- 3 Haziran 2020
- 201
- 130
- 53
- 27
Zaten tam dik duramıyor otururken destekli bile yani, bu kaynanamla bi gün kavga edicem de. BakalımYok ya olsa doktor mutlaka görürdü. Bebek bunlar daha proporsiyonları tam oturmadı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten tam dik duramıyor otururken destekli bile yani, bu kaynanamla bi gün kavga edicem de. BakalımYok ya olsa doktor mutlaka görürdü. Bebek bunlar daha proporsiyonları tam oturmadı canım
Ayy bayılırlar fitne çıkarmaya. Huzursuzluktan başka bir şey değil. Sen doktordan başkasını dinleme boşveer.Zaten tam dik duramıyor otururken destekli bile yani, bu kaynanamla bi gün kavga edicem de. Bakalım
Kız doktora götürdüm geçen ayki randevumuza sırf şu mama ver muhabbetini kapatsın diye ikna olmuyor ya doktorlardan daha iyi bildiğini söylüyor ben de artık şey diyorum annem senin iki katın doğurmuş ama annem böyle böyle dedi o zaman susuyor sadece Üstelik düşüncesi buyken kızıma meslek biçti hemşire olcak diyorAyy bayılırlar fitne çıkarmaya. Huzursuzluktan başka bir şey değil. Sen doktordan başkasını dinleme boşveer.
Aaaaa deli mi neKız doktora götürdüm geçen ayki randevumuza sırf şu mama ver muhabbetini kapatsın diye ikna olmuyor ya doktorlardan daha iyi bildiğini söylüyor ben de artık şey diyorum annem senin iki katın doğurmuş ama annem böyle böyle dedi o zaman susuyor sadece Üstelik düşüncesi buyken kızıma meslek biçti hemşire olcak diyorkızım birkaç gündür öksürdü onların evinde annemin evinde bizde, dün aradı ille o perdeleri yıka perdeler yüzünden öksürüyor diyor yok ebesinin nikahı ya
İlle de bugün yıka diyor zaten yıkıycam bikaç güne sal ya öff bugün teftişe gelir belki djkfkfkfkld
Haklısın bu sınır koymuş halimdi lohusayken çok yardımı dokundu gerçekten ama promosyon olarak bu hareketler geldi yanındaAaaaa deli mi nemodeli anladım ama ben valla kolay gelsin ya bence net bir sınır koy yoksa çok uğraşırsın
bizimki de öyle kdkdf ana kucağında dimdik oturuyor arkaya yaslanmadan ama mama sandalyesinde ve bebek arabasında sürekli kaykılıyor sağa solaBebeğimi mama sandalyesinde dük oturtamıyorum ya (istese oturuyo) bi tarafa doğru kaykılıp yerlere bakıyo yüz kere düzeltiyorum bağlayınca da kızıyo![]()
yok artık ona neymiş ya. senin çocuğunu senden çok düşünecek değil. aşırı müdahaleci biri belliKız doktora götürdüm geçen ayki randevumuza sırf şu mama ver muhabbetini kapatsın diye ikna olmuyor ya doktorlardan daha iyi bildiğini söylüyor ben de artık şey diyorum annem senin iki katın doğurmuş ama annem böyle böyle dedi o zaman susuyor sadece Üstelik düşüncesi buyken kızıma meslek biçti hemşire olcak diyorkızım birkaç gündür öksürdü onların evinde annemin evinde bizde, dün aradı ille o perdeleri yıka perdeler yüzünden öksürüyor diyor yok ebesinin nikahı ya
İlle de bugün yıka diyor zaten yıkıycam bikaç güne sal ya öff bugün teftişe gelir belki djkfkfkfkld
Ben 40 günlükken bile bırakmıştım şimdi bırakamıyorum diyenleri görünce sorun bende mi diye düşünüyorum. İlk bıraktığımda özledim ama sonradan illaki bırakmam gerektiğini fark ettim. Zaten çevremde bırakacak kimsem yok babaannesi 2 3 ayda bir geliyor geldiğinde de ona bırakıp birkaç saat kendime ayırmak bir lüks olmamalı benceÖyle zaten süt bırakıp uyutunca 4 saatte bakarlar![]()
Ben kaynanamı sevmiyorum ya o yüzden gıcıklığına bırakasım gelmiyorBen 40 günlükken bile bırakmıştım şimdi bırakamıyorum diyenleri görünce sorun bende mi diye düşünüyorum. İlk bıraktığımda özledim ama sonradan illaki bırakmam gerektiğini fark ettim. Zaten çevremde bırakacak kimsem yok babaannesi 2 3 ayda bir geliyor geldiğinde de ona bırakıp birkaç saat kendime ayırmak bir lüks olmamalı bence
benim kayınvalidem ve kocamla durumumuz buna çok benziyorHaklısın bu sınır koymuş halimdi lohusayken çok yardımı dokundu gerçekten ama promosyon olarak bu hareketler geldi yanındavicdan yapıyorum biraz kötü bir kadın değil yani ama bazen öyle şeyler diyor şaşırtıyor beni kocama diyorum bak bunlara sinirleniyorum sen anneni uyar ben uyarırsam farklı olur sen söylersen unutur kinlenmez filan diye ama o da annesini üzmek istemiyor. Çünkü annesi rol filan değil direkt üzülebilen kalbi kırılan hatta nasıl diyim ‘
’ böyle bir insana dönüşen biri cmfkfk bilsem ki cevval olacak tartışmada. Hiç affetmem dmmfkd .
![]()
Ona kalsa öyle. Geçen gün babam bizde koltuğa koymuş bebek de düştü tamam mı ağlıyor çığlık çığlığa aldım kızdım babama susmayınca emzirmek için odaya görürdüm açtı da çünkü. Geldiyok artık ona neymiş ya. senin çocuğunu senden çok düşünecek değil. aşırı müdahaleci biri bellieşin fark etmiyor mu bu durumu o araya girse falan
Bak bu geçerli bir sebepBen kaynanamı sevmiyorum ya o yüzden gıcıklığına bırakasım gelmiyor![]()
Ahhaha işteeebenim kayınvalidem ve kocamla durumumuz buna çok benziyorhatta kocama aynı cümleleri kurmuştum zamanında. bir şey değişmiyor olan bana oluyor. içime atıp duruyorum, söyleyemediğim şeyler içimde birikiyor. bazen şunu düşünüyorum hani biz onlar için "aslında kötü biri değil, iyiliğimizi düşünüyor, kalbini kırmayalım" falan diye düşünüyoruz ya. bizim kalbimiz ne olacak peki? bizim kalbimizi, üzüntümüzü kendimiz dahil kimse düşünmüyor bu durumda.
Ay evet bebek arabasında da öyle yamuk oturuyobizimki de öyle kdkdf ana kucağında dimdik oturuyor arkaya yaslanmadan ama mama sandalyesinde ve bebek arabasında sürekli kaykılıyor sağa sola
Ya ben de ilk defa 35 günlükken akşam bırakmıştım. Resmen böyle boğazım düğümlenmişti, kötü anne miyim ben bırakıyorum triplerine girmiştim çok zordu gitmek. Aman yarabbi sonra bana bir iyi geldi. Dedim ki bu çok elzem bir şeymiş :)) Ama kızları anlıyorum kafaları rahat bırakabilecekleri kimse yokmuş. Yoksa bence bebek açısından düşündüğümüz kadar sıkıntılı bir şey değil. Kaldı ki doğum izni bittiğinde direkt çalışmaya başlamak zorunda olan çok kişi var, ben de bir süre evden çalıştım şimdi bayram sonrası ofise geçeceğim. Bebişler bu durumlara ayak uyduruyorlar ve bağlar da zedelenmiyor korkmamak lazım. Aksine kendimize ayırdığımız zaman bize iyi geleceği için bebekle daha da güzel bir şekilde ilgilenip iletişim kurabiliyoruz.Ben 40 günlükken bile bırakmıştım şimdi bırakamıyorum diyenleri görünce sorun bende mi diye düşünüyorum. İlk bıraktığımda özledim ama sonradan illaki bırakmam gerektiğini fark ettim. Zaten çevremde bırakacak kimsem yok babaannesi 2 3 ayda bir geliyor geldiğinde de ona bırakıp birkaç saat kendime ayırmak bir lüks olmamalı bence
aynen benim genelde 4-5 ayda bir cinlerim tepeme geliyor. kendi kendime konuşma metinleri yazıyorum kafamda. evlendiğimden beri olan her şeyi teeek teeekk söylicem alıp karşıma konuşucam diye plan yapıyorum. annemle konuşuyorum bana diyor ki "şu an sen her şeyi kendi içinde yaşıyorsun, kuruluyorsun ama o her şeyi güllük gülistanlık sanıyor. sen onunla konuşunca dünya başına yıkılmış gibi olacak, ben ne yaptım ki ben hep iyiliğinizi düşündüm kızım diyecek. bu kez herkesin gözünde mağdur olacak ve sen kendini bin kat suçlu hissedeceksin" diyor ve vazgeçiyorum. 2 yıl 2 aylık evliyim en az bi 5-6 kere yaşandı bu senaryo djjdjd bulduğum son çözüm şu oldu birkaç aydır. bir şey hoşuma gitmediğinde o anda dümdüz söylemeye çalışıyorum. içimde kalacağına söyleyeyim kırılacaksa da o an kırılsın diyorum. bakalım ne kadar işe yarayacak:dAhhaha işteeebu biriktirmenin sonu da hayır değil
eltimi de engelledim bi hafta önce kimse bilmiyor daha
kaooss loadiiinngg kdjfkdkkd
ben bir kez araba sürme pratiği yapmak için öğle uykusu sırasında 1 saat bırakmıştım anneme. ikincisi de ilk kez geçen akşam oldu işte. benim bırakamama sebebim açıkçası anneme bile güvenmiyorum. annem aşırı kafasına göre hareket eden biri. geçen gün yedirme, daha vakti gelmedi dediğim halde gitti mercimek çorbası içirdi bebeğe. bacakları kızardı çocuğun. engelleyemiyorum da takmıyor beni. seni ben büyüttüm, her şeyi de yedirdim. senden mi öğrenicem çocuk bakmayı diyor. kavgaya dönüşüyor. böyle durumlara mahal vermemek için bebeği asla tek başına ona bırakasım gelmiyor. kayınvalidem benden biraz daha çekinir yemek konusunda ama o da çok öpüyor. bebeği ondan aldığımda resmen tükürük kokuyor çocukYa ben de ilk defa 35 günlükken akşam bırakmıştım. Resmen böyle boğazım düğümlenmişti, kötü anne miyim ben bırakıyorum triplerine girmiştim çok zordu gitmek. Aman yarabbi sonra bana bir iyi geldi. Dedim ki bu çok elzem bir şeymiş :)) Ama kızları anlıyorum kafaları rahat bırakabilecekleri kimse yokmuş. Yoksa bence bebek açısından düşündüğümüz kadar sıkıntılı bir şey değil. Kaldı ki doğum izni bittiğinde direkt çalışmaya başlamak zorunda olan çok kişi var, ben de bir süre evden çalıştım şimdi bayram sonrası ofise geçeceğim. Bebişler bu durumlara ayak uyduruyorlar ve bağlar da zedelenmiyor korkmamak lazım. Aksine kendimize ayırdığımız zaman bize iyi geleceği için bebekle daha da güzel bir şekilde ilgilenip iletişim kurabiliyoruz.
Diyeceğim o ki imkanı olan 1 saat de olsa bırakıp nefes almaya başlasın, gerisi gelir zaten. :)
Evet işte o anlamda kafa rahat bir şekilde bırakabilecek birisi olsa dediğim gibi bebişler açısından çok da problem değil. Ama insan kendi annesine bile söz geçiremeyince olmuyor. :/ Çok iyi anlıyorum. Aklın bu kadar kalınca gitmenin pek bir anlamı da olmuyor. Ancak geçen akşam yaptığınız gibi uyup 1-2 saat belki bir kahve içmeye kaçmak olabilir. Ah analaar şu kızlarına keşke hayatı biraz kolaylaştırsalar ya. :)ben bir kez araba sürme pratiği yapmak için öğle uykusu sırasında 1 saat bırakmıştım anneme. ikincisi de ilk kez geçen akşam oldu işte. benim bırakamama sebebim açıkçası anneme bile güvenmiyorum. annem aşırı kafasına göre hareket eden biri. geçen gün yedirme, daha vakti gelmedi dediğim halde gitti mercimek çorbası içirdi bebeğe. bacakları kızardı çocuğun. engelleyemiyorum da takmıyor beni. seni ben büyüttüm, her şeyi de yedirdim. senden mi öğrenicem çocuk bakmayı diyor. kavgaya dönüşüyor. böyle durumlara mahal vermemek için bebeği asla tek başına ona bırakasım gelmiyor. kayınvalidem benden biraz daha çekinir yemek konusunda ama o da çok öpüyor. bebeği ondan aldığımda resmen tükürük kokuyor çocukher eve döndüğümde yıkayıp temizliyorum. yani benim bırakmama sebeplerim bunlar. içime sinmiyor. sadece kız kardeşime ve kocama bırakabilirim galiba.
En iyi kv yargılamadan sorgulamadan sadece destek olandır ama hayal sanırım buHaklısın bu sınır koymuş halimdi lohusayken çok yardımı dokundu gerçekten ama promosyon olarak bu hareketler geldi yanındavicdan yapıyorum biraz kötü bir kadın değil yani ama bazen öyle şeyler diyor şaşırtıyor beni kocama diyorum bak bunlara sinirleniyorum sen anneni uyar ben uyarırsam farklı olur sen söylersen unutur kinlenmez filan diye ama o da annesini üzmek istemiyor. Çünkü annesi rol filan değil direkt üzülebilen kalbi kırılan hatta nasıl diyim ‘
’ böyle bir insana dönüşen biri cmfkfk bilsem ki cevval olacak tartışmada. Hiç affetmem dmmfkd .
![]()
Ne yalan söyleyeyim ben de sevmiyorum ya. Başlarda bana çık çektirdi şimdi iyi ama unyramıyorum valla kinim geçmiyor.Ben kaynanamı sevmiyorum ya o yüzden gıcıklığına bırakasım gelmiyor![]()