2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar gece bebeğinizi her uyandığında emziriyor musunuz ? Bana doktor her uyandığında emzirme dedi onun için birinde emziriyorsam birinde emzirmiyorum ama kafama takıldı aç olduğu için mi uyanıyor acaba ?
Ben emziriyorum bence acıktıği için uyanıyor yoksa memeyi almaz huzursuz olur emzirmediginde ne yapıyorsun peki uyanıyor

Gündüzleri bütün gün mü uyuyor yani demek istediğim gündüz toplam kaç saat uyuyor ve 11e kadar kaç saat uyanık kalıyor

Ben emziriyorum bence acıktıği için uyanıyor yoksa memeyi almaz huzursuz olur emzirmediginde ne yapıyorsun peki uyanıyor
Emziğini tekrar veriyorum kucağıma alıp pış pışlıyorum. Ama 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı da saatte bir uyanıyor bu kadarda acıkır mı bilmiyorum ya

Kızlar gece bebeğinizi her uyandığında emziriyor musunuz ? Bana doktor her uyandığında emzirme dedi onun için birinde emziriyorsam birinde emzirmiyorum ama kafama takıldı aç olduğu için mi uyanıyor acaba ?
Ayına göre 1 2 beslenme diyorlar ben bazen 1 beslenme yapıyorum. Sürekki beslenirse alışkanlık yapar. Dün gece 2 buçuğa alarm kurdum kalkmamıştı erteledim 3 oldu uyanmayınca 20 dakikaya yakın emzirdim. En son 5 30 a alarm kurdum kalkamadım 6 çeyrekte tuvalete kalkınca uyandı benimki. Emse uyurdu belki ama 6 sonrası olduğu için geri uyutmadım. Lakin önceki gece 12 de kalktı :) açlıktan kalktığını anlayabiliyorum beslenince geri uyudu ve sık uyandı. Kızlar ben günde 1 kere uykuya geçerken bazen mama veriyorum. Çok büyüdüler ek gıdaya başlamadık gece uykularını bölünüyor tok geçmezlerse. Gündüzde 3 uyku yapıyorum. Şuan 2. Uykusunda. 3 e doğru uyanır 2 45 gibi son uykuya da 5 gibi götürüp buçukta kaldıracağım. 2 3 gecedir gece uykusunda zorluyor beni yatağına koyunca kalkıyor. Oynatmicam bu akşam babasıyla bizi istiyor herhalde. 8 9 aylıkkende 2 uykuya düşeriz

Emziğini tekrar veriyorum kucağıma alıp pış pışlıyorum. Ama 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı da saatte bir uyanıyor bu kadarda acıkır mı bilmiyorum ya
acıkır uyku sersemi memeyi yenidoğan zamanı gibi emiyorlar. Boşaltmadıkları için az çekiyorlar. Uyanmadan beslemeyi denedn mi kaç dakika emziiriyorsun

Canım benim kaldırman lazım. Gündüz uyku maks 3 buçuk saat olmalı toplam. En son gümdüz uykusunu 6 gibi bitirmeli. Geceyi gündüzü bilmeli. Bir defter alıp yazmayı dene çok kolay oluyor

Gece uykusuna 8 de geçiyor 22.30 gibi emziriyorum sonra tekrar gece 1 de emziriyorum sonra 4 de birde sabah 7 de emziriyorum aralarda emzirmemeye çalışıyorum ama bu emme düzeni ile de acıkır mı bilemedim. Birde sabaha karşu gazı oluyor sanırım daha sık uyanıyor

Sabaha karşıdan kastın canım ? 6 dan sonra uykuları hafifliyor uyanabilir. 10 saati doluyor 6 da çok normal uyanırsa. İlk uykuya geçtiğinde uzun uyuyorlar genelde ben 4 saat öncesiyse emzirmiyorum geri uykuya dönerse döndürüyorum diğer türlü beslenme uyku ilişkiis kuruyorlar. 2 den fazlada emzirmiyorum yoksa 9 aylıkken gece beslenmesini kesemeyiz öğrenemez. Kilo alımı iyiyse çok önermiyorlar gece beslenmesini. Uyanmadan emziriyorum ben

Ben her gece beslenmesine kaldırdığımda uyanıyor yaa bir türlü tutturamadım

Sabah bazen 4 bazen 5 den sonra çok sık uyanıyor zaten güne en geç 8 de başlıyoruz. Gazı mı var acaba diyorum da gazı da olsa ıkınmaz mı anlamadım

Gündüzleri bütün gün mü uyuyor yani demek istediğim gündüz toplam kaç saat uyuyor ve 11e kadar kaç saat uyanık kalıyor
Sabah 7.30 da uyanıyor 9.30 gibi ağlıyor yatırıyorum 10.30 da uyanıyor sonra saat 1 e kadar uyanık kalıyor yatırıyorum 3 gibi uyanıyor sonra akşam 7 de Bi daha uyku istiyor çok ısrar ediyor mecbur yatırıyorum 8 de uyanıyor ve bir daha gece 11 w kadar uyumuyor aslında baktığında gündüz çok uyumuyor zaten öyle derin uyku da değil aralarda sürekli uyanıyor geri uyutuyorum ama hiç durmuyor mecbur yatırıyorum yani

Canım benim kaldırman lazım. Gündüz uyku maks 3 buçuk saat olmalı toplam. En son gümdüz uykusunu 6 gibi bitirmeli. Geceyi gündüzü bilmeli. Bir defter alıp yazmayı dene çok kolay oluyor
Şöyle ki asla durmuyor öyle yaptığım zaman ağlıyor yatmak istiyor keyifsiz oluyor başa çıkamıyorum

Ee 5 saat uyuyo gündüz fazla işte. 1den 3e kadar olan uyku çok mesela en fazla 1 1 buçuk saat uyuması lazım. Şimdi ben kayıtlarıma baktım ortalama 4 uyku 3 saat gündüz uykusu yapıyo benim bebiş

Kuzu durmuyor bu sefer ya
Amaaan zaten günü gününü tutmuyo ki boşver. Benimki gündüz hep aynı saatlerde uyuyo ama gece uykusuna geçiş saati hep farklı keyfi nasıl isterse. Boşver akşam babasına sat çocuğu dinlen sende

Amaaan zaten günü gününü tutmuyo ki boşver. Benimki gündüz hep aynı saatlerde uyuyo ama gece uykusuna geçiş saati hep farklı keyfi nasıl isterse. Boşver akşam babasına sat çocuğu dinlen sende
Bu uykular ne zaman düzelir ya acaba bide şey duydum 8 aylıktan sonra gündüz uykuları 2 uykuya sonra 1 uykuya düşecekmiş herhalde o zaman nasıl yapıcaz acaba

A Adsrfas

Neden meyve sebzeyi buzluga kpymayalım ki
bizim doktor hepsini taze olarak vermemiz gerektiğini söyledi. buzlukta sebzelerim falan vardı ama böyle dediği için onları kullanmadım. sorun yok mu sizce dondurulmuş ürün vermemizde? bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…