2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim o sorunum yok ben hafiften başladım hissetmeye fazla beklemiycem darısı başınıza inşallah hissedince alışıyorsun birde doğumdan sonra o hissi arıyorsun karninda
4. Bebek olsun tabi o kadar az kaldı benim de bayramdan sonra tamm bu iş

Kızlar benim sabah midem bulaniyor ama açlık bulantisi gibi. Aksam da yemekten sonra bulaniyor sanki istifra etmezsem rahat edemeyecekmisim gibi hazimsizlik oluyor. Gunde 2 soda iciyorum mutlaka. Bugun de 1saat yuruyus yaptim iyi geldi evde durunca cunku cok uykum geliyor sarhos gibi oluyorum. Bugun fetal dna icin kan da verdik esimle 10 15 gun sonra belli olacakmis bakalim insallah güzel sonuclar alırım

Bide dün kasigimin alt kisimlarinda pıt pıt hareketler hissettim guruldama mı bebek mi bilemedim 11+5

Kızlar ilk kez çok kötü oldum. Cuma günü yürüyüş yapmıştım bel ve kasık ağrısı oldu o gün çok az yoruldum ondan herhalde dedim. Ardından tüm gün uzandım dinlendim dayanılmaz değildi. Ama bugün çok çok ağrım var belim inanılmaz ağrıyor bel ağrım kasığa ve bacağıma vuruyor adım attıkça acı çekiyorum. Çok şükür kanamam vs yok ama dayanılmaz bir hal aldı. Ağrıdan ağladım resmen sizce çok önemli bir şey var mıdır ya doktora gitmeli miyim? Yoksa normal mi? 15+5 haftalığım.
Ayrıca doktoruma en son 12 haftalıkken gittiğimde ara ara olduğunu söylemiştim ama böyle dayanılmaz değildi normal olduğunu söyledi ayrıca her gün yürüyüş yap pilatese yazıl vs sorun olmaz artık dedi. Ben müsait oldukça yürüyüş yapıyorum malum kilo probleminden ama bu ağrılar dolayısıyla pilatese yazılmayı şimdilik göze alamamıştım bugün böyle olunca baya korktum şimdiden böyle olacaksa ilerde naparim ben diye de düşünmeden edemiyorum

Canım zaten pilates ağrılar için iyi oluyor. Eklemleri kasları esnetiyor. Mesela yürüyüş yükü arttırıyor bel agrısı sırt agrısı yapabiliyor. Mutlaka uygun ayakkabı kullan vucut agırlıgı duruş bozuklukları ozellikle agrılara sebep oluyor. Yürüyüş çok faydalı ama ekstra agrışar varsa mutlaka pilatese yazıl. Youtube videoları izleme guzel bi hoca ile basla. Ona da soyle ağrılarını guzel bi program hazırlar. Hareketleri dogru yapabilmek onemli

Kızlar 15+3 olduk ilk kez oruç tuttum ve bugün bebeğimi hissettim karnımı bastırınca bildiğiniz kaydı sonra eşime dedim o da hissetti biz şoka girdik tabi sonra yarım saat bekledi adam karnımın başında ama yok nasıl mutlu oldum anlatamam

Ya niye bana bildirşm gelmiyo anlamıyorum sayfaya girdiğimde bildirim yerinde kırmızı bildirim oluyodu şimdi olmuyo hep kaçırıyorum muhabbetleri

Merhaba canım geçmiş olsun, ben de 15+4teyim. Dediğin gibi benim de doktorum geçen ay kontrolde bu tarz ağrıların olabileceğini eğer olursa magnezyum takviyesi almak gerektiğini söylemişti. Doktoruna bi danış istersen, uygun görürse belki rahatlatır

Kızlar merhabalar herkese. Ben bugün 15+4teyim. Dün kontrolüm vardı, çok şükür bebiş iyi herşey yolunda dedi doktor ama ben son 4 gündür inanılmaz mide yanması, hazımsızlık ve gaz sancıları çekiyorum. Kramptan oturamıyorum, yatamıyorum. Tuvalete çıkana kadar rahatsız ediyor beni. Doktor yediklerinden olabilir dedi ama zaten çay, kahve, çikolata hiç yiyip içmiyorum. Kızartma, yağlı vs. yemiyorum. Rennie Duo şurup içebilirsin demişti, onu da içiyorum ama geçici çözüm oluyor. Böyle sorunlar yaşayanınız ya da öneriniz var mı?

Bulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala

Bulantı hapını içmeyince hastanede istifra istifra bi hal oldum bulantılar hala geçmemiş şimdi kocaman bi serum verdiler geçsin diye üç ay da bitti neden geçmiyor hala
Canım 3 aydan sonra genelde azalir derler ama doguma kadar mide bulantisi yasayanlar var her gebelik farklı. Benim bir an bile bulanmadi .yeter ki bebegin iyi olsun takılma

Eltim 39 haftalık gebe bu sabah yine istifra etti benim öyle bulantım fazla olmadı iştahsızlık çok olmuştu akşamları pek yemek yiyemiyorum iki gündür yiyorum

Su olayi çözdüm ama erkek bebeklerde bulantı daha çok oluyor sanki bu sefer mide bulantim nerdeyse yok denilecek kadar 14+1 olduk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…