- 8 Mayıs 2023
- 2.210
- 2.452
- 28
Ay gösterdi mi bizim yine tam emin olamadı ama iki kontroldür erkek diyor bakalım çok ufak bi çıkıntı gördük ona da kesin konuşamadıYa bende 12+3 ün bugün cinsiyetimiz de erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gösterdi mi bizim yine tam emin olamadı ama iki kontroldür erkek diyor bakalım çok ufak bi çıkıntı gördük ona da kesin konuşamadıYa bende 12+3 ün bugün cinsiyetimiz de erkek
Ayyyy çok merak ettim ben deeTabi canım at bakalım
Gösterdi canımAy gösterdi mi bizim yine tam emin olamadı ama iki kontroldür erkek diyor bakalım çok ufak bi çıkıntı gördük ona da kesin konuşamadı
Hayırlı olsun cnm desene pirens geliyor bizim ki Mart sonuna kaldı göstermedi bir ay sonra dedi doktorumuzGösterdi canım
Sağol canım inşallah sende bi an önce öğrenirsinHayırlı olsun cnm desene pirens geliyor bizim ki Mart sonuna kaldı göstermedi bir ay sonra dedi doktorumuz
İnşallah cnmSağol canım inşallah sende bi an önce öğrenirsin
Bnde kötü rüyayla uyandım bugün ama eminim bebeğim sağlıklı hamilikte normal bu tür rüyalar ama için rahat etsin git gör bebişi kaç haftalık oldun şimdiGunaydın kızlar, dayanamadım yine kötü rüyalar gördüm doktoruma yazdım gel kısacık bebeği gösterelim dedi
İnş guzel haberler verırım
Kilo vermek kilo almaktan daha kolay der her zaman doktorlar kilo alamayanlar için. Dusunsenize bi 30 yaşında kadın 48 kg kemikler sıyrılıyor . Bana doktorum 4 kg aldım diye yavaşla biraz kilo alma dedi bende alıcam ve kalıcı olur inşallah dedim ama doktor gerçekten tefe koyduKız delirtmeyin beni, valla gidin bunu doktorunuza söyleyin de sizi bir tefe koysun Zorunuz mu var mis gibi kilo almadan geçirin şu günleri aaaaaaaa
Kuşum bizimki normal olan zaten
Kız delirtmeyin beni, valla gidin bunu doktorunuza söyleyin de sizi bir tefe koysun Zorunuz mu var mis gibi kilo almadan geçirin şu günleri aaaaaaaa
Kuşum bizimki normal olan zaten
Çok anlayamadım ama erkek gibi daha önce ne demiştik
6 ile 10 hafta arası anlaşılıyor ama. Nub teorisine göre de yorumlatın bakalım. Ben daha önce ne demiştim
Bak hiçbirşey yokmuş hormonlardan bunlar hep
Canım kız demiştin ya bi oğlum varÇok anlayamadım ama erkek gibi daha önce ne demiştik
Erkeğe benziyor canım
Canım kız tahmin etmiş doktorda zaten de ben de diyecektim bu tam kız kafası kızların böyle biraz köşeli oluyor erkeklerin oval sankiBugün kendi doktoruma gittim ve cinsiyet tahmini bulundu sizce ne kızlar 11+4