2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım bende doktordan geldim. Bu gün normal kontrole gitmiştim herşey yolundaydı. Bebeğin kalp atışını duydum tam minibüsle eve dönüyordum birden kanama olduğunu hissettim eve gittim kopkpyu kırmızı kanama hemen doktoru aradım geri gel hemen dedi. Bütün çamaşırım pantolonum kırmızı sıvı olmuştu. Dr pedime baktı muayene de kalp atışını gördü hatta 1 saat önceki ne göre daha iyi görüntü veriyordu bebito bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış böyle. Durumlarda kanama oluyor muş düşük riski var dedi ama korkutmamak için mi bilmiyorum doktor çok rahattı. Müşhadeye aldılar. Makattan fitil+iğne +serum iki farklı ilaç verdiler biri progesteron üç tane peş peşe iç dedi. Bizim durumda olan varsa bize yazsın ne olur bende çok endişeliyim. Şuan damla damla olsada açık pembe kanama devam ediyor. Doktor yavaş yavaş kesilir demişti
İçini ferah tut canım doktor gerekli müdahaleyi yapmış korkma bol bol dua oku

Benim de 6 çıktı. 10+3 teyim. İnşallah bebişlerimiz iyidir ....
Lekeli akintim geldi suan acile gidiyorum aksam 5 te az bisey geldi dedim bi bakiyim nokta bile değildi çünkü az once tekrar gittim wc ye ve baya akinti kahverengi seklindeydi ve az da değildi. Cok korkuyorum gidiyoruz suan acile

Arkadaşlar birşey soracm son adet tarihi 11 Aralık 2 aylık hamileyim 2 gün önce kanama sonra bir pıhtı parçası düştü yaşadığım duyguları anlatamam böyle bir korku yok rabbim kimseye yaşatmasın.acile gitik hemen baktılar ikiz bu arada 2 sininde kalp atışı vardı keselerin altında 2 cm kanama alanı oluşmuş hemen bir iğne ve progestan 3 defa günde al dediler şimdilik birşey yok keselerin altında korkma dedielr ama çok korkuyorum şuan hala sızıntı gibi kanama devam ediyor 1 2 hafta eder dediler bazen kahverengi bazen kırmızı geliyor böyle furum yaşayan oldumu çok korkuyorum
Canım bol bol dinlen kalkma bende dün kahve akıntı oldu iğne verdi 1 ay da heyet raporu kalkma dedi

Kızlar size bir şey danışacağım benim eşim yurt dışında hamile olduğumu o gittikten sonra öğrendim ve eşim kurban bayramına kadar gelmeyecek. Doktorum izin verirse belki ben kısa süreliğine yanına gidebilirim bulunduğu bölgede hastahane vs yok.Cinsiyeti çok merak ediyorum ama bunu onunla da öğrenmek istiyorum. Ama kendi merakıma da yenilecekmiş gibiyim.

Siz olsanız ne yapardınız
Eğer ilk çocuksa ben beraber öğrenmeyi tercih ederdim canım ama kurban bayramına kadar da öğrenilemeyecekse daha çok var bilemedim arada kaldım :KK64:

Kızlarım dün akşam arkadaşlarla kafeye gitmiştik ayaklarım üşüdü biraz. Üşüttüm sanırım hani üşütünce karın şişer,tuvaletiniz yokken bile varmış gibi hissedersiniz ya öyle oldum. Bir de özür dileyerek yazıyorum uzayan sarı akıntım var dünden beri. Sizce ne yapabilirim? Ayaklarıma sıcak su koysam fayda eder mi?

İ
Kızlarım dün akşam arkadaşlarla kafeye gitmiştik ayaklarım üşüdü biraz. Üşüttüm sanırım hani üşütünce karın şişer,tuvaletiniz yokken bile varmış gibi hissedersiniz ya öyle oldum. Bir de özür dileyerek yazıyorum uzayan sarı akıntım var dünden beri. Sizce ne yapabilirim? Ayaklarıma sıcak su koysam fayda eder mi?

İdrar yolu enfeksiyonuna benziyorbelirti.

Evet sanırım ama bi üşüdüm diye hemen olur mu bilemedim
Hemen olmaz tabi de. Ben bir hafta içinde oldum. Tertemizdi. Sarı akinti gördüm bir hafta sonra gittim idrar yolu baslamis. Şu an vücudumuz çok hassas. Ama dert edecek bir şey değil. Yine de umarım yoktur.
Ben üromisin içtim toz. Biraz daha iyi oldu

Hemen olmaz tabi de. Ben bir hafta içinde oldum. Tertemizdi. Sarı akinti gördüm bir hafta sonra gittim idrar yolu baslamis. Şu an vücudumuz çok hassas. Ama dert edecek bir şey değil. Yine de umarım yoktur.
Ben üromisin içtim toz. Biraz daha iyi oldu
Kan testi verdim amaİdrar testi istenmedi benden. Devam ederse gider bi baktırırm teşekkür ederim,inşallah yoktur

X