- 29 Kasım 2023
- 1.869
- 2.430
- 28
Tövbe yani gerçekten eşek kadar parmağı şeyettirecektim. Duyanlara duymayanlara İŞARET PARMAĞI ARKADAŞLAR BAŞ PARMAKLA FİTİL KOYMAK YOK.Baş parmağa baya takılmıştım ben kimse sormayinxa ses etmim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe yani gerçekten eşek kadar parmağı şeyettirecektim. Duyanlara duymayanlara İŞARET PARMAĞI ARKADAŞLAR BAŞ PARMAKLA FİTİL KOYMAK YOK.Baş parmağa baya takılmıştım ben kimse sormayinxa ses etmim dedim
Zaman geçmiyor ki bir türlü ay varya öyle birşey olduki artık idrar tutma konusunda zorlanıyorum gulucem die altıma kaçırdım Allah'tan orkit takılı akıntı yaşadığım içinAyy ya bana bir haftadan sonra basmaya başlıyorlar bi an önce gitsem diye
Kuzum erkekten erkeğe değişiyor o yanlış anlama biz iyiyiz diye ama eşim üzerime titriyor yemek yapmama temizlik yapmama asla izin vermez kontrollerime ne yemem gerektiğine kadar hassastır ben tek başıma kontrole gitsem küser hatta normalde de öyle bir insan zaten. Ama evlenmeden önce 10 senelik bir sevgililik dönemimiz oldu bunları konuştuk hep. Ben onu tanıyorum o beni, ben onun bana sunduğundan mutluyum o benim ona sunduğumdan. Rahatsız olduğumuz birşey varsa konuşuruz uzun uzun mesela sıkıcı ama çok yapıcı oluyor. Kavga etmeden daha fazla mı konuşsanız acaba ne istediğinizi anlatsanız düşünmediğini anladığında yapıcı bir şekilde gitsenne bileyim. Aşırı üzülüyorum hamile bir kadının bu şekilde kendini yalnız hissedip üzülmesine o yüzden bu kadar uzun uzun yazdım kusura bakma.Erkeklerin herşeyi bizim kadar onemsedigini düşünmüyorum biz daha duygusaliz daha çok yipraniyoruz düzelir kavgalir kendini uzmemeye çalış bebeğin için
Sinirimi onun için bozamam valla çocuklar salon kapısının camını kırmış camcı aradım buldum sonunda akşam olculerini alıp vericem taktırmam lazım hava soğuk sıcak olsa aldırış etmezdim de bebiş olunca mecburKuzum ben senin eşine hafiften kuruyorum zaten. Sen söyledikçe sinir oluyorum çalışıyorsun evde 3 çocuk bide karnında 4 ev işleri hep sende bide seni üzüyor hala sanki tek başına yaptın o çocuğu Allahım sen biliyorsun ben başka bişey demiyorum
Aynen her eş bir değil bazen benim kide herşeyi yapar akşam mesela bulasiklari felan yikamisti yemegide hazırlamıştı benim kinin günü gününe tutmuyorKuzum erkekten erkeğe değişiyor o yanlış anlama biz iyiyiz diye ama eşim üzerime titriyor yemek yapmama temizlik yapmama asla izin vermez kontrollerime ne yemem gerektiğine kadar hassastır ben tek başıma kontrole gitsem küser hatta normalde de öyle bir insan zaten. Ama evlenmeden önce 10 senelik bir sevgililik dönemimiz oldu bunları konuştuk hep. Ben onu tanıyorum o beni, ben onun bana sunduğundan mutluyum o benim ona sunduğumdan. Rahatsız olduğumuz birşey varsa konuşuruz uzun uzun mesela sıkıcı ama çok yapıcı oluyor. Kavga etmeden daha fazla mı konuşsanız acaba ne istediğinizi anlatsanız düşünmediğini anladığında yapıcı bir şekilde gitsenne bileyim. Aşırı üzülüyorum hamile bir kadının bu şekilde kendini yalnız hissedip üzülmesine o yüzden bu kadar uzun uzun yazdım kusura bakma.
Ay dayanamayacağım artık yahu niye elsiz kolsuz mu eşiniz? Yahu kıyamam size gerçekten, bu ne sorumsuzluk sevdasıdır.Sinirimi onun için bozamam valla çocuklar salon kapısının camını kırmış camcı aradım buldum sonunda akşam olculerini alıp vericem taktırmam lazım hava soğuk sıcak olsa aldırış etmezdim de bebiş olunca mecbur
Aynen kuzum ölçtür önlemini alırsın ama illa olucak diye bişey yok bunada stres yapıp kafanı takmaEvet haklısın canım bı kaç kişi tansiyon olabilir demiş yarın bı olctureyim tansiyonumu Allah korusun hamilelikte tansiyon biraz sıkıntı eltimde de var ondan biliyorum doktorumda demişti annemde babanda varsa hamileliğinde arasıra baktır diye babamda var maalesef 20 ye kadar çıkıyor umarım benim normaldir yine de aklımda kalmasın arasıra olcturucem
Allah gönlüne göre versin kuzum sağlıklı pamuk gibi mutlu bir kızın olsun inşallahEvet önemli olan sağlıklı olması tabiki bende kızım olmasını daha çok istiyorum ama öğrendim ogreneli erkek gibi geliyor ilk çocuğum daha ikisindende mahrumuz sağlıklı olsun yeter
Seninki zaten gelgitli adam ama hep yapsın bütün işleri inşallah herşey daha güzel olsun kuzumAynen her eş bir değil bazen benim kide herşeyi yapar akşam mesela bulasiklari felan yikamisti yemegide hazırlamıştı benim kinin günü gününe tutmuyor
Çocuklu evde herşey olur kırılır dökülür ama senin omuzlarında yükü inşallah birileri hafifletir kuzumSinirimi onun için bozamam valla çocuklar salon kapısının camını kırmış camcı aradım buldum sonunda akşam olculerini alıp vericem taktırmam lazım hava soğuk sıcak olsa aldırış etmezdim de bebiş olunca mecbur
aynen ne kadar iyide olsa kronik enfeksyonlarda girmeyın bence de. aslında en cok ıslak kıyafetle bekledıgımız sure yuzunden enfeksıyon oluyor. hemen cıkarıp kuru gıymıyoruz. bizim evimizde havuz var ama cekirdek aile olarak bıle kullanmıyoruz bazen eşim hiç 1 kere bıle gırmedı mesela bazen babam kardesim girer sadeceValla al benden de o kadar havuza zaten hamile değilken de girmem ben nasıl temizlenmesi gerektiğini ama dikkat edilmediğini biliyorum ve artık nerdeyse kronikleşmiş idrar yolu enfeksiyonum var hiç sevmem girmem ama deniz aksine tuzlu su diye öneriliyor diye biliyordum ben de
Alttaki karın ultrasonu ise kız diyorum hayırlısı olsun canımT Tali89 kuzucum artık yarın randevuda 9+5 olucak. Köprüden önce son cıkıs kız diyen oldu erkek diyen oldu. 2. Fotoda da kese yuvarlaktı. Kagıda cıktı alcagında bastırınca kese basık oldu o sebeple kese şekline hiiiç takılmıyorum. İlk fotoda bebek bastırınca yeni yeni olusmaya baslamıstı yolk sac ortada gibiydi resimde yok. plesanta sagdaki parlaklık mı bilemedim. 2. De heryer parlak 5+1 ve 6+5 goruntuleri. Inşallah yarın 9+5 te bebegim iyidir
Eki Görüntüle 3390278
ay kız ben de hiç guneşte giremem. aksamustu giderim gozumu yuzumu yakmasın dıye az bıraz yuzer cıkarım eve gelirim hiç bana gore değil guneslenmek falan.bazen misafir gelince mahvoluyorum.Tam olarak zararlı denmemişti zaten ama karnım şişken yüzebileceğimi hiç sanmıyorum bide hamileyken ben güneşin altında bi kere bayılmıştım o günden sonra bi daha cesaret edemedim zaten
evet hepsi karından bakalım bidaha ki randevuda soyler belki yarın erken olur gibi ama bazıların ın belli oldu dıyenler var . ilk kızımı 12+1 de soylemişti.Alttaki karın ultrasonu ise kız diyorum hayırlısı olsun canım
Kimsenin deneyecegini zannetmiyorum essek kadar parmağıTövbe yani gerçekten eşek kadar parmağı şeyettirecektim. Duyanlara duymayanlara İŞARET PARMAĞI ARKADAŞLAR BAŞ PARMAKLA FİTİL KOYMAK YOK.
Aynen haklısın bizde normalde pek kavga etmeyiz bebeği de çok zor bulduk açıkçası o yüzden fazla takmamaya çalışıyorum diğer konuda da ona çok inanmak istiyorum yani aslında çok iyiydik yani neden yaptı anlamıyorum soruyorum bı sebebi yok o kız umrumda da değil zaten kız değildi o kişi biliyodum diyo kalp atışı için gelmeyi çok istedi işi yüzünden gelemedi kepçe operatörü sıkıntılı biraz işi sizi üzmek istemiyorum fln diyo bende hemen affetmek istemiyorum gerçek bı kişi değilse bile konusmamaliydi hamile kaldigim zamana kadar hiç bir problemimiz yoktu bu olay nerden çıktı anlamıyorumKuzum erkekten erkeğe değişiyor o yanlış anlama biz iyiyiz diye ama eşim üzerime titriyor yemek yapmama temizlik yapmama asla izin vermez kontrollerime ne yemem gerektiğine kadar hassastır ben tek başıma kontrole gitsem küser hatta normalde de öyle bir insan zaten. Ama evlenmeden önce 10 senelik bir sevgililik dönemimiz oldu bunları konuştuk hep. Ben onu tanıyorum o beni, ben onun bana sunduğundan mutluyum o benim ona sunduğumdan. Rahatsız olduğumuz birşey varsa konuşuruz uzun uzun mesela sıkıcı ama çok yapıcı oluyor. Kavga etmeden daha fazla mı konuşsanız acaba ne istediğinizi anlatsanız düşünmediğini anladığında yapıcı bir şekilde gitsenne bileyim. Aşırı üzülüyorum hamile bir kadının bu şekilde kendini yalnız hissedip üzülmesine o yüzden bu kadar uzun uzun yazdım kusura bakma.
Baş parmağa baya takılmıştım ben kimse sormayinxa ses etmim dedim
Tövbe yani gerçekten eşek kadar parmağı şeyettirecektim. Duyanlara duymayanlara İŞARET PARMAĞI ARKADAŞLAR BAŞ PARMAKLA FİTİL KOYMAK YOK.
aman yarabbımmm. 12. hafatlara gelsek te su progestan olayından bi kurtulsak saglıklıca yoksa basımıza baska işler acılacakKimsenin deneyecegini zannetmiyorum essek kadar parmağı
Evet inşallah olmaz bakalımAynen kuzum ölçtür önlemini alırsın ama illa olucak diye bişey yok bunada stres yapıp kafanı takma
İnşallah canım senindeAllah gönlüne göre versin kuzum sağlıklı pamuk gibi mutlu bir kızın olsun inşallah