2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sinirimi onun için bozamam valla çocuklar salon kapısının camını kırmış camcı aradım buldum sonunda akşam olculerini alıp vericem taktırmam lazım hava soğuk sıcak olsa aldırış etmezdim de bebiş olunca mecbur
canım sen el atmısken cilingir cagır da çelik kapının kilidini değiştir. varlıgınla yoklugun bir mesajı ver en iyisi :KK70: . şaka bir yana her ilişkinin dinamiği farklıdır. bana asla tahammul edemem gibi gelen şey bir baskasına sempatik gelebilir. bazı insanlar sevgisini farklı gosterir hiçbir iş yapmasa da sevdıgını deger verdigini bilirsin ama nasıl yapıcagını bilmedigini de bilirsin. bazı kadınlar kıskanclıktan hoslanır bazıları kıskanclıgı hastalık olarak gorur. yani her ilişkide dinamikler farklı bir kadına eşinin ev işi yapması normal gelir bir baskası ahh keşke nerde benimkide oyle yapsa dıye iç gecırır. biri digerine dert yansa oteki boşa o adamı ondan kocamı olur seven adam ev işi yapar diyebilir. ya da tam tersi ev işi yapmıyor dıye karısını bosayan adamlar var. gerçekten bu sebeple bosanan yuzlercesi var. bazıları da karısının agzına bakar benim temizliğimi eşim mi yapıcak der.mesela benim tanıdıklarımdan kocasıyla küfürleşenler var. benimki bana küfretse kahrolurum,iplerim kopar. ama onlar da oyle cok muıtlu. her ilişki dinamiği farkı bu işte. sen bize anlattıgında kızdıgından anlatırsın bizde kocana kuruluruz seni de destekleriz ama yarın öbür gün kocanı affedersin bize içerlersin. yani biz en fazla ne karar verirsen destekleriz. fazlası haddimiz değil :) kendini gaza getirme yani yazdıklarımızdan

Cumartesi günü doktorum bakalım bize ne diyecek 😊 Bana bol bol yazdı aldım bende elindekileri bitir derse beni bir 12-13 e kadar idare eder diye düşünüyorum.
Ya şimdi benim anlamadığım folis asit 90 adet var içinde hepsini bitirtmezler diye düşünüyorum hamileliğin birinci ayında zaten haberimiz yoktu bebişten. İlk üç ay içiliyormuş ama yarısı kalacak gibi duruyor şuan ya o kadar da para verdim

Ya şimdi benim anlamadığım folis asit 90 adet var içinde hepsini bitirtmezler diye düşünüyorum hamileliğin birinci ayında zaten haberimiz yoktu bebişten. İlk üç ay içiliyormuş ama yarısı kalacak gibi duruyor şuan ya o kadar da para verdim
Kalacak valla hayatım. Benim bildiğim 3. ayda bıraktırıyorlar ama doktora da bağlı değişir belki....

90 adet olan hangi folik asit 50+60 adet gördüm de 90 ı duymamıştım 😊

Yaaa çok özendim zahmet olmazsa bana da bir tahminde bulunabilir misin canım ? T Tali89
6 haftalıktı burada

Eklentiler

• IMG_3544.jpeg
    IMG_3544.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 63
Cumartesi günü doktorum bakalım bize ne diyecek 😊 Bana bol bol yazdı aldım bende elindekileri bitir derse beni bir 12-13 e kadar idare eder diye düşünüyorum.
ben de 9+5 teyim kutu cuma gunu bıtcek yenı kutuya baslıcam 10. hafta olmus oluyo o kutu bittiginde 12 de bitmiş oluyo sanırım. yarın unutmazsam sorayım. bana daha teke düş demedi. gunde 2 uyguluyorum
Bir bütünüm gibi oldu gerçekten nasıl bırakıcam bilmiyorum adeta bir güvenceydi benim için :KK70:
ben de cat diye bırakammam gıbı gelıyor :KK70:

10. Haftada kontrole gittiğimde doktorum elindekileri bitir daha kullanma dedi 😊

kız sonra bi tane daha olur belki kalanı orada kullanırsın

Merhabalar herkese :))
daha önce üye olmaksızın burada okuduğum ve faydalandığım çok yorum oldu. artık ben de bir anne adayıyım ve zaman zaman aklıma takılan şeyleri burada paylaşırsam daha az stresli bir hamilelik geçiririm diye umuyorum. çünkü -eminim çoğunuz yaşamışsınızdır- "bunu sadece ben mi böyle yaşıyorum", "şu an bu normal mi" dediğim çok fazla şey ve beraberinde gelen ufak tedirginlikler oluyor.
ben şu an 10+4teyim ve ciddi halsizlik yaşıyorum. bugün gittiğim doktor elenatal 2 diye bir takviye verdi ama içeriği benim pek içime sinmedi. bunun dışında ocean mummy ve ufuvit mom diye içeriği temiz iki takviyeyi duydum. aranızda bu ikisinden birini kullanan var mı? memnun musunuz? teşekkürler şimdiden

X