Kızlar ben geldiiim
uzun suredir bugünü bekliyordum ya kontrole gittim bugün. Gece heyecandan yarım yamalak uyudum sürekli rüyamda gördüm falan inanılmaz heyecanlıydım anlayacağınız
. 12. Haftalık olduk bugün sata göre ama doktorum 4 gün önden gittiğini söyledi. Bizim minnos inanılmaz hareketliydi, elleri hiç durmuyordu çok zor çektik fotoğraflarını görseniz
cinsiyet içinde doktorum epey uğraştı ama göstermedi bizimki poposunu kaldırdı durdu hep
her şey yolundaymış çok şükür
ikili test zamanımızdı doktorum fetal yapmamızı önerdi ben aslında ikili yapıp ona göre fetal yaptırmayı planlıyordum ama eşim hemen ikna oldu kan verdik haftaya onun da sonucu çıkacak inşallah, cinsiyeti de öğrenmiş olacağız
Migrenim olduğunu söylemiştim doktorum bana magnezyum verdi onunla çok rahatlayacağımı söyledi. Bas ağrısı çeken arkadaşlar da doktoruna mutlaka danışsın.
Kabizlik içinde ilaç verdi umarım onu da çözeceğim artık
onun dışında multivitamin ve demir takviyesi yazdı bana.
Birde kilo konusunda uyarı aldım
doktorum her gün yürümemi önerdi ve yediklerime dikkat etmemi söyledi. Aslında ediyorum ama şimdiden aşırı sismis hissediyorum kendimi bu durum canımı da oldukça sıkıyor. Ayrıca pilatese gitmemin de bir sakıncası olmadığını söyledi artık. Bakalım bir düzene girmem şart artık sağlığımız icin
Şimdi benim minnosu ekliyorum
T Tali89 ne diyorsun