- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
Rica ederim kuzum inşallah biran önce içine sinen birini bulursun bu benimde 3. DoktorumOnu da bi araştırayım belki bi seferliğine gelip bi bakarım memnun kalırsam devam edebilirim teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim kuzum inşallah biran önce içine sinen birini bulursun bu benimde 3. DoktorumOnu da bi araştırayım belki bi seferliğine gelip bi bakarım memnun kalırsam devam edebilirim teşekkür ederim
Evet tabi ki önce sağlıklı olsun minnacık kalpleri yeter ki atsın hayırlısı olsun ama insan merak ta etmiyor değilOy maşallah büyüyorsun tabi ya inşallah kuzum sağlıklı olsun da cinsiyeti 1 ay daha merak et inan şuan merak ediyorum ama mutlu bir şekilde
Aynen hafif hafif hissediyorum heleki uzaninca sağ tarafımda nasıl örnek veriyim karnım ağrır hareketlenir ya öyle oluyor biraz daha etkilisiGaliba bu da çocuk sayısına göre değişiyor ilk çocukta 20. Haftalarda fln hossediliyomus diye biliyorum belki hareketlerini hissetsem bile anlayamayabilitim ama bı an önce o günler gelsin istiyorum çok merak ediyorum sen şanslısın erkenden hissedeceksin
Aynen kuzum şimdi 4 dakikalık ultrason videomla 3 hafta oyalanıp durucam bide her gören cinsiyet belli mi diyor o da etkiliyor tabiEvet tabi ki önce sağlıklı olsun minnacık kalpleri yeter ki atsın hayırlısı olsun ama insan merak ta etmiyor değil
Ya normalde eski doktoruma giderdim ama çok yaşlandı bide mesafe olarak bana çok uzak kalıyor hamileyken gidip gelmesi zor oluyor diye onu bıraktım şimdi yakınımda bi hastane var oraya başladım on dk da gidebiliyorum hemde çok öneren olmuştu bilmiyorum bakalım başka doktor da denemek istiyorum aslındaRica ederim kuzum inşallah biran önce içine sinen birini bulursun bu benimde 3. Doktorum
Merhaba, 5 hafta çok uzun süre canım ya moralini bozmak istemem ama doktor ne dediMerhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir mi
yok kuzum olurmu normal şeyler olsunda dert degil nefes nefes kalınca bıran dedımkı basında boyleysem son aylarda heralde biterim normalde sıkıntı yokİlk üç ay bulantı li geçer ikinci ay rahat olur fazla nefes nefese kalmazsın ama üçüncü ay nefes nefese geçer bel ağrısı kuvetlenir ayak ağrıları kiraplar basl biraz kötü haber vermiş gibi oldum sanki
Bende erkek hissediyodum daha en baştanOhh maşallah sağlıkla gelsinler sen ne hissediyorsun cinsiyeti
Çok yürüyüp hareket edince sizinde sırt ağrınız karnınız geriliyor mu kızlar yaa sanırım başladı hamilelik gerçektenAynen kuzum şimdi 4 dakikalık ultrason videomla 3 hafta oyalanıp durucam bide her gören cinsiyet belli mi diyor o da etkiliyor tabi
Himm inşallah bizde hissederiz bir an önceAynen hafif hafif hissediyorum heleki uzaninca sağ tarafımda nasıl örnek veriyim karnım ağrır hareketlenir ya öyle oluyor biraz daha etkilisi
Evet ya bende bı an önce görürüm inşallahAynen kuzum şimdi 4 dakikalık ultrason videomla 3 hafta oyalanıp durucam bide her gören cinsiyet belli mi diyor o da etkiliyor tabi
Sorun yapma cnm zamanla alışıyor vücut zatenyok kuzum olurmu normal şeyler olsunda dert degil nefes nefes kalınca bıran dedımkı basında boyleysem son aylarda heralde biterim normalde sıkıntı yok
Canım gebelik yok dedi ben acaba gelişim geriliği var da o yüzden mi gözükmüyor diye düşündümMerhaba, 5 hafta çok uzun süre canım ya moralini bozmak istemem ama doktor ne dedi
İnşallah cnm az kaldı sabır yakinda hissedersin sendeHimm inşallah bizde hissederiz bir an önce
Merhaba. Moral bozmus gibi olmayalım ama Sizin gebelik bulgunuz pek yok gibi. Beta degeriniz sanırım hiç pozitife donmemiş. İdrarda da cıkmamıs sanırım 3 çizgi gübi bişey demişsiniz ama hatalı test oluyor o. Kanda gebelik cıkmamıs. Ultrasonda görünmemiş. Sadece adet görmemişsiniz ama sebebi gebelik değil gibi. Gebe oldugunuz neden düşündünüz?Merhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir mi
İkili teste düşük riski gözüküyor mu iyiymiş gözüküyor sa çok sevindim adınıza bende 7 marta gideceğim ikili teste hemen çıkıyor mu sonucu
B Beyazkralice ikili testte birtek down riskine bakılmıyor. Plesanta ile ilgili hamileliğinizin nasıl gececegine dair de bilgi veriyor. Örnegin doğuma yakın plesanta sıkıntısı yaşanacaksa ikili testte bazı degerler farklı aralıklarda oluyorTarama zararlı mı ki
B Butterfly193 kuzu ikili testte bakışan bazı değerler plesanta ya da başka durumlarla ilgili bilgiler de veriyor. Sadece down için bakılmıyor. Hatta 16 hafta civarı da afp degerlerine bakıyorlar yine. Bunlar önemli değerler sunuyor. Bazı konularda bilgi veriyor örneğin plesanta sıkıntısı yaşayıp yaşanmayacagı veya bebekte sindirim sistemi sıkıntıları gibi. Öyle durumlarda detaylı taramayı falan erkene çekiyorlar ve ya plesanta sıkıntısı olabilme ihtimali varsa son haftalarda daha sık kontrollere cagrılıyor. Normal gebeliklerde örnek veriyorum 3 hafta da cagırıyorsa bazı durumlarda kontrol süresini 1 haftalıga indiriyorlar. Sadece down olarak düşünmeyin benceKızlar ikili tarama hakkında ne düşünüyorsunuz ya ben çok kararsızım 2 hafta fln kaldı taramaya
36 dan sonra doğum tetiklensin bi zahmet kız Gncgm28Magnezyumu 36 haftaya kadar kullan canım sonra bırak doğumu tetikliyor o yönünde var
Ben de sordum bu hafta. Eger sabahı uyuyarak geceyi de gunluk alman gereken besinleri ve suyu alarak gecirebileceksen turabilirsin dedi. Ama sen zaten aktif çalışıyorsun sanmıyorum yapabilecegini dedi oyuzden tutma dedi. Bu donemlerde tutulan orucşarda plesanta veya bebek ağırlığında düşüşlerle dogrudan ilişki kurmuslar ama kesin güvenlidir ya da guvensizdir diyemiyorlar sanırım. Beslenebilecekseniz turun diyorlar kısaca.Doktor tutma dedi canım zaten tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor da yine de sordum kaza edeceğim doğumdan sonra bebek susuz kalır kasılmalar başlar diye korkuttu
Oğlumda 33 hafta da sancım olmuştu ilaç felan durdurmuslardi TM mi bak şimdi beş gün kaldı hastanede iyi oldum çıktım konturole gittim birşey yok uc gün sonra tekrar başladı sancim 37 haftaliktim tekrar başladığında o arada magnezyum. Vermisti kullanmıştım 36 haftaya kadar dolunca bırakmıştım tekrar yattım iki gün sonra çıktım doktora gittim birşey yok tabi daha bu seferde doğmuyor 38 Ken bir hafta geriye aldılar beni tm dedim bir akşam gezmeye çıktım her akşam çıktığım gibi herkeze dedim ki çok rahat yürüyorum bende birşeyler oluyor kimse inanmadı sabaha doğum yaptım çocuk 3300 gram 52 cm doğdu bu sefer verselerde kullanmamB Beyazkralice ikili testte birtek down riskine bakılmıyor. Plesanta ile ilgili hamileliğinizin nasıl gececegine dair de bilgi veriyor. Örnegin doğuma yakın plesanta sıkıntısı yaşanacaksa ikili testte bazı degerler farklı aralıklarda oluyor
B Butterfly193 kuzu ikili testte bakışan bazı değerler plesanta ya da başka durumlarla ilgili bilgiler de veriyor. Sadece down için bakılmıyor. Hatta 16 hafta civarı da afp degerlerine bakıyorlar yine. Bunlar önemli değerler sunuyor. Bazı konularda bilgi veriyor örneğin plesanta sıkıntısı yaşayıp yaşanmayacagı veya bebekte sindirim sistemi sıkıntıları gibi. Öyle durumlarda detaylı taramayı falan erkene çekiyorlar ve ya plesanta sıkıntısı olabilme ihtimali varsa son haftalarda daha sık kontrollere cagrılıyor. Normal gebeliklerde örnek veriyorum 3 hafta da cagırıyorsa bazı durumlarda kontrol süresini 1 haftalıga indiriyorlar. Sadece down olarak düşünmeyin bence
36 dan sonra doğum tetiklensin bi zahmet kız Gncgm28
Ben de sordum bu hafta. Eger sabahı uyuyarak geceyi de gunluk alman gereken besinleri ve suyu alarak gecirebileceksen turabilirsin dedi. Ama sen zaten aktif çalışıyorsun sanmıyorum yapabilecegini dedi oyuzden tutma dedi. Bu donemlerde tutulan orucşarda plesanta veya bebek ağırlığında düşüşlerle dogrudan ilişki kurmuslar ama kesin güvenlidir ya da guvensizdir diyemiyorlar sanırım. Beslenebilecekseniz turun diyorlar kısaca.
Cnm kimi kilo alır kimi verir üzülme moralinide bozma hele şu ayı dolduralım başlarsın kilo almayaKızlar bugün tartıldım ve kusmalardan dolayı bu ay 2.5 kilo vermişim
Kız zamanında saglıklıca dogmus işte valla kilo yerindeyse dogumu tetikliyorsa gonder gelsin derim ben 37 deOğlumda 33 hafta da sancım olmuştu ilaç felan durdurmuslardi TM mi bak şimdi beş gün kaldı hastanede iyi oldum çıktım konturole gittim birşey yok uc gün sonra tekrar başladı sancim 37 haftaliktim tekrar başladığında o arada magnezyum. Vermisti kullanmıştım 36 haftaya kadar dolunca bırakmıştım tekrar yattım iki gün sonra çıktım doktora gittim birşey yok tabi daha bu seferde doğmuyor 38 Ken bir hafta geriye aldılar beni tm dedim bir akşam gezmeye çıktım her akşam çıktığım gibi herkeze dedim ki çok rahat yürüyorum bende birşeyler oluyor kimse inanmadı sabaha doğum yaptım çocuk 3300 gram 52 cm doğdu bu sefer verselerde kullanmam