2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sormayın valla. Ben tabi bir özlemle bir hevesle gittim ama ultrasonu bile yandan yandan görebildim. Aslında doğru diyorsun @Sunshine1 bilemedim ikili test falan öyle canımı sıktı ki doktorun umursamazlığı kanı verdim idrarı verdim çıktım valla.
Bana da göstermedi bile bebeğimi göremedim bı tuhaftı kalp atışını dinletti sadece benimkini de sata göre 6 gün geriden ölçtü ultrason fotoğrafi da vermedi hiç memnun kalmadım bende bugün gittim en iyisi kendi doktorumu beklemek

Aynen valla sağlıklı dogsunlarda 🥰🥰
Ahahhaa 😂 aman herkes kolaylıkla sağlıklı bebeler doğursun da önemli değil gerisi.. ben kızımda 40+4 e kadar geldim ama doğmadı. İlk olduğu için de stres yaptım bişey olur kaygısıyla sezaryeni kabul ettim ama sonra öğrendim ki 44 e kadar doğuranlar varmış neyse sağlık olsun 😅

Valla ben hiç hoşlanmadım bu deneyimden benim şansızlığıma demek ki. Bebeğim önce 2 gün sonra 1 gün şimdi de 2 gün tekrar geriden gelmiş oluyor sata göre hatalı değilse şayet cihazları. Normal mi bu?
Cihaz farkı vardır cnm 😍 sitrese girme bakalım dier doktorun ne diycek

Benkm.kafa rahat ben hiç birini yaptirmiycam 🤣🤣🤣🤣 ikiliyi yaptır istersen ikilide birşey çıkmazsa uclude çıkıyor illaki birşeyler çıkarıyorlar
Çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum ikiliyi yaptırıp kenara çekileceğim geçen sene bin tutmuştu tahlil bu sene 2 bin olmuştur diye tahmin ediyorum bide doktorumu ve hastaneyi de değiştirdim buranın fiyatlarını hiç bilmiyorum ama ikili şart bence mutlaka yaptırıcam

Kızlar doktordan geldim herşey yolunda 11+3 doktor bir tahminde bulundu erkek olursa şaşırmayın dedi sanırım bizi bi erkek bebiş bekliyor nuba göre de sanki öyle 😅 T Tali89 sen ne diyorsn 🤗

Eklentiler

• IMG_20240215_135645_830.jpg
    IMG_20240215_135645_830.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 68
Valla ben hiç hoşlanmadım bu deneyimden benim şansızlığıma demek ki. Bebeğim önce 2 gün sonra 1 gün şimdi de 2 gün tekrar geriden gelmiş oluyor sata göre hatalı değilse şayet cihazları. Normal mi bu?
1-2 günden bişey olmaz kuzum

Benim de bugün 10+6. Beni sezeryan daha çok korkuyor o yüzden normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa. Çevremde normal doğum ve sezeryan yapanları değerlendirdiğimde sezeryan doğuranların doğum sonrası daha zor iyileştiklerini gördüm hep. Bir de karnımın deşilip dikilmesi fikri bana daha korkutucu geliyor, bilmiyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur doğum tecrübesi

Benim de bugün 10+6. Beni sezeryan daha çok korkuyor o yüzden normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa. Çevremde normal doğum ve sezeryan yapanları değerlendirdiğimde sezeryan doğuranların doğum sonrası daha zor iyileştiklerini gördüm hep. Bir de karnımın deşilip dikilmesi fikri bana daha korkutucu geliyor, bilmiyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur doğum tecrübesi
Valla cnm ben normal yaptım üçünude bol bol yürüyüş hareket edince ve düzenli beslenince bebeğim kilo almasını istiyorsan da badem süt yoğurt kaşar peyniri muz özellikle. Bebisin kilo almasını hızlandırıyor onu geçtim normalde tam o anlık sanciyi çekiyorsun ama. Ayağa kalkmanda bir okadar kolay bu dortduncu inşallah bundada hemen dikişsiz bir şekilde ayağa kalkarım

Kizlar doktorumun istediği tahliller var ama devlette randevu bulamıyorum. Acaba sabahtan gitsem bakarlar mi bilgisi olan var mı ? Randevu asla yok

Kizlar doktorumun istediği tahliller var ama devlette randevu bulamıyorum. Acaba sabahtan gitsem bakarlar mi bilgisi olan var mı ? Randevu asla yok
Sabah çok erken gidip sıra alman gerek cnm. Yoksa sıra da bulman zor olur e nabizdan randevu hatırlatma oluştursan

X