- 10 Mayıs 2022
- 1.115
- 708
Amin inşallah teşekkür ederim dualarınız içinCanım çok üzüldüm. Allah sabır versin çok zor bir durum. Gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor. En kısa zamanda tekrar sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederim dualarınız içinCanım çok üzüldüm. Allah sabır versin çok zor bir durum. Gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor. En kısa zamanda tekrar sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah Dualarımız seninle
Kuzum düzelmedi malesef ya yeğenim iki yalında sütten kesti ameliyat olacakBasur zaten onun hediyesi oluyor evde dört beş gün sürüyor sonra düzeliyor
Ah canım çok üzüldüm be denir bilmiyorum Allah sabır versinKalbi durmus yok artik bebegim
Canım ne denir bilmiyorum Allah sabırlar versin sağlıklı topaç gibi bir evlatla acın telafi olsun inşallahKalbi durmus yok artik bebegim
Canım her gün 15.55-15.50 gibi randevular yenileniyor o saatlerde sisteme bak mutlaka. Dahiliyeye de alabilirsin kadın doğum bulamazsan rica edersen o da ister tetkikleri.Erken dediğiniz kaç gibi acaba ? Evet yönlendirme butonu açmama rağmen hiç bilgi dahi gelmedi. İstanbul'da çok zor maalesef.
Çook üzüldüm kuzum Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahKalbi durmus yok artik bebegim
Kızlar sizinde idrarınızda köpük oluyor mu ara ara hamileliktendir dimiCanım her gün 15.55-15.50 gibi randevular yenileniyor o saatlerde sisteme bak mutlaka. Dahiliyeye de alabilirsin kadın doğum bulamazsan rica edersen o da ister tetkikleri.
Evet bende de oluyor. Hamilelilikten bence öncesinde yoktu çünkü.Kızlar sizinde idrarınızda köpük oluyor mu ara ara hamileliktendir dimi
Tamam canım çok teşekkürlerCanım her gün 15.55-15.50 gibi randevular yenileniyor o saatlerde sisteme bak mutlaka. Dahiliyeye de alabilirsin kadın doğum bulamazsan rica edersen o da ister tetkikleri.
Bu hamilelik bizi kocaman bir endişe topuna çevirdiBu hapşururken giren sancı yüzünden bir gün korkudan hık diye gideceğim
bende de oluyo ara ara. sanırım hamilelikten çünkü öncesinde yoktu böyle şeyler :)Kızlar sizinde idrarınızda köpük oluyor mu ara ara hamileliktendir dimi
merhaba, bu değerler kanda çok yüksek çıktı bende de. ama normal olan buymuş hamileliklerde. bi doktordan dinlemiştim. bunların pozitif yani yüksek olması o enfeksiyona karşı vücudunun bağışıklık kazandığını gösterirmiş. dr kağan kocatepe nin videosu var hatta bunlarla ilgili. bakın derimKızlar CMV IGG +, CMV IGM - bu değerler normal mi?
Evet canım hem o videoyu izleyip hem de doktorumun da benzer telkinlerde bulunmasıyla ben de kafamı rahatlattım. Sanırım bu kontrol süresi arasındaki uzunluk beni biraz endişeli biri haline getirdi.(tabii benim devlet hastanesi faciamı saymazsak bilgi alamadığım için saymıyorum onu) 3 hafta epey uzakmış, en güzeli iki haftada bir şu ilk 3 ayı atlatasıya.merhaba, bu değerler kanda çok yüksek çıktı bende de. ama normal olan buymuş hamileliklerde. bi doktordan dinlemiştim. bunların pozitif yani yüksek olması o enfeksiyona karşı vücudunun bağışıklık kazandığını gösterirmiş. dr kağan kocatepe nin videosu var hatta bunlarla ilgili. bakın derim
Bende bulamadım randevu istanbul avrupa yakasındayım randevu olmadığı için karşıya üsküdara bulabildim. Mecbur gidicem artıkCanım arada mhrs uygulamasında gir çık yani o sayfaya. Özellikle gece vakti ya da sabah erken saatte randevularını iptal edenler oluyor. Ben o şekilde alıyorum hep randevuları
İçim rahatladı demekki bir dengesizlik yok :) Göbişler ne durumda kızlar çıkmaya başladılarmı :)bende de oluyo ara ara. sanırım hamilelikten çünkü öncesinde yoktu böyle şeyler :)
inceden inceden :)İçim rahatladı demekki bir dengesizlik yok :) Göbişler ne durumda kızlar çıkmaya başladılarmı :)
ay ben kilo aldım diye mi yoksa hamileliğin etkisi var mı bilmiyorum ama karnım çıktı sanki biraz :'D anlamadım daha çok erken oysaki.. resmen şuan 70 kiloyum kızlar ilk gebeliğimde 71 le kızımı doğurmuştum bunda bu kiloya hamile kaldım iyi miİçim rahatladı demekki bir dengesizlik yok :) Göbişler ne durumda kızlar çıkmaya başladılarmı :)
inşallah canımEvet canım hem o videoyu izleyip hem de doktorumun da benzer telkinlerde bulunmasıyla ben de kafamı rahatlattım. Sanırım bu kontrol süresi arasındaki uzunluk beni biraz endişeli biri haline getirdi.(tabii benim devlet hastanesi faciamı saymazsak bilgi alamadığım için saymıyorum onu) 3 hafta epey uzakmış, en güzeli iki haftada bir şu ilk 3 ayı atlatasıya.