2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aramızda bir gün var 😍😍 ben hiç böyle gormedim henüz çok heyecanlı 🥰🥰 haftaya Salı gidicem dayanamıyorum böyle gördükçe en en merak ettigim şey cinsiyet sorucam doktora inşallah tahmin de bulunur 🤓 ilk iş buraya da atacağım 🥹 ikili uçlu testle alakalı ne dedi canım doktorun 🥰
Ay valla kararsızdım bir an doktor kan ver ikili test için dedi gittim verdim onuda yaptırmış oldum 😅😅

Kalbi durmus yok artik bebegim
Allah sabır versin canım bende senin gibi yaşamıştım çok üzüldüm ama ben hep kendime şöyle teselli vermiştim hiç olmayan insanlar var demiştim hep böyle bir şeyin tesellisi de pek fazla olmuyor hakkında hayırlısı olsun kuzum Allah yardımcın olsun

Kalbi durmus yok artik bebegim
Canıımm o kadar üzüldüm ki allahım sabır versin bir daha da yaşatmasın 😔 en kısa sürede sağlıkla bebeğinle yeniden anne olma heyecanını tadacaksın insallah. Maalesef ilk 3 ayda özellikle çok fazla düşük oluyor. Özellikle ilk bebeklerde.. ben ilk bebegimin kalbi durdugunda çok araştırmıştım. En kısa zamanda yeniden yavruna kavuşup kucaklayacaksın insallah

Canıımm o kadar üzüldüm ki allahım sabır versin bir daha da yaşatmasın 😔 en kısa sürede sağlıkla bebeğinle yeniden anne olma heyecanını tadacaksın insallah. Maalesef ilk 3 ayda özellikle çok fazla düşük oluyor. Özellikle ilk bebeklerde.. ben ilk bebegimin kalbi durdugunda çok araştırmıştım. En kısa zamanda yeniden yavruna kavuşup kucaklayacaksın insallah
Peki nedeni nedir ilk gebeliklerin ? Ben de ilkinde böyle bir şey yaşamıştım maalesef ki toparlaması ağır oluyor.

Peki nedeni nedir ilk gebeliklerin ? Ben de ilkinde böyle bir şey yaşamıştım maalesef ki toparlaması ağır oluyor.
Bebekte anomali varsa vücut kendi kendine gebeligi sonlandırıyor vücutta istemiyor bu gebeligi ve kalp durması veya kanama şeklinde atıyor. Bunun dışında vücut ilk gebelige uyum saglayamayabiliyor. Kan uyuşmazligi gibi sebepler dışında tabii. Şuan tam orani hatirlamiyorum ama sanirim her 10 gebelikten 2 si falan ilk 3 ay icinde dusukle sonuçlanıyor demisti doktorum.
Çoğu kadın, düşük yaptıktan sonra sağlıklı bir hamilelik yaşamaktadır. İkinci kez düşük yapma şansı yüzde beşten daha azdır da dendi

Bebekte anomali varsa vücut kendi kendine gebeligi sonlandırıyor vücutta istemiyor bu gebeligi ve kalp durması veya kanama şeklinde atıyor. Bunun dışında vücut ilk gebelige uyum saglayamayabiliyor. Kan uyuşmazligi gibi sebepler dışında tabii. Şuan tam orani hatirlamiyorum ama sanirim her 10 gebelikten 2 si falan ilk 3 ay icinde dusukle sonuçlanıyor demisti doktorum.
Çoğu kadın, düşük yaptıktan sonra sağlıklı bir hamilelik yaşamaktadır. İkinci kez düşük yapma şansı yüzde beşten daha azdır da dendi
Bilmiyordum bunları . Öğrenmiş oldum.bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim 💐

Çevre çok önemli bebeğim ablam 22 saat sancı çekti zor bir doğumdu malesef hep yanındaydım basur da doğumun hediyesi oldu o yüzden çok korkuyorum normal doğumdan hatta ödüm kopuyor inşallah hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🙏🏻
Basur zaten onun hediyesi oluyor evde dört beş gün sürüyor sonra düzeliyor

Ya ama nedenn Rabbim sabır versin size çok çok üzüldüm

Allah sabır versin canım bende senin gibi yaşamıştım çok üzüldüm ama ben hep kendime şöyle teselli vermiştim hiç olmayan insanlar var demiştim hep böyle bir şeyin tesellisi de pek fazla olmuyor hakkında hayırlısı olsun kuzum Allah yardımcın olsun

Başın saolsun canım Allah sabır versin üzülme isyan etme Allah yine verir canım. Bende aynı durumdayım

Benim de kanamam oldu. Kanamadan ne kadar sonra kalbi durdu Bebeğinin

Of…Çok üzgünüm 😔

Çok üzüldüm canım benim,sen de üzüleceksin ama emin ol hayırlı olan buymuş. Rabbim o kadar güzel yaratmış ki bizi sağlıksız bir gebelikse vücut onu atıyor kendiliğinden. İnşallah en kısa zamanda Rabbim tekrar nasip etsin o zaman bu acılarını unutacaksın Allahın izniyle.

Durmuş kalbi söz öbeginin agırlıgını çok iyi bilirim. Gecen yıl şubatta yaşadım doğum sancısıyla gittigimde. Allah kalbine ferahlıklar versin. Daha büyük acılarla sınamasın

çok çok üzgünüm, Allah sabır versin. İnan okuyunca göz yaşımı tutamadım :KK43:

Yutkunamadım bile aynı seyi 6kez yaşamış biri olarak sabır diliyorum 🌺
Kan pıhtılaşma anti koagulan anti lupus vitamin c ve s protein degerlerinize hemen baktirmanizi tavsiye ederim

Ne diyicegimi nasıl destek cikicagimi şuan şaşırdım Allah'ım sabır versin 😔😔😔
Hepinizden Allah razı olsun Rabbim inşallah sizlere nasip etsin saglilica kucağınıza almayı. Çok ağladım cok üzüldüm çünkü ilk gebeligimdi ve uzun zamandır istiyorduk. Akşam 5 te 1 damla bile diyemeyecegim bi leke gördüm takip ediyim dedim 7 de peçeteye silince akıntıyla kahverengi bisey geldi düşük değil ama kanlı akıntı. Hemen hastaneye gittik doktor 1-2 gün olmuş kalbi duralı dedi. Yarın sabah kürtaj için yatış olucak hala içimde duruyor minigim bi mucize olmasını bile dusunuyorum sabaha kadar kalbi donermi diye.

Ilk gittigim doktor kalp sesi gelmiyo ama kalbi atiyor dedi cihaz eski dedi. Kalp atışını duymadan gitmem dedim alttan bakalım dedi baktı ve yok dedi. Ben orda tamam diyip çıksam oylece beklicem 12. Haftaya kadar :KK43: sonra emin olmadim baska hastanye gittim orada da aynı cevabı aldım malesef.

Sizi de bu psikolojiye sokmak istemezdim özür dilerim hepinizden. Burda olmak cok güzeldi 🙏 Hepinize sağlıklı gebelik sağlıklı bebisler versin Rabbim.

Hepinizden Allah razı olsun Rabbim inşallah sizlere nasip etsin saglilica kucağınıza almayı. Çok ağladım cok üzüldüm çünkü ilk gebeligimdi ve uzun zamandır istiyorduk. Akşam 5 te 1 damla bile diyemeyecegim bi leke gördüm takip ediyim dedim 7 de peçeteye silince akıntıyla kahverengi bisey geldi düşük değil ama kanlı akıntı. Hemen hastaneye gittik doktor 1-2 gün olmuş kalbi duralı dedi. Yarın sabah kürtaj için yatış olucak hala içimde duruyor minigim bi mucize olmasını bile dusunuyorum sabaha kadar kalbi donermi diye.

Ilk gittigim doktor kalp sesi gelmiyo ama kalbi atiyor dedi cihaz eski dedi. Kalp atışını duymadan gitmem dedim alttan bakalım dedi baktı ve yok dedi. Ben orda tamam diyip çıksam oylece beklicem 12. Haftaya kadar :KK43: sonra emin olmadim baska hastanye gittim orada da aynı cevabı aldım malesef.

Sizi de bu psikolojiye sokmak istemezdim özür dilerim hepinizden. Burda olmak cok güzeldi 🙏 Hepinize sağlıklı gebelik sağlıklı bebisler versin Rabbim.
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin çok zor bir durum. Gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor. En kısa zamanda tekrar sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah 🙏 Dualarımız seninle

X