2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gunaydın kızlar, dayanamadım yine kötü rüyalar gördüm doktoruma yazdım gel kısacık bebeği gösterelim dedi
İnş guzel haberler verırım 🙏🏻
Bnde kötü rüyayla uyandım bugün ama eminim bebeğim sağlıklı hamilikte normal bu tür rüyalar ama için rahat etsin git gör bebişi kaç haftalık oldun şimdi

Kız delirtmeyin beni, valla gidin bunu doktorunuza söyleyin de sizi bir tefe koysun :halay: Zorunuz mu var mis gibi kilo almadan geçirin şu günleri aaaaaaaa :bicak:

Kuşum bizimki normal olan zaten 😂
Kilo vermek kilo almaktan daha kolay der her zaman doktorlar kilo alamayanlar için. Dusunsenize bi 30 yaşında kadın 48 kg kemikler sıyrılıyor . Bana doktorum 4 kg aldım diye yavaşla biraz kilo alma dedi bende alıcam ve kalıcı olur inşallah dedim ama doktor gerçekten tefe koydu 😁
Kız delirtmeyin beni, valla gidin bunu doktorunuza söyleyin de sizi bir tefe koysun :halay: Zorunuz mu var mis gibi kilo almadan geçirin şu günleri aaaaaaaa :bicak:

Kuşum bizimki normal olan zaten 😂

Merhaba T Tali89 ben de bir tahmin alabilir miyim? 8. haftanın içinden bu ultrason ve karından. :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-02-23 at 10.21.07.jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-23 at 10.21.07.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 46
Bnde kötü rüyayla uyandım bugün ama eminim bebeğim sağlıklı hamilikte normal bu tür rüyalar ama için rahat etsin git gör bebişi kaç haftalık oldun şimdi
11+5 canım, cinsiyeti soylemedi T Tali89 :)
Kalp atısını duydum rahatladım

Eklentiler

• IMG_6698.jpeg
    IMG_6698.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 43
Linakiz Linakiz kuzum ben 2 hafta sonraya çok uzak bir hastaneye randevu bulmuştum şimdide bu salıya yakına bulup perinatolojiye aldım. 11+0 oluyoruz yaparlarmı ikili taramayı ? Bazı yerler 12. Haftamda olduğum yazıyor. Ya da en kötü yapmazlarsa kontrol sürem sonraki hafta giderim randevusuz diye düşündüm

X