Birincisi senin işaretli olan yerde genital bölgede üç çizgi var dikkatli bakınca anlaşılıyor ikincide benim ki ay inşallah kızdır iki kızım olmasını çok istiyorum iki oğlum var zaten tek fark senin ki 11 haftalıkken benimki 13+5 Ken olan resimleri
Bulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala
Benim ara ara bulantım oluyordu, bugün 11+2 ve ilk kez istifra ettim! Öğürmekten kalbim ağrıdı resmen.. tiksinti de var ve daha kötü bence, su bile içemiyorum
Bulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala
Canım 3 aydan sonra genelde azalir derler ama doguma kadar mide bulantisi yasayanlar var her gebelik farklı. Benim bir an bile bulanmadi .yeter ki bebegin iyi olsun takılma
Eltim 39 haftalık gebe bu sabah yine istifra etti benim öyle bulantım fazla olmadı iştahsızlık çok olmuştu akşamları pek yemek yiyemiyorum iki gündür yiyorum
Benim ara ara bulantım oluyordu, bugün 11+2 ve ilk kez istifra ettim! Öğürmekten kalbim ağrıdı resmen.. tiksinti de var ve daha kötü bence, su bile içemiyorum
Benim cinsiyet erkek normalde her şeyden midesi bulanan bir insanım. Hamileligim de kesin zor geçer diyordum ama ilk aylarda bir kaç kere dışında hiç olmadı çok şükür ilaç vs kullanmadım cinsiyetle pek alakası yok dediğiniz gibi sanırım değişiyor