2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
evet dürtüyolar bizi o sebeple fetal yaptırcaz heral de
Heh durtulmesen sasardim kız ordada birşey çıksa aldiricakmisin bırak yaptırma olduğu gibi kabul et gerçi bebeğinin hiç bir şeyi yok

Kızlar bu arada benim de sonuçlarıma bakar mısınız daha yeni aldım doktora göstermedim henüz. Yeni doktor arayışı içinde olduğum için bana düşük risk gibi geldi bir de sizin fikrinizi alayım

Eklentiler

• image.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar doktordan çıktım 12 hafta 6 günlük çıktı bebek. Cinsiyetimiz erkek. Doktor yüzde doksan dedi ama pek inanasım gelmiyor. Neden derseniz resmen nub a göre baktı ama çıkıntı ye yukarımdoürı ne aşağı doğru dedi. Ama sonradan yüzde doksan erkek dedi anlayamadım

İkili testte perinatolog doktor erkeğe benzettim demişti 12+4 teydim. Ama erken şuan kesin diyemem dedi. Bakalım haftaya doktora randevu alıcam gittiğimde kesin görünsün diye
Himm hayırlısı olsun bende gitmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum eşim hasta onun peşinde gezmek zorundayim bu da benim imtihanim galiba

Mmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorum

Himm hayırlısı olsun bende gitmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum eşim hasta onun peşinde gezmek zorundayim bu da benim imtihanim galiba
Allah yardımcınız olsun canım.. ailelerden yakın olan kimse yok mu yardım edebilecek? İnşallah en yakın zamanda gider öğrenirsin ama bu zamanlar çok doğru sonuç çıkmıyor emin ol 15 hafta ve sonrasında kesin cinsiyet söylüyorlar

yok 3lü taramayı yapmıyo doktorum . ama fetal cinsiyet alakası dürtüyor
Kuzum bence herşey güzel gözüküyor ya artık sal bence de Gncgm28 arkadaşın da dediği gibi ama tabi karar yine senin

Kızlar bu arada benim de sonuçlarıma bakar mısınız daha yeni aldım doktora göstermedim henüz. Yeni doktor arayışı içinde olduğum için bana düşük risk gibi geldi bir de sizin fikrinizi alayım
Düşük risk cnm o ikili sonuç yazan yer de benim ki 1/121 çıkmıştı bu yüzden bu sefer yaptırmadım gönlün rahat olsun cnm gayet iyi sonuç

Mmerhaba bende deli gibi arastırıyorum hamilelikte antidepresan kullanımı diye 30 yaşındayım çok istiyorum bebek fakat ilaç kullanıyorum diye çok da korkıyorum ruhum daralıyor napacagını bilmiyorum
Ben 225 mg hapı bi anda bıraktım canım bebeğini düşününce insan herşey geçiyor ara ara yokluyor beni ama terapiyle destekliyoruz çok şükür iyiyim hele hareketlerini hissetmeye başlayınca psikolojin aklına bile gelmiyor emin ol benim ikinci hamileliğim geçen sefer de 150 mg da bi anda bırakmıştım ilk bir ay biraz sallıyor ama sonrasında düzeliyor ama burda senin çaban çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…