2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benim 11+6 da kanamam oldu tabi hemen acile gittik serum ve 5 günlük iğne verildi sonrasında kendi doktoruma gittim bu haftalarda gelişim hızlı olduğu için kanama olabilir dedi kanama alanlarını da gösterdi ekstra fitil verildi 20 günlük. Çok bir korkum yok ama tabiki endişelendim. Size de yazma nedenim inşallah olmaz ama en sağlıklı gebeliklerde bile görülme oranı yüksek dedi doktorum böyle bir durumunuz olursa ekstra korku yapmayın sizde bilginiz olsun canlarım 🌸

Merhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir mi
Cihazda birşey vardır 5 6 haftalık dahi olsa kese görünür ve o kadar gelişim geriliği olmaz bazen garip hatalar olabiliyor başka doktora da görünün

Cihazda birşey vardır 5 6 haftalık dahi olsa kese görünür ve o kadar gelişim geriliği olmaz bazen garip hatalar olabiliyor başka doktora da görünün
Yani kesin gözükurdu kese gebelik olsaydı bir de gelisim geriligi nasil oluyor kese ayri bebek ayri mi gelişiyor bebegin gelişimine mi bağlı kese siz yaşadığınız için soruyorum merak ediyorum kusura bakmayın

Yani kesin gözükurdu kese gebelik olsaydı bir de gelisim geriligi nasil oluyor kese ayri bebek ayri mi gelişiyor bebegin gelişimine mi bağlı kese siz yaşadığınız için soruyorum merak ediyorum kusura bakmayın
Kan testi verip gebeliğini doğrulamadınız mı neye göre gittiğiniz kadın doğum bölüme

Kan testi verip gebeliğini doğrulamadınız mı neye göre gittiğiniz kadın doğum bölüme
Kan testini 7 haftalik olmasi gerekirken vermiştim sonra vermedim burda okuduklarım göre bazen kanda gec çıkıyormuş negatif çıkmıştı o yuzden endişelendimr sonra tekrar gittim bir sey cikmadi bugun test yaptım predictor 3 tane çizgi cikti o yuzden gelisim geriligi aklima geldi

Kan testini 7 haftalik olmasi gerekirken vermiştim sonra vermedim burda okuduklarım göre bazen kanda gec çıkıyormuş negatif çıkmıştı o yuzden endişelendimr sonra tekrar gittim bir sey cikmadi bugun test yaptım predictor 3 tane çizgi cikti o yuzden gelisim geriligi aklima geldi
Gelişim geriliği degil canım şöyle senin yaşadığın bir arkadaşımın başına da gelmişti âdeti gecikti test yapıyordu çıkmıyordu tetlerde birdahaki adet tarihi gelmişti ki sadece kese görünmüştü yani onun neredeyse 2 aylık olması gereken bebeği daha yeni 1 aylıktı senin de öyledir diye düşünüyorum anlattıklarından aklında olsun bu söylediğimde. Ama senin 2 buçuk aylık olmuş normal hesba göre geç döllenme desek yine 1 buçuk aylık olur ve kanda da idrarda görünür net şekilde ve testte nasıl 3 çizgi çıktı atr misin

Ben dediklerinizden hiçbir şey anlamadım beta hcg değeriniz kanda kaç çıktı?

Gelişim geriliği degil canım şöyle senin yaşadığın bir arkadaşımın başına da gelmişti âdeti gecikti test yapıyordu çıkmıyordu tetlerde birdahaki adet tarihi gelmişti ki sadece kese görünmüştü yani onun neredeyse 2 aylık olması gereken bebeği daha yeni 1 aylıktı senin de öyledir diye düşünüyorum anlattıklarından aklında olsun bu söylediğimde. Ama senin 2 buçuk aylık olmuş normal hesba göre geç döllenme desek yine 1 buçuk aylık olur ve kanda da idrarda görünür net şekilde ve testte nasıl 3 çizgi çıktı atr misin
Canim özelden gönderdim bakar mısın

Ben dediklerinizden hiçbir şey anlamadım beta hcg değeriniz kanda kaç çıktı?
1.20 anlatayım ben 20 kasimda beraberlik oldu ben 21aralikta kan testi yaptırdım negatif 17 ocakta doktora gittim tekrar kan testi yaptırdım negatif ultrasonda da bir şey çıkmadı 5 şubatta tekrar gittim hiçbir şey gözükmesi gebe olmadığımı düşündüm bugun predictor testini yaptim 3 çizgi çıktı 10 haftalik olmasi gerekirken gitmiştim doktora rahim temiz demişti oyle olup da testte boyle çıkması kafamı karıştırdı acaba bebekte gelisim geriligi olup da ultrasonda o yuzden mi görünmedi diye düşündüm hani 10 haftalikken bebek 5 haftalik gözüküyor diyorlar oyle bisey olabilir mi biliyor musunuz

Çok teşekkür ederim canım 🤍

Kızlar ben son iki gündür hamileliği daha derin hissediyorum sanki.
Bir tek et yiyebiliyordum onuda dün akşam yiyemedim.
Arada nefes nefese kalıp çok çabuk yoruluyorum.
ilk 3 aydan sonra biraz azalmaycak mıydı :)
İlk üç ay bulantı li geçer ikinci ay rahat olur fazla nefes nefese kalmazsın ama üçüncü ay nefes nefese geçer 🤣🤣🤣 bel ağrısı kuvetlenir ayak ağrıları kiraplar basl biraz kötü haber vermiş gibi oldum sanki

Kuzum benim Anadolu sigortam var Medacanada Müzeyyen Uyanık hocaya gidiyorum ve aşırı memnunum yanından kafamda hiç soru işareti kalmadan ayrılıyorum 🥰
Onu da bi araştırayım belki bi seferliğine gelip bi bakarım memnun kalırsam devam edebilirim teşekkür ederim 🌸

1.20 anlatayım ben 20 kasimda beraberlik oldu ben 21aralikta kan testi yaptırdım negatif 17 ocakta doktora gittim tekrar kan testi yaptırdım negatif ultrasonda da bir şey çıkmadı 5 şubatta tekrar gittim hiçbir şey gözükmesi gebe olmadığımı düşündüm bugun predictor testini yaptim 3 çizgi çıktı 10 haftalik olmasi gerekirken gitmiştim doktora rahim temiz demişti oyle olup da testte boyle çıkması kafamı karıştırdı acaba bebekte gelisim geriligi olup da ultrasonda o yuzden mi görünmedi diye düşündüm hani 10 haftalikken bebek 5 haftalik gözüküyor diyorlar oyle bisey olabilir mi biliyor musunuz
Geç döllenme olabilir cnm

Yemeklerden sonra sis hissediyorum kendimi 😅😅 tekmelerede daha var bence 🥳
Tekmelere daha var cnm ama ben hissetmeye başladım hareketlerini artık uzaninca dikkatli dinle karnını mesela bende uzaninca sol kolumun ustune sağ tarafında hareket ediyor 😍😍😍 biraz erken başladım hissetmeye tekme olayida 14 15 hafta gibi hissederim oglumdada 14 haftada hissetmiştim tamamen

Tekmelere daha var cnm ama ben hissetmeye başladım hareketlerini artık uzaninca dikkatli dinle karnını mesela bende uzaninca sol kolumun ustune sağ tarafında hareket ediyor 😍😍😍 biraz erken başladım hissetmeye tekme olayida 14 15 hafta gibi hissederim oglumdada 14 haftada hissetmiştim tamamen
Galiba bu da çocuk sayısına göre değişiyor ilk çocukta 20. Haftalarda fln hossediliyomus diye biliyorum belki hareketlerini hissetsem bile anlayamayabilitim ama bı an önce o günler gelsin istiyorum çok merak ediyorum 🥰🥰🥰🥰 sen şanslısın erkenden hissedeceksin

Çok teşekkür ederim canım 🤍

Kızlar ben son iki gündür hamileliği daha derin hissediyorum sanki.
Bir tek et yiyebiliyordum onuda dün akşam yiyemedim.
Arada nefes nefese kalıp çok çabuk yoruluyorum.
ilk 3 aydan sonra biraz azalmaycak mıydı :)
Sorma kuzum bende son 5 gündür falan daha yorgunum göbeğim gergin bence mide bulantısı azalacak ama bu yorgunluk artacak

Üşenmedim aradım geçmiş mesajları aşk olsun ben bilmişim işte. Böyle şeylere üzülüyorum.o kadar baktım yorum yaptım burdan taliye teşekkür ediyorum falan beklerdim 🤣ta 7 haftalıkken erkek demişim
Aaa ben onu görmemişim canım kusura bakma 🥲 12 haftalıkken sormuştum büyük olduğu için tahmin de bulunamamıştın☹️ teşekkür ederimm💕💕

X