2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Erken dediğiniz kaç gibi acaba ? Evet yönlendirme butonu açmama rağmen hiç bilgi dahi gelmedi. İstanbul'da çok zor maalesef.
Canım her gün 15.55-15.50 gibi randevular yenileniyor o saatlerde sisteme bak mutlaka. Dahiliyeye de alabilirsin kadın doğum bulamazsan rica edersen o da ister tetkikleri.

Kızlar CMV IGG +, CMV IGM - bu değerler normal mi?
merhaba, bu değerler kanda çok yüksek çıktı bende de. ama normal olan buymuş hamileliklerde. bi doktordan dinlemiştim. bunların pozitif yani yüksek olması o enfeksiyona karşı vücudunun bağışıklık kazandığını gösterirmiş. dr kağan kocatepe nin videosu var hatta bunlarla ilgili. bakın derim

merhaba, bu değerler kanda çok yüksek çıktı bende de. ama normal olan buymuş hamileliklerde. bi doktordan dinlemiştim. bunların pozitif yani yüksek olması o enfeksiyona karşı vücudunun bağışıklık kazandığını gösterirmiş. dr kağan kocatepe nin videosu var hatta bunlarla ilgili. bakın derim
Evet canım hem o videoyu izleyip hem de doktorumun da benzer telkinlerde bulunmasıyla ben de kafamı rahatlattım. Sanırım bu kontrol süresi arasındaki uzunluk beni biraz endişeli biri haline getirdi.(tabii benim devlet hastanesi faciamı saymazsak bilgi alamadığım için saymıyorum onu) 3 hafta epey uzakmış, en güzeli iki haftada bir şu ilk 3 ayı atlatasıya.

Canım arada mhrs uygulamasında gir çık yani o sayfaya. Özellikle gece vakti ya da sabah erken saatte randevularını iptal edenler oluyor. Ben o şekilde alıyorum hep randevuları
Bende bulamadım randevu istanbul avrupa yakasındayım randevu olmadığı için karşıya üsküdara bulabildim. Mecbur gidicem artık🥹

İçim rahatladı demekki bir dengesizlik yok :) Göbişler ne durumda kızlar çıkmaya başladılarmı :)
ay ben kilo aldım diye mi yoksa hamileliğin etkisi var mı bilmiyorum ama karnım çıktı sanki biraz :'D anlamadım daha çok erken oysaki.. resmen şuan 70 kiloyum kızlar ilk gebeliğimde 71 le kızımı doğurmuştum bunda bu kiloya hamile kaldım iyi mi :KK70:

Evet canım hem o videoyu izleyip hem de doktorumun da benzer telkinlerde bulunmasıyla ben de kafamı rahatlattım. Sanırım bu kontrol süresi arasındaki uzunluk beni biraz endişeli biri haline getirdi.(tabii benim devlet hastanesi faciamı saymazsak bilgi alamadığım için saymıyorum onu) 3 hafta epey uzakmış, en güzeli iki haftada bir şu ilk 3 ayı atlatasıya.
inşallah canım 🤲

Kızlar nolur kilo almayın ya ben hamileliğin başında hasta oldum o zaman verdiğim kiloyu aldım sadece siz kilo alınca ben üzülüyorum benim bebeğim küçük mü neden hiç belli olmuyor kilo almıyorum diye 😔

X