2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlarım bu arada göğüs çevrenizde sivilcelenmeler oldu mu? Hiç yoktu önceden ama şimdi benim meme kısmımda küçük küçük kırmızı sivilceler çıktı. Tavsiyesi olan yazabilir mi 😊 Birde hani hamile kalınca cilt güzelleşiyordu saçlar parlıyordu sadece tırnaklarım dahada uzuyor kaşım bıyığım daha kısa sürede fışkırıyor kim kandırdı bizi😂 Arkadaşım cildim kaymak gibi olmuştu deyince bi düşündüm

Kızlarım bu arada göğüs çevrenizde sivilcelenmeler oldu mu? Hiç yoktu önceden ama şimdi benim meme kısmımda küçük küçük kırmızı sivilceler çıktı. Tavsiyesi olan yazabilir mi 😊 Birde hani hamile kalınca cilt güzelleşiyordu saçlar parlıyordu sadece tırnaklarım dahada uzuyor kaşım bıyığım daha kısa sürede fışkırıyor kim kandırdı bizi😂 Arkadaşım cildim kaymak gibi olmuştu deyince bi düşündüm
Aynı durum bende de var ya bide kaşınıyor nedense meme ucu kremi almayı düşünüyorum açıkçası yada doktorum yazarsa isticem ya artık kaşı bıyığı da geçtim yüzümde hiç sivilce yoktu şuan mayın tarlasına döndüm 🤣 şaşkınlık içerisindeyim

Sivilce derken koya halkadaki kabarcıklardan mı bahsediyorsun canım

Aynı durum bende de var ya bide kaşınıyor nedense meme ucu kremi almayı düşünüyorum açıkçası yada doktorum yazarsa isticem ya artık kaşı bıyığı da geçtim yüzümde hiç sivilce yoktu şuan mayın tarlasına döndüm 🤣 şaşkınlık içerisindeyim
Off sorma sorma sivilce bende önceden de vardı daha dogrusu lekeleri vardı şimdi ddahada kırmızı lekeler arttı

Off sorma sorma sivilce bende önceden de vardı daha dogrusu lekeleri vardı şimdi ddahada kırmızı lekeler arttı
Ya şimdi hamilelikte ürün kullanmak da istemiyorum çocukta leke felan yapar diye eskiden benim de vardı tedavi görmüştüm şimdi maalesef hormonlardan heralde gene çıktılar Her gün yüzümü yıkıyorum temizliyorum ama maalesef aynı

12.haftasında olanları okudum ve cinsiyet için çatlayacağım artık :) ya bir şey soracağım akıntınız çok oluyor mu?
Benim oluyor kuzum çok aşırı değil ama çalılıyorum akşama mutlaka değiştiriyorum doktorada danıştım tahlil yaptı beyaz renk geldiği sürece sıkıntı yok dedi ben bu ara tek hamilelik belirtim hatta 😂

11. haftama girdim var akıntım yine devam ediyor gibi ama yoğunluğu azaldı. ama ilk zamanlar baya baya yumurta akı gibi geliyodu yada altıma yapmışım gibi his oluyodu
benim hala yumurta akı gibi internette okudum kadarıyla artan hormonlardan dolayı oluyormuş umudum en kısa zamanda azalması sürekli iç çamaşırı değiştirmem gerekiyor.

Benim oluyor kuzum çok aşırı değil ama çalılıyorum akşama mutlaka değiştiriyorum doktorada danıştım tahlil yaptı beyaz renk geldiği sürece sıkıntı yok dedi ben bu ara tek hamilelik belirtim hatta 😂
karında artık büyüyor canım tek hamilelik belirttin değildir:anneadayı:

Doktorm bana kan ilacına başla dedi Feramat yazdı doğuma kadar kullan dedi ama nasıl kullnıcğımı unuttm varmı aranızda kan ilacına başlayan
Bana da omega 3 d vitamini ve ferrum yazdı canım sabah kahvaltıdan sonra içebilirsin portakal suyuyla tüketirsen emilimi daha yüksek oluyormuş bir de öncesinde sonrasında 2 saat süt ürünleri ve çay tüketmemen lazım yani kahvaltıda çay içme

Benim sadece koyulasti göğüs ucumun rengi sivilce çıkıyor yüzümde sürekli bende tam tersi oldu o zaman 😅

Kızlar benim akıntım sarımsı oldu biraz ya enfeksiyon mu oluyo acaba
Merhaba bende Ekim annelerindeyim tahmini doğum 4 Ekim gösterdiği için burayı da takip ediyorum Eylül olucak gibi hissediyorum :) sarı akıntı birazda kaşıntı vardı bende 4-5 gündür sirkeli su ile temizliyorum sabah akşam doktor önerisi iyi geldi tavsiye ederim bir litre suya 2 kapak sirke şeklinde

Merhaba bende Ekim annelerindeyim tahmini doğum 4 Ekim gösterdiği için burayı da takip ediyorum Eylül olucak gibi hissediyorum :) sarı akıntı birazda kaşıntı vardı bende 4-5 gündür sirkeli su ile temizliyorum sabah akşam doktor önerisi iyi geldi tavsiye ederim bir litre suya 2 kapak sirke şeklinde
Denerjm mutlaka inşallah bende de işe yarar şuanlik kaşıntı yok ama denicem yine de teşekkür ederim

Kaynanam hep soruyo yüzünde parlama var mı çirkinleşti mi güzelleşti mi sence diye " Bilmem ki anne sanki bana aynı geliyor diyorum😊 Eğer solgun ya da çirkinleştiyse kızın olur falan diyor. Görümcemin hamileliklerinde cinsiyetleri öğrenmeden önce demiş " kızım yüzün canlanmış parlak güzel görünüyor oğlun olacak" demiş. 2 oğlu var ikisinde de aynı şey olmuş. 😊 Bakalım hayırlısı 😅

Kızlarr geçen hafta kontrolum vardı doktorun dedigine göre 8 haftalik olacakti 7 hafta 1 gunluk dedi uzulduk biraz ama sukur bir problem yokmus gec dollenme olabilir dedi. 1 haftadir bir seyler yedikten sonra baya midem bulaniyor ve surekli sarhos gibiyim basim dönüyor uykum var hep normal midir bu durum. Bir de üşüttüm sanırım daha da halsizlestim

X