• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Teşekkür ederim🌸 inşallah bizdede öyle olur 4. Ay da ateşlenmişmiydi peki

Süper 4. Ayda ateşlenmişse 6da ateşleniyor deniyor ama sizin 4. Ayda ateşlenme oldu mu acaba
Biz bugün olduk 6. Ay aşısını henüz bir şey yok doktor 38 e yaklaşırsa calpol ver dedi

Kızlar bebişleriniz yüzüstü dönüyor mu uyurken ? Benimki bu aralar yan yatmak istiyor sürekli yana doğru dönüyor 2 gündür de bir bakıyorum yüzüstü yatmış artık sorun olmaz diye düşünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum
Bizimki önceden dönünce kafasını kaldırıp ağlıyordu onu düzeltelim diye. Şimdi kafasıni yan çevirip uzanıyor. Bence yan çevirip uzanınca korkmaya gerek yok. Ama bizimkinin eski hali bu ağlıyorsa o zaman bilmiyorum

Ya ben çok korkuyorum yaparken kulak enfeksiyonu felan olur diye ya
6 aydır yapıyorum. Başlarda bilinçsiz abarttığım da oldu. Şükür bir şey olmadı. İnşallah olmaz da. Ama burnunu temizlemedigim hafta hasta oldu
Aslında öyle sorunlu bi bebek değil karnı tok olduğu sürece durur ama ya beni isterse göremeyince korkup ağlarsa kendini güvende hissedemezse diye içim içimi yiyor. Yoksa benim de çok ihtiyacım var :(

Aslında öyle sorunlu bi bebek değil karnı tok olduğu sürece durur ama ya beni isterse göremeyince korkup ağlarsa kendini güvende hissedemezse diye içim içimi yiyor. Yoksa benim de çok ihtiyacım var :(
Canım bunu bıraka bıraka aşacaksın. Sürekli gördüğü birine bıraktığında sorun olmaz zaten ama önce gündüz bırak mesela git alışverişe annene bırakıp bilsin ki anane güvenilir sonra gece bırakırsın. 1 saat 2 saat öyle artırarak bırak. Allah korusun başına bir şey gelse mecbur bırakacaksın birilerine alışması o yönden de gerekli bence imkanlar doğrultusunda tabii 🥲

Canım bunu bıraka bıraka aşacaksın. Sürekli gördüğü birine bıraktığında sorun olmaz zaten ama önce gündüz bırak mesela git alışverişe annene bırakıp bilsin ki anane güvenilir sonra gece bırakırsın. 1 saat 2 saat öyle artırarak bırak. Allah korusun başına bir şey gelse mecbur bırakacaksın birilerine alışması o yönden de gerekli bence imkanlar doğrultusunda tabii 🥲
Bence de ya benim kocam bu konuda değişik. Çocuk küçük bırakma saçmalama diyor. Anneme bırakıp çıkıp gezicrm 1 2 saat diyorum ağlar seni ister tuhaf olur diyor. Ee tamamda bende insanım o zaman sen bakarsın dedim. Anası gelince bırakalım desin de yemiyor muyum onu çiğ çiğ😂

kızlar bebeği kabızlık yaşayan varsa hurma haşlayıp yedirin. normal küçük hurmalardan. ben dün 2 tane haşlayıp ezdim, irmikli muhallebiye karıştırdım. akşama ne var ne yoksa yaptı 😂😂 brokoli ve hurma bizde baya işe yarıyor

Bence de ya benim kocam bu konuda değişik. Çocuk küçük bırakma saçmalama diyor. Anneme bırakıp çıkıp gezicrm 1 2 saat diyorum ağlar seni ister tuhaf olur diyor. Ee tamamda bende insanım o zaman sen bakarsın dedim. Anası gelince bırakalım desin de yemiyor muyum onu çiğ çiğ😂
Kız yok yaa fark etmiyor bile artık oyun çağları geldi heyecanlanıyor oynuyor 1-2 saat çok değil ki 😅

şu ense çıkıntısı normal mi yoksa kamburluk mu kafama takılıyor bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_9113.webp
    IMG_9113.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9111.webp
    IMG_9111.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 50
Annem burda değil. Kayınvalideme bebek bakımında pek güvenmiyorum biraz daha büyüdüğünde bırakabilirim ancak ona. Karşısında birine bi şey olsa önce kendisi bayılır müdahale bile edemez çok panik bir insan. Gerçi annemin de pek iyi olduğu söylenemez😄

Bebeğimi mama sandalyesinde dük oturtamıyorum ya (istese oturuyo) bi tarafa doğru kaykılıp yerlere bakıyo yüz kere düzeltiyorum bağlayınca da kızıyo😑

Öyle mi dersin inşallah da ondandır doktor da çıplsk kontrol ediyor bi şey demedi ama haftasonu randevu aldım özellikle sorşm bi
Yok ya olsa doktor mutlaka görürdü. Bebek bunlar daha proporsiyonları tam oturmadı canım

Back
X