2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
inşallah ya, bir alerji varsa bile belli ki ciddi bir şey değil. inşallah kısa zamanda alışırlar Allah kolaylık versin

Bizde o ağlama krizleri bayağı azaldı 10 gün boyu zirve yapmıştı sizde nasıl oldu biraz düzelme var mı ?
Bizde hiçbir değişiklik yok Bir iki gün düzeldi gibi oldu dün tekrar aynıydı resmen kriz tutuyor çocukta hiçbir şekilde susmuyor kucakta da durmuyor ne yapacağız anlamıyorum yarın bir daha doktora götüreceğim

Onu bilmiyorum ne demekmiş?
Ben artık takip etmiyorum ya bakıyorum cis ve kaka çoksa ok

Öğle uykusu fazla gibi biraz ama bebiş öyle istiyorsa yapacak birşey yok uykusu var demk ki öğle uykusunu kıssan biraz erkn uyur ama huysuzlaniyirsa eziyet sana

Kendine kolay geleni yap bence. Belli süreleri var tabi uzadıkça zaman besin degeri azalıyormus.

Canım dışarı çıkarmayı denedin mi temiz hava iyi gelir belki acaba biyeri mi ağrıyor kıyamam ya

bizim doktor hepsini taze olarak vermemiz gerektiğini söyledi. buzlukta sebzelerim falan vardı ama böyle dediği için onları kullanmadım. sorun yok mu sizce dondurulmuş ürün vermemizde? bilginiz var mı?
Az önce bunu sordum eşime, abim Antalya’dan avokado yollamış buzluğa atsam nolur diye her türlü sebze düzgün koşullarda saklanırsa 1 sene aynı şekilde kalırmış canım. Düzgün koşul dediği de mesela yıkadıysan iyice kurutmadan atmayacaksın gibi

Öğle uykusu fazla gibi biraz ama bebiş öyle istiyorsa yapacak birşey yok uykusu var demk ki öğle uykusunu kıssan biraz erkn uyur ama huysuzlaniyirsa eziyet sana
Hayır aslında uykusu yok gece gündüzü karıştırmış gündüz o yüzden fazla uyumak istiyor. Kızım 5 30 da kaldırınca ağlarak uyandı halada uyumak istiyordu ama üzgünüm uyuyamaz gece uykusunu etkiler

Gündüz değil ama bir kez akşam çıkardım zaten çıkardığım akşam hiç uyumadı özellikle
Akşam Olmaz yorgunluk çözer gündüz iyi gelebilir. Normalde nasıl bebeğinin huyu canım emiyormu mama mı alıyor kilosu alımı nasıl uykusunu iyi alamamış bebekler çok huysuz krizci oluyorlar

peki mesela bir avokadoyu kestim, birazını bebeğe yedirdim ama kalanını o esnada yiyemeyeceğim. çöpe de atmak istemiyorum. onu dondursam olur mu? teşekkürler bu arada

Bence diş huysuzluğu bizimkini de arada yokluyor bugün 20.30 da uyuttum 6 kez falan uyandı daha şimdiden geceyi nasıl geçirecek bakalım bazen gece olsun istemiyorum özellikle sabaha karşı artık uyanmak çok zor geliyor insana

Kubracablog var instagramda oda bugun aynı soruyu sordu 2. Gun ateş olur mu diye.

Ben pirinç unu, kecivoynuzlu muhallebi, pekmez vs aldım. Og marka aldım. İyi mi çok arastirmaadim. Hissiyat olarıak güvenilir geldi. Bebek bisküvi vs. Kendi sitesinde indirim var. Bebeklik. Com. TR de
Yani ben bazı önerilerde porsiyonlayıp dondurucuya atın dediklerini gördüm. Yani anne sütünü bile atıyoruz neticede.
Ben verdim rgbrgbrg

Eklentiler

• Screenshot_20250306_220631_com.android.chrome.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…