• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet gittim canım. O da rahim içi kanama görmedi şükür 🙏🏻 plasenta önde bu yüzden oluyor dedi. Korkma yukarı çıkar zamanla dedi. Ama kahverengi akıntı yoğun olmasa da devam işte o canımı sıkıyor. Bugün kendi doktorum çağırdı ikili test sonuçları için Ecopirine başla artık dedi, ödüm kopuyor bir yandan. Bir yandan da yüksek tansiyon yatkınlığım var kullanmam lazım diye düşünüyorum 🤔 analık fenalık derler bizim Trakya’da, şimdi anlıyorum ki doğruymuş 🥹🥲
Bu arada nipti bugün verdim, sonuçları ve cinsiyet te 10 güne belli olacak sıkıntı olmazsa🤲
Evet doktorunda başla dediyse başla canım ihmal etme. Sevindim kanama alanı olmamasına ,inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz kuzucuklara.. Annelik çok zor birşey gerçekten hem çok güzel hem de çok zor hamileyken başlıyor , doğunca daha da artıyor 🙂 Benim cinsiyet 16. Haftaya kaldı bu hafta gittiğimde birşey demedi iki doktorda bekliycez artik

Evet doktorunda başla dediyse başla canım ihmal etme. Sevindim kanama alanı olmamasına ,inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz kuzucuklara.. Annelik çok zor birşey gerçekten hem çok güzel hem de çok zor hamileyken başlıyor , doğunca daha da artıyor 🙂 Benim cinsiyet 16. Haftaya kaldı bu hafta gittiğimde birşey demedi iki doktorda bekliycez artik
En güzel haberleri alalım inşallah dualarım hepimizle 🥰 sağ salim hayırlısıyla gelsin evlatlar ❤️ 16. Haftandan haberinizi bekliyoruz canım 🙏🏻🌺

Kizlarr tahmin yapar misinizz😊😊

Eklentiler

• IMG_20240316_204517.jpg
    IMG_20240316_204517.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20240306_131429.jpg
    IMG_20240306_131429.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar biraz özel olacak ama duşta artık jiletle ne bacaklarımı alabiliyorum ne bişey. Eğilmekte zorlanıyorum ve ister istemezde kendimi tutuyorum fazla eğilmemek için. Karın bölgesi hassaslaşınca tabi. Siz bu kıl tüy işinizi nasıl hallediyorsunuz ya da nasıl bir yol ilerleyeceksiniz🙋🏻‍♀️

Kızlar biraz özel olacak ama duşta artık jiletle ne bacaklarımı alabiliyorum ne bişey. Eğilmekte zorlanıyorum ve ister istemezde kendimi tutuyorum fazla eğilmemek için. Karın bölgesi hassaslaşınca tabi. Siz bu kıl tüy işinizi nasıl hallediyorsunuz ya da nasıl bir yol ilerleyeceksiniz🙋🏻‍♀️
Benim eşim yurt dışında olduğu için şimdilik olduğu kadar jiletle ben yapıyorum lazerliyim bu arada ama hamilelikten sonra her yerimden kıl fışkırmaya başladı :( ama bi ağdaya gidesim var

Nub anlamıyoeum ben Ramsey göre erkek dedim. Kafa yapısı cinsiyeti nasıl belirliyor cnaıö hep duyuyorum da anlamıyorum
Canım yuvarlak ve daha biçimli duran kafa erkek , sivri alın daha köşeli kafa kız diyorlar ama mesela bir arkadaşıma kız dedim kafadan erkek çıktı, buda tutmuyor yani😅

Canım yuvarlak ve daha biçimli duran kafa erkek , sivri alın daha köşeli kafa kız diyorlar ama mesela bir arkadaşıma kız dedim kafadan erkek çıktı, buda tutmuyor yani😅
Ayyyy valla çatlamasak bari meraktan. Pazartesi 12. Hafta üç günlük oluyorum doktor cinsiyete de bakacağını söyledi hem ikili test yapılacak. İnşallah belli olur hayırlısı ile

Sana gönderdiğim 11 haftalık ultrason du. Ama çok tatlı duruyor ya bebişim maşallah

Ben karşıma ayna koyuyorum cnm daha rahat göre biliyorum en sonda eşime göstermek zorunda kalıyorum temizlenmiş mi die sevmiyorum hiç olmasını her duşa girdiğimde yapiyorum rahat oluyor iki güne bir girince uzama hiç olmuyor

Benim eşim yurt dışında olduğu için şimdilik olduğu kadar jiletle ben yapıyorum lazerliyim bu arada ama hamilelikten sonra her yerimden kıl fışkırmaya başladı :KK43: ama bi ağdaya gidesim var
Evde bebek olduğu icim gidemiyorum tek de alamıyorum mecbur yilete baş vurdum ondada üç bıçaklı olanı kullanıyorum kesme olmuyor çok şükür

Benim eşim yurt dışında olduğu için şimdilik olduğu kadar jiletle ben yapıyorum lazerliyim bu arada ama hamilelikten sonra her yerimden kıl fışkırmaya başladı :( ama bi ağdaya gidesim var
Bem hiç ağdaya gitmedim gitmekte istemiyorum açıkçası lazerliyim bende öyle kalın köklü kıllar çıkmıyor ama yinede çıkmaya başladı tabi napsam bilemedim🤷🏻‍♀️

Net olarak 20. Haftada hissediliyormus ben aynı konuyu geçen gün doktoruma sordum
Benim o sorunum yok 🥰🥰 ben hafiften başladım hissetmeye fazla beklemiycem darısı başınıza inşallah hissedince alışıyorsun birde doğumdan sonra o hissi arıyorsun karninda

Bide bende bi manyaklık oldu bulantılarım göğüs hassasiyetim gittikten sonra sağlıklı mı diye her hafta doktora gider oldum 😂hareketlerini hissetsem rahatlayacağım artık

Benim o sorunum yok 🥰🥰 ben hafiften başladım hissetmeye fazla beklemiycem darısı başınıza inşallah hissedince alışıyorsun birde doğumdan sonra o hissi arıyorsun karninda
Bende geceleri sola yatarken göbek delişimin hemen altında ufak ufak titreme ve pıtırcıklar hissediyorum 15. Haftamdayım bilmem bebiş midir tabi☺️

Back