2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmış 🤓 çok şükür her şey yolundaymış 🤲🏻 cinsiyetimiz de belli oldu 🥳🥳 erkekmiş 🩵 cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu 🥳 sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz 🩵💕
Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı ugurlu olsun canım benim kendi haberimmiş gibi sevindim😘🩷 bende ikili tarama yaptırdım bugün şülür hiçbir sorun yok burun kemiği ense kalınlıgı herşeyine baktık🧿

Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı ugurlu olsun canım benim kendi haberimmiş gibi sevindim😘🩷 bende ikili tarama yaptırdım bugün şülür hiçbir sorun yok burun kemiği ense kalınlıgı herşeyine baktık🧿
Ohh maşallah 🧿 sağlıkla gelsinler 🙏🏻🙏🏻 sen ne hissediyorsun cinsiyeti 😍

Sanırım çok mutlu oldum ama doktor keyfi yerinde görünüyor dedi zayıfım ben karnımda çıkmadı o yüzden büyümüyor diye düşünüyordum ama büyümüş çok şükür bide alanı büyük 🥰 5.5 cm miş para kadar 😍
Maşallah 🧿🧿 ben sanki alt karnım sis gibi hissediyorum göbeğim sanki tuyleniyor yüzüm lekelenmis gibi geliyor sanki bizde 9 Mart'ta gidicez daha var

Bende net 3 hafta sonra öğrenirim diyorum tam 16+1 olucak hemde 19 Mart ilk evlilik yıldönümümüz şuan doktor tahmini olsa da o gün net öğrendiğimiz gün olur diye düşünüyorum 🤗🙏🏻
Ya ne güzel denk gelmiş bizimde büyük günümüz 23 mart 16+2 olcaz o zaman kesin olsun başlasın telaşlar 🥰

G gamisel Fatmaben Fatmaben kızlar ikinizde bursadasınız galiba medicana ya mı gidiyorsunuz ikinizde bir de özel sağlık sigortası doktorunuzda geçiyor mu hastaneden memnun musun bende bursadayım da
Kuzum benim Anadolu sigortam var Medacanada Müzeyyen Uyanık hocaya gidiyorum ve aşırı memnunum yanından kafamda hiç soru işareti kalmadan ayrılıyorum 🥰

Maşallah 🧿🧿 ben sanki alt karnım sis gibi hissediyorum göbeğim sanki tuyleniyor yüzüm lekelenmis gibi geliyor sanki bizde 9 Mart'ta gidicez daha var
Benimde sertleşmeye başladı artık alt karnım ama sabahları hiç yok ya 😂 9 martta hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum 🥰

Kizlarrr doktorum aradı fetal dna sonucum çıkmış 🤓 çok şükür her şey yolundaymış 🤲🏻 cinsiyetimiz de belli oldu 🥳🥳 erkekmiş 🩵 cin takvimi kız demişti, bir de Happy mom forumda anket yapmıştım çoğunluk kız demişti tahminler tutmadı maalesef ben de kız hissediyordum hep son dakikaya kadar bana da inanılmaz bir süpriz oldu 🥳 sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz 🩵💕
Ramze teorisi bakmıştık sanki onda ne demiştik

Üşenmedim aradım geçmiş mesajları aşk olsun ben bilmişim işte. Böyle şeylere üzülüyorum.o kadar baktım yorum yaptım burdan taliye teşekkür ediyorum falan beklerdim 🤣ta 7 haftalıkken erkek demişim

Eklentiler

• Screenshot_20240224_201935_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20240224_201935_com.android.chrome.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 48
Canım 2 haftaya kadar geri yada önde olması hiç önemli değil, gelişim geriliği bu kadar erken haftalarda anlaşılmaz , şuan boşa evham yapıyorsun merak etme🙂
Merhaba doktora gittiğimde 10 hqftalik olmasi gereken bebek görünmedi kese de yok hamile değilim diye düşündüm acaba gelişim geriliği olup kesenin gözükmeme gibi bir durumu olabilir mi 10 haftqlik olmasi gerekn bebek 5_6.haftada kalıp ultrasonda gozukmeyebilir mi

X