- 15 Ocak 2024
- 42
- 40
- 8
- 36
Ben tam tersi diye biliyorum. Köşeli erkek, yuvarlak kız.Canım yuvarlak ve daha biçimli duran kafa erkek , sivri alın daha köşeli kafa kız diyorlar ama mesela bir arkadaşıma kız dedim kafadan erkek çıktı, buda tutmuyor yani
4. Bebek olsun tabi o kadarBenim o sorunum yokben hafiften başladım hissetmeye fazla beklemiycem darısı başınıza inşallah hissedince alışıyorsun birde doğumdan sonra o hissi arıyorsun karninda
Ah teşekkür ederim canım diğer videoya baktım çıkmamıştı şimdi yaptımCank Android lerde var kenardaki üç çizgiye gir en altta kurulum yazıyor ben o şekilde kurdum kaç gündür de gayet rahatım
Canım zaten pilates ağrılar için iyi oluyor. Eklemleri kasları esnetiyor. Mesela yürüyüş yükü arttırıyor bel agrısı sırt agrısı yapabiliyor. Mutlaka uygun ayakkabı kullan vucut agırlıgı duruş bozuklukları ozellikle agrılara sebep oluyor. Yürüyüş çok faydalı ama ekstra agrışar varsa mutlaka pilatese yazıl. Youtube videoları izleme guzel bi hoca ile basla. Ona da soyle ağrılarını guzel bi program hazırlar. Hareketleri dogru yapabilmek onemliKızlar ilk kez çok kötü oldum. Cuma günü yürüyüş yapmıştım bel ve kasık ağrısı oldu o gün çok az yoruldum ondan herhalde dedim. Ardından tüm gün uzandım dinlendim dayanılmaz değildi. Ama bugün çok çok ağrım var belim inanılmaz ağrıyor bel ağrım kasığa ve bacağıma vuruyor adım attıkça acı çekiyorum. Çok şükür kanamam vs yok ama dayanılmaz bir hal aldı. Ağrıdan ağladım resmensizce çok önemli bir şey var mıdır ya doktora gitmeli miyim? Yoksa normal mi? 15+5 haftalığım.
Ayrıca doktoruma en son 12 haftalıkken gittiğimde ara ara olduğunu söylemiştim ama böyle dayanılmaz değildi normal olduğunu söyledi ayrıca her gün yürüyüş yap pilatese yazıl vs sorun olmaz artık dedi. Ben müsait oldukça yürüyüş yapıyorum malum kilo probleminden ama bu ağrılar dolayısıyla pilatese yazılmayı şimdilik göze alamamıştımbugün böyle olunca baya korktum şimdiden böyle olacaksa ilerde naparim ben diye de düşünmeden edemiyorum
Bizim kulaktan dolma bilgiler bu kadar işte canım valla doğrudurBen tam tersi diye biliyorum. Köşeli erkek, yuvarlak kız.
Olmasına sevindim cnmAh teşekkür ederim canım diğer videoya baktım çıkmamıştı şimdi yaptım
Oğlanın ultrasona baktımda hafif alında çıkıntı var canım, haklısınBen tam tersi diye biliyorum. Köşeli erkek, yuvarlak kız.
Biz aynı haftadayız ben de öyle hissediyorum içerde bi şey kayıyo sanki kımıldanmalar oluyoBende geceleri sola yatarken göbek delişimin hemen altında ufak ufak titreme ve pıtırcıklar hissediyorum 15. Haftamdayım bilmem bebiş midir tabi
Merhaba canım geçmiş olsun, ben de 15+4teyim. Dediğin gibi benim de doktorum geçen ay kontrolde bu tarz ağrıların olabileceğini eğer olursa magnezyum takviyesi almak gerektiğini söylemişti. Doktoruna bi danış istersen, uygun görürse belki rahatlatırKızlar ilk kez çok kötü oldum. Cuma günü yürüyüş yapmıştım bel ve kasık ağrısı oldu o gün çok az yoruldum ondan herhalde dedim. Ardından tüm gün uzandım dinlendim dayanılmaz değildi. Ama bugün çok çok ağrım var belim inanılmaz ağrıyor bel ağrım kasığa ve bacağıma vuruyor adım attıkça acı çekiyorum. Çok şükür kanamam vs yok ama dayanılmaz bir hal aldı. Ağrıdan ağladım resmensizce çok önemli bir şey var mıdır ya doktora gitmeli miyim? Yoksa normal mi? 15+5 haftalığım.
Ayrıca doktoruma en son 12 haftalıkken gittiğimde ara ara olduğunu söylemiştim ama böyle dayanılmaz değildi normal olduğunu söyledi ayrıca her gün yürüyüş yap pilatese yazıl vs sorun olmaz artık dedi. Ben müsait oldukça yürüyüş yapıyorum malum kilo probleminden ama bu ağrılar dolayısıyla pilatese yazılmayı şimdilik göze alamamıştımbugün böyle olunca baya korktum şimdiden böyle olacaksa ilerde naparim ben diye de düşünmeden edemiyorum
Canım 3 aydan sonra genelde azalir derler ama doguma kadar mide bulantisi yasayanlar var her gebelik farklı. Benim bir an bile bulanmadi .yeter ki bebegin iyi olsun takılmaBulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala
Eltim 39 haftalık gebe bu sabah yine istifra etti benim öyle bulantım fazla olmadı iştahsızlık çok olmuştu akşamları pek yemek yiyemiyorum iki gündür yiyorumBulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?