perinatolaga atıcam . kendi doktorum eşinle ikiniz karar verin fetal veya sıvı alımına dedi. telefonda orta risk falan dedi ama .kagıtta düşük yazıyor
Mmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorum
Ben 225 mg hapı bi anda bıraktım canım bebeğini düşününce insan herşey geçiyor ara ara yokluyor beni ama terapiyle destekliyoruz çok şükür iyiyim hele hareketlerini hissetmeye başlayınca psikolojin aklına bile gelmiyor emin ol benim ikinci hamileliğim geçen sefer de 150 mg da bi anda bırakmıştım ilk bir ay biraz sallıyor ama sonrasında düzeliyor ama burda senin çaban çok önemli