2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bana da cinsiyet tahmini yapar misiniz iki doktora gittim bu hafta ama hiç tahmin bile yapmadılar. 13 haftalık olduk bugün.

Eklentiler

• IMG_20240306_131429.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar nub teorisi anlayan varsa yorum alabilir miyim ben erkek diyorum bakalım siz ne diyecek siniz

Eklentiler

• IMG-20240308-WA0018.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 79
Canım progestan iğnesi ve progestan hapı verdi artık kalçamda yer kalmadı çok ağır iğne.Bayağı yağlı şişiriyor popoyu üstüne oturmak imkansız
Benim de lekelenme bir türlü gitmiyor mart başından beri. 1 kere de şiddetli kanama oldu. Aklım gidiyor bir daha olacak diye.
İlacın adı ne ? Ben de vuruluyorum ama koldan ya da göbekten vur dedi bana. Koldan tercih ettim ben. Progestan dex 25 mg diye bir ilaç. Aynı ise öyle yapsan rahat edersin aslında.

Kalçadan vurulan 50 mg oluyor, o kol veya göbeğe vurulmaz diye biliyorum

Canım ben çok yazdım sana ama arada kaynadı sanırım o yüzden bakılmadı yani

Naptın canım başka doktora gidecektin gittin mi. Kanaman devam ediyor mu

Canım bu kocaman olmuş maşallah ben 6 ile 9 hafta arası anlıyorum daha önce bakmışmıydık sana. Baktıysak o geçerli. Eski ultrason varsa at. Bebeğin yerine göre yorum yapıyorum ben.
Kiz benim mehter 34

Yok dex değil canım o yapılır.benim kalçadan olanı

Naptın canım başka doktora gidecektin gittin mi. Kanaman devam ediyor mu
Evet gittim canım. O da rahim içi kanama görmedi şükür plasenta önde bu yüzden oluyor dedi. Korkma yukarı çıkar zamanla dedi. Ama kahverengi akıntı yoğun olmasa da devam işte o canımı sıkıyor. Bugün kendi doktorum çağırdı ikili test sonuçları için Ecopirine başla artık dedi, ödüm kopuyor bir yandan. Bir yandan da yüksek tansiyon yatkınlığım var kullanmam lazım diye düşünüyorum analık fenalık derler bizim Trakya’da, şimdi anlıyorum ki doğruymuş
Bu arada nipti bugün verdim, sonuçları ve cinsiyet te 10 güne belli olacak sıkıntı olmazsa

Karın ultrasonu ise kız. Vajinal ise erkek diyorum caney
YAvri kuşum doktor birşey diyemedi bacak arasını gördü ne güzel kız diycek zannettim pipi göremedi tuttu blki pipisi küçük dur dedi iki hafta sonraya attı cinsiyeti 29 şunda gidicem işte 16 haftalık olmuş olucaz belkide kızdır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…