2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Fatmaben Fatmaben Canım benim SAT:11.12.2023' tü normalde. İlk kontrolüm özelde kendi doktorumda yaptırmıştım 2 gün gerideydi, sonraki kontrolde 1 gün daha geriye düşmüştü ancak doktorum rahat ol ilk haftalarda çok normal dedi. Ancak bugün devlet hastanesine gittim. 2 gün daha geriye düşmüş görünüyor. Yani toplamda 5 gün. Bugün SAT'a göre 9+3 olması gerekiyorken düşe düşe 8+5 olduk, ki önceki doktorumun hesabına göre tam 9 haftalığım diye gittim. :63:
kız beynimizi yaktın hesap yaptıra yaptıra :KK70: tamam sen sata göre 9+3 sün ama doktor 8+5 dedi. önceki hafatalarda doktorun ne dediği önemli değil. fark 2 hafta kadar oynarsa ve gelişim normal gorunuyorsa doktorlar sat tarihini guncelliyor senin haftan da değişiyor gerçek sata gore almıyorsun düzeltilmiş sata gore alıyorsun. ama sen şimdi her hafta doktora gittiginde soyledigi haftayı baz almıycaksın. normal sata gore kac haftalıksan onu baz alıcaksın. bebegin 1 hafta geri veya ileri olması problem değil. şöyle dusun diyelim cips yedin vucudun odem yaptı tartıya cıktın 1 kilo fazlasın diger gun de odemı attın 1 kilo eksiksin. ha işte o odemli kilo senın gerçek kilon değil :KK70: belli parametreler duzgunse senın hafta takibi yapmana gerek yok doktor yonlendırır zaten. bide evet devlet hastaneleri seni muayne ederken senle muhattap olmuyor. biraz terimlere hakim olursan asistana yazdırırken anlarsın. öyle eline cıktı falan vermıyorlar. öyle doguma kadar kütük gibi davranabiliyoırlar. ben 37de gittigimde bile tamam bitti dedi yolluyodu ben sordum normal mi kilosu kac falan dıye anca soledi hemen telefona not alıyordum unutmayayım dıye. doğuma yakın nst her hafta oluyor mecbur oraya gidicez cunku alış bunlara :KK70:

Ya en son gittiğim doktor benim bebeğimide 1 hafta geriden tarih verdi o kadar üzüldüm ki inşallah bu gittiğimde tam vakit verir, sen doktoruna git kuzum gerçekten doktor çok önemli 🥰
Evet katılıyorum kalp atışını bile çok derinden duydum geçen defa daha net duymuştum dedim öyle deyince tekrar dinletti ama yine buğulu gibi net degildi en iyisi benim kendi doktorum daha beter kafamı karıştırdı bulantılarım geçmişti hiç midem bulanmiyo diye gittim aslında merak ettim kalp atışını duymak iyi geldi endişem ortadan kalktı ama geriden gelmesi de üzdü en iyisi kendi doktorumu beklemek

Senin 20 eylül benim 19 eylül çıkması lazım yavrum :KK70:Sen 8+6 ben 9+0. Tabi bugünki doktor doğru ölçtüyse ben 8+5'e geri döndüm :/
kız benim yarın burada 10 haftalık olcak hamilelik imzasıııı 9+0 olucam kk imzası girdigin haftayı soyluyor . sen de pazartesi 10 olmussun ozaman.

kız beynimizi yaktın hesap yaptıra yaptıra :KK70: tamam sen sata göre 9+3 sün ama doktor 8+5 dedi. önceki hafatalarda doktorun ne dediği önemli değil. fark 2 hafta kadar oynarsa ve gelişim normal gorunuyorsa doktorlar sat tarihini guncelliyor senin haftan da değişiyor gerçek sata gore almıyorsun düzeltilmiş sata gore alıyorsun. ama sen şimdi her hafta doktora gittiginde soyledigi haftayı baz almıycaksın. normal sata gore kac haftalıksan onu baz alıcaksın. bebegin 1 hafta geri veya ileri olması problem değil. şöyle dusun diyelim cips yedin vucudun odem yaptı tartıya cıktın 1 kilo fazlasın diger gun de odemı attın 1 kilo eksiksin. ha işte o odemli kilo senın gerçek kilon değil belli parametreler duzgunse senın hafta takibi yapmana gerek yok doktor yonlendırır zaten. bide evet devlet hastaneleri seni muayne ederken senle muhattap olmuyor. biraz terimlere hakim olursan asistana yazdırırken anlarsın. öyle eline cıktı falan vermıyorlar. öyle doguma kadar kütük gibi davranabiliyoırlar. ben 37de gittigimde bile tamam bitti dedi yolluyodu ben sordum normal mi kilosu kac falan dıye anca soledi hemen telefona not alıyordum unutmayayım dıye. doğuma yakın nst her hafta oluyor mecbur oraya gidicez cunku alış bunlara :KK70:
Ben bayaa her doktor söylediğinde geriye aldım bu haftayı doğum tarihim de ondan böyle ksfjsddf şaka gibi diyorum ki biz niye asla ilerleyemiyoruz :KK70:O zaman ben 9+3 oluyorum doktorun söylediği haftaya göre ilerlemiyorum doğru mudur?

Ben bayaa her doktor söylediğinde geriye aldım bu haftayı doğum tarihim de ondan böyle ksfjsddf şaka gibi diyorum ki biz niye asla ilerleyemiyoruz :KK70:O zaman ben 9+3 oluyorum doktorun söylediği haftaya göre ilerlemiyorum doğru mudur?
ahaha kız alma geri o daha cok değişcek :KK70: alıncagı zaman doktor sana soyler merak etmee :KK70:

hanımlar d vitaminim 7 çıktı çok düşük :KK43: internetten baktığımda bebekte kemik şekli bozuklukları vs yazıyor çok korkuyorum bunun tedavisi bişeyi varmıdır. doktorum dün arıyacaktı beni ama aramadı daha sonuçları değerlendirmek için bugün aradım dönüş yapıcaklarmış da endişelendim baya
Benim de 6 çıktı. 10+3 teyim. İnşallah bebişlerimiz iyidir ....

Kızlar doktordan geldim herşey yolunda 11+3 doktor bir tahminde bulundu erkek olursa şaşırmayın dedi sanırım bizi bi erkek bebiş bekliyor nuba göre de sanki öyle 😅 T Tali89 sen ne diyorsn 🤗
Aramızda bir gün var 😍😍 ben hiç böyle gormedim henüz çok heyecanlı 🥰🥰 haftaya Salı gidicem dayanamıyorum böyle gördükçe en en merak ettigim şey cinsiyet sorucam doktora inşallah tahmin de bulunur 🤓 ilk iş buraya da atacağım 🥹 ikili uçlu testle alakalı ne dedi canım doktorun 🥰

Kızlar size bir şey danışacağım benim eşim yurt dışında hamile olduğumu o gittikten sonra öğrendim ve eşim kurban bayramına kadar gelmeyecek. Doktorum izin verirse belki ben kısa süreliğine yanına gidebilirim bulunduğu bölgede hastahane vs yok.Cinsiyeti çok merak ediyorum ama bunu onunla da öğrenmek istiyorum. Ama kendi merakıma da yenilecekmiş gibiyim.

Siz olsanız ne yapardınız ?

Evet katılıyorum kalp atışını bile çok derinden duydum geçen defa daha net duymuştum dedim öyle deyince tekrar dinletti ama yine buğulu gibi net degildi en iyisi benim kendi doktorum daha beter kafamı karıştırdı bulantılarım geçmişti hiç midem bulanmiyo diye gittim aslında merak ettim kalp atışını duymak iyi geldi endişem ortadan kalktı ama geriden gelmesi de üzdü en iyisi kendi doktorumu beklemek
Takılma kuzum inşallah kendi doktorun herşey yolunda ve zamanında der için rahatlar

Arkadaşlar birşey soracm son adet tarihi 11 Aralık 2 aylık hamileyim 2 gün önce kanama sonra bir pıhtı parçası düştü yaşadığım duyguları anlatamam böyle bir korku yok rabbim kimseye yaşatmasın.acile gitik hemen baktılar ikiz bu arada 2 sininde kalp atışı vardı keselerin altında 2 cm kanama alanı oluşmuş hemen bir iğne ve progestan 3 defa günde al dediler şimdilik birşey yok keselerin altında korkma dedielr ama çok korkuyorum şuan hala sızıntı gibi kanama devam ediyor 1 2 hafta eder dediler bazen kahverengi bazen kırmızı geliyor böyle furum yaşayan oldumu çok korkuyorum

Arkadaşlar birşey soracm son adet tarihi 11 Aralık 2 aylık hamileyim 2 gün önce kanama sonra bir pıhtı parçası düştü yaşadığım duyguları anlatamam böyle bir korku yok rabbim kimseye yaşatmasın.acile gitik hemen baktılar ikiz bu arada 2 sininde kalp atışı vardı keselerin altında 2 cm kanama alanı oluşmuş hemen bir iğne ve progestan 3 defa günde al dediler şimdilik birşey yok keselerin altında korkma dedielr ama çok korkuyorum şuan hala sızıntı gibi kanama devam ediyor 1 2 hafta eder dediler bazen kahverengi bazen kırmızı geliyor böyle furum yaşayan oldumu çok korkuyorum
Canım bende doktordan geldim. Bu gün normal kontrole gitmiştim herşey yolundaydı. Bebeğin kalp atışını duydum tam minibüsle eve dönüyordum birden kanama olduğunu hissettim eve gittim kopkpyu kırmızı kanama hemen doktoru aradım geri gel hemen dedi. Bütün çamaşırım pantolonum kırmızı sıvı olmuştu. Dr pedime baktı muayene de kalp atışını gördü hatta 1 saat önceki ne göre daha iyi görüntü veriyordu bebito bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış böyle. Durumlarda kanama oluyor muş düşük riski var dedi ama korkutmamak için mi bilmiyorum doktor çok rahattı. Müşhadeye aldılar. Makattan fitil+iğne +serum iki farklı ilaç verdiler biri progesteron üç tane peş peşe iç dedi. Bizim durumda olan varsa bize yazsın ne olur bende çok endişeliyim. Şuan damla damla olsada açık pembe kanama devam ediyor. Doktor yavaş yavaş kesilir demişti

X