• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Evet işte o anlamda kafa rahat bir şekilde bırakabilecek birisi olsa dediğim gibi bebişler açısından çok da problem değil. Ama insan kendi annesine bile söz geçiremeyince olmuyor. :/ Çok iyi anlıyorum. Aklın bu kadar kalınca gitmenin pek bir anlamı da olmuyor. Ancak geçen akşam yaptığınız gibi uyup 1-2 saat belki bir kahve içmeye kaçmak olabilir. Ah analaar şu kızlarına keşke hayatı biraz kolaylaştırsalar ya. :)
ah ah ya 🥲 çok haklısın. gözümüz arkada kalmasa gerçekten çok iyi geliyor biraz mola vermek. bir de şimdi emen bebek olduğu için bırakmak istemediğimde ısrar etmiyorlar ama biraz daha büyüdüğünde "biraz bizde kalsın, siz dışarı çıkın" falan demeye başlarlar. asıl o zaman ne yapıcam diye düşünüyorum. "başarabildiğim zamana kadar abur cubur vermeyi düşünmüyorum" dediğimde, "sen istediğin kadar verme. etrafında bir sürü insan var. mutlaka biri verir" diyorlar. aslında "sen vermezsen verme, biz veririz" demeye getiriyorlar. daha baştan niyetleri bozuk. halbuki, haklısın, biz de destekleriz seni demek neden bu kadar zor?

• Üzgünüm
Reactions: Gao
aynen benim genelde 4-5 ayda bir cinlerim tepeme geliyor. kendi kendime konuşma metinleri yazıyorum kafamda. evlendiğimden beri olan her şeyi teeek teeekk söylicem alıp karşıma konuşucam diye plan yapıyorum. annemle konuşuyorum bana diyor ki "şu an sen her şeyi kendi içinde yaşıyorsun, kuruluyorsun ama o her şeyi güllük gülistanlık sanıyor. sen onunla konuşunca dünya başına yıkılmış gibi olacak, ben ne yaptım ki ben hep iyiliğinizi düşündüm kızım diyecek. bu kez herkesin gözünde mağdur olacak ve sen kendini bin kat suçlu hissedeceksin" diyor ve vazgeçiyorum. 2 yıl 2 aylık evliyim en az bi 5-6 kere yaşandı bu senaryo djjdjd bulduğum son çözüm şu oldu birkaç aydır. bir şey hoşuma gitmediğinde o anda dümdüz söylemeye çalışıyorum. içimde kalacağına söyleyeyim kırılacaksa da o an kırılsın diyorum. bakalım ne kadar işe yarayacak:d
O kadar aynıı ki 😄 2 yıl 5 aylık bizim de ve değişmedi kdkfk iyi yapıyorsun ben bi ara çıkıştım o yüzden bi şey diceği zaman önden kızım yanlış anlama diyor acaba ben de ona diceklerimi aynı tarifeyle söylesem işe yarar mı :d kız bende B12 eksik o yüzden sinirlenince not alıyorum telefona hahsh

O kadar aynıı ki 😄 2 yıl 5 aylık bizim de ve değişmedi kdkfk iyi yapıyorsun ben bi ara çıkıştım o yüzden bi şey diceği zaman önden kızım yanlış anlama diyor acaba ben de ona diceklerimi aynı tarifeyle söylesem işe yarar mı :d kız bende B12 eksik o yüzden sinirlenince not alıyorum telefona hahsh
🤣🤣🤣 not almayınca unutuyorsan ne güzel valla unut geç en iyisi kdjdjdjd ben ennnn ince ayrıntısına kadar her şeyi hatırlıyorum maalesef. o bana bunu dedi, ben ona şunu diyemedim, sonra o böyle yaptı falan filan hahah. bende biraz sınır koyamama sorunu var sanırım. karşımdaki insan halimden tavrımdan neyin ne olduğunu anlar diye umuyorum ama aslında anlamıyor. bunu fark ettiğimden beri söze dökerek açıkça hoşlanmadığım şeyi söylüyorum. eskiden "e yüzümü astım bütün gün, bi zahmet anlasın" modundaydım. yanlışmış bu.

Bak bu geçerli bir sebep 😂 ama yine de arada sırada birine bırakıp nefes almak lazım
Kaynanam gittiğinden beri arayıp sormuyorki torununa bakma zahmetinde de bulunsun istemiyorum. Onunla vakit geçirme lüksü istiyor ise bir kere arayıp özledim napıyorsunuz diyebilirdi. Aşırı kindar bi insanım maalesef ☺️

Kaynanam gittiğinden beri arayıp sormuyorki torununa bakma zahmetinde de bulunsun istemiyorum. Onunla vakit geçirme lüksü istiyor ise bir kere arayıp özledim napıyorsunuz diyebilirdi. Aşırı kindar bi insanım maalesef ☺️
işte kimi böyle, kimi de nefes aldırmıyor bütün gün 🤣🤣🤣 denge şart

Kız doktora götürdüm geçen ayki randevumuza sırf şu mama ver muhabbetini kapatsın diye ikna olmuyor ya doktorlardan daha iyi bildiğini söylüyor ben de artık şey diyorum annem senin iki katın doğurmuş ama annem böyle böyle dedi o zaman susuyor sadece Üstelik düşüncesi buyken kızıma meslek biçti hemşire olcak diyor 😡😡😡 kızım birkaç gündür öksürdü onların evinde annemin evinde bizde, dün aradı ille o perdeleri yıka perdeler yüzünden öksürüyor diyor yok ebesinin nikahı ya
İlle de bugün yıka diyor zaten yıkıycam bikaç güne sal ya öff bugün teftişe gelir belki djkfkfkfkld
Ay ben çok sinir oluyorum böyle şeylere kendi anneme de sinirleniyorum. Sanane desek ayıp olurmu ? Şayet hakediyorlar. Ona mı kalmış mesleği. Ona mı kalmış çocuğun yıkanmadığı. O mamayı kaynanalara içiricem burama geldi yeminle

kızlar o değil de 🤣🤣 bebişleri oyuncakların başına bırakınca kendi kendilerine oynuyorlar mı? işi gücü yemeği ne zaman ve nasıl yapıyorsunuz? ramazan gireli hep iftara bir yerlere gittik, ben doğru düzgün evde yemek yapmadım. oğluma da yeni güncellemeler yüklenince önceki yöntemlerim geçersiz olmuş. bugün sabahtan beri bir şey yapamadım pek.

Kızlar bebek kamerası alan var mı aranızda memnun olan? Ya yatak odasından ön tarafa ses gelmiyor aklım hep onda kalıyor sürekli gidip gidip bakıyorum

işte kimi böyle, kimi de nefes aldırmıyor bütün gün 🤣🤣🤣 denge şart
Benim ki gururundan. Gelin aricak kaprisine giriyorlar. Kızıda aynı. Eşim aramadan aramazlar ikisi köydeyden. Abin aradımı sakın sen arama bizi unutmasın önemsesin kafasındalar. Beni de aramama sebebi gelin arayacak edecek onu yüceltecek götü kalkicak ama o aramayacak. Kocası bile aradı geçen hastaymış prenses nasılsınız yavrum dedi. Kandilde kocasına arayıp onu aramasam nolur😂😂

Kız doktora götürdüm geçen ayki randevumuza sırf şu mama ver muhabbetini kapatsın diye ikna olmuyor ya doktorlardan daha iyi bildiğini söylüyor ben de artık şey diyorum annem senin iki katın doğurmuş ama annem böyle böyle dedi o zaman susuyor sadece Üstelik düşüncesi buyken kızıma meslek biçti hemşire olcak diyor 😡😡😡 kızım birkaç gündür öksürdü onların evinde annemin evinde bizde, dün aradı ille o perdeleri yıka perdeler yüzünden öksürüyor diyor yok ebesinin nikahı ya
İlle de bugün yıka diyor zaten yıkıycam bikaç güne sal ya öff bugün teftişe gelir belki djkfkfkfkld
Öle hasta olunsa çingeneler yokolurdu🤣

Sanmam ya biz aklı başında nesilleriz
En iyi kaynana ölü kaynana falan derlerse yıkılırım 🤣

kızlar o değil de 🤣🤣 bebişleri oyuncakların başına bırakınca kendi kendilerine oynuyorlar mı? işi gücü yemeği ne zaman ve nasıl yapıyorsunuz? ramazan gireli hep iftara bir yerlere gittik, ben doğru düzgün evde yemek yapmadım. oğluma da yeni güncellemeler yüklenince önceki yöntemlerim geçersiz olmuş. bugün sabahtan beri bir şey yapamadım pek.
Pİyanolu halının altında oynayan bebişimi özledim valla. Artık yalnız oynamıyor mama sandalyesini mutfağa alıp önüne saklama kabı kapağı silikon kaşık falan atıyorum öyle biraz oynuyo😄

Öle hasta olunsa çingeneler yokolurdu🤣

En iyi kaynana ölü kaynana falan derlerse yıkılırım 🤣
Kız saçmalama😂😂ben bu ilişkilerin bozulma sebebiniz kasıtlı olduğunu düşünüyorum ya. İyi olsalardı hepimiz çok severdik. Annelerimizle kıyas yapmayabilirler. Çocuk büyütürken “ kızım mama vereyimmi, kızım yardıma ihtiyacın varmı, kızım istersen duş aldıralım, kızım acaba tozdan mı hasta oluyor ben çocuğuna bakayım yapıcak işin varsa gibi gibi sözlerle biyerleri eksilmez. Dan dan dan hepsi. Yok çocuk aç yok hasta oldu yok şöyle oldu bilmem ne. Bi kaç kez görümcem kızımı severken annem dedi yanlışlıkla sonra düzeltti. Bazende düzeltmedi rahatsız olmadım çünkü sevdiği için kaçtı ağzından halam diyor şimdi. Ama kasıtlı yapan kaynanayı bilirsiniz. Rahatsız oluyorsak onların sebebi

Valla bir şeyine karışmam nasıl biliyorsa öyle yapsın. İsterse gider yemeğini yapar evini toplarım istemezse onu da yapmam. Ölümcül bir hata yapmıyosa müdahale etmem😄

Belki bizim hatalarımızda onlara ölümcül geliyordur🤣🤣🤣

Kız saçmalama😂😂ben bu ilişkilerin bozulma sebebiniz kasıtlı olduğunu düşünüyorum ya. İyi olsalardı hepimiz çok severdik. Annelerimizle kıyas yapmayabilirler. Çocuk büyütürken “ kızım mama vereyimmi, kızım yardıma ihtiyacın varmı, kızım istersen duş aldıralım, kızım acaba tozdan mı hasta oluyor ben çocuğuna bakayım yapıcak işin varsa gibi gibi sözlerle biyerleri eksilmez. Dan dan dan hepsi. Yok çocuk aç yok hasta oldu yok şöyle oldu bilmem ne. Bi kaç kez görümcem kızımı severken annem dedi yanlışlıkla sonra düzeltti. Bazende düzeltmedi rahatsız olmadım çünkü sevdiği için kaçtı ağzından halam diyor şimdi. Ama kasıtlı yapan kaynanayı bilirsiniz. Rahatsız oluyorsak onların sebebi
Yaa ama gerçekten bütün kaynanalar mı kötü 🤣 içim daralıyor düşününce

Back
X