• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Su olayi çözdüm ama erkek bebeklerde bulantı daha çok oluyor sanki bu sefer mide bulantim nerdeyse yok denilecek kadar 14+1 olduk çok şükür 😍😍😍
Benimde hiç kusma olmadı bulantı da az ilaç bile kullanmadım bunun için belki kız diyedir. 😅😅

🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-17-13-28-30-899_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    Screenshot_2024-03-17-13-28-30-899_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 67
Birincisi senin işaretli olan yerde genital bölgede üç çizgi var dikkatli bakınca anlaşılıyor ikincide benim ki 🤣🤣🤣 ay inşallah kızdır iki kızım olmasını çok istiyorum iki oğlum var zaten tek fark senin ki 11 haftalıkken benimki 13+5 Ken olan resimleri
Yok canım görmemişim ama ben hala anlamıyorum o üç çizgiyi göremiyorum. 😅😅

Bulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala 😞
Benim ara ara bulantım oluyordu, bugün 11+2 ve ilk kez istifra ettim! Öğürmekten kalbim ağrıdı resmen.. tiksinti de var ve daha kötü bence, su bile içemiyorum😐

Canım 3 aydan sonra genelde azalir derler ama doguma kadar mide bulantisi yasayanlar var her gebelik farklı. Benim bir an bile bulanmadi .yeter ki bebegin iyi olsun takılma
Öyle tabi geçen hamileliğimde altıncı aya kadar felan olmuştu bulantılarım benim sanırım gene aynı olacak

Eltim 39 haftalık gebe bu sabah yine istifra etti benim öyle bulantım fazla olmadı iştahsızlık çok olmuştu akşamları pek yemek yiyemiyorum iki gündür yiyorum
Bende tam aksine sabah öğlen bişey yiyemiyorum akşam üstü açılıyorum

Benim ara ara bulantım oluyordu, bugün 11+2 ve ilk kez istifra ettim! Öğürmekten kalbim ağrıdı resmen.. tiksinti de var ve daha kötü bence, su bile içemiyorum😐
Ben başından beri öyleyim ne yazık ki ama ilaç kusmamı engelliyor en azından

Ben de bulantı hissinden bişey yiyemiyorum 2 kg vermişim kızlar zaten zayıftım hepten gitti

Ben kızımda neredeyse foguma kadar kusucam sanmıştım 🫢
Benim cinsiyet erkek normalde her şeyden midesi bulanan bir insanım. Hamileligim de kesin zor geçer diyordum ama ilk aylarda bir kaç kere dışında hiç olmadı çok şükür 🙌🏻 ilaç vs kullanmadım🥹 cinsiyetle pek alakası yok dediğiniz gibi sanırım değişiyor

Back