• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim kızçe yumurta sarısını hiç sevmedi tükürdü durdu 😅

Belki bizim hatalarımızda onlara ölümcül geliyordur🤣🤣🤣

Yaa ama gerçekten bütün kaynanalar mı kötü 🤣 içim daralıyor düşününce
Bence hepsi değil ama çoğu rahatsız edici. Ben aşırı hümanist bi insanımdır sağlıkçı olduğum için ama kadın benimle bile anlaşamıyor😂😂 tek dertleri egoları ya başka bieşy değil. Benim annemin suratına bakmazken kızım ilk doğduğunda hala kaynanamı düşünüyordu annem. Kızım belki çocuğu yıkamak ister ben yıkamıyım. Kızım bi ara çağır özlemiştir. Keşke annem güçlü despot bir kadın olsaydıda suratına bakmazkenz cevabını verseydi. Aman ağzımıızın tadı kaçmasın kafasında. Bu kafada olunca kıymetin olmuyor.

🤣🤣🤣 not almayınca unutuyorsan ne güzel valla unut geç en iyisi kdjdjdjd ben ennnn ince ayrıntısına kadar her şeyi hatırlıyorum maalesef. o bana bunu dedi, ben ona şunu diyemedim, sonra o böyle yaptı falan filan hahah. bende biraz sınır koyamama sorunu var sanırım. karşımdaki insan halimden tavrımdan neyin ne olduğunu anlar diye umuyorum ama aslında anlamıyor. bunu fark ettiğimden beri söze dökerek açıkça hoşlanmadığım şeyi söylüyorum. eskiden "e yüzümü astım bütün gün, bi zahmet anlasın" modundaydım. yanlışmış bu.
Ya tartışma anında unutuyom bazen 😄 ya da arada kaynıyor bazı şeyler 😅 aslında bazısı anlıyor da içine gelmiyor bakma, o yüzden söze dökmek çoğu zaman daha iyi

kızlar o değil de 🤣🤣 bebişleri oyuncakların başına bırakınca kendi kendilerine oynuyorlar mı? işi gücü yemeği ne zaman ve nasıl yapıyorsunuz? ramazan gireli hep iftara bir yerlere gittik, ben doğru düzgün evde yemek yapmadım. oğluma da yeni güncellemeler yüklenince önceki yöntemlerim geçersiz olmuş. bugün sabahtan beri bir şey yapamadım pek.
Ay bende bunu merak ediyorum büyüdükçe durmuyorlar sürekli oyun istiyor yoksa ağlıyor yemeği de mama sandalyesine oturtup eline meyve filesi vererek yapıyorum yemek dediğimde basit yani. Tek başına oyalandığı 10 dakika falan heralde 😅 yatak odasını onla birlikte toparlıyorum beşiğe koyuyorum yatakları topla toz al onunla da konuşuyorum eline de dişliğini veriyorum en fazla bu kadar 😅

Ay ben çok sinir oluyorum böyle şeylere kendi anneme de sinirleniyorum. Sanane desek ayıp olurmu ? Şayet hakediyorlar. Ona mı kalmış mesleği. Ona mı kalmış çocuğun yıkanmadığı. O mamayı kaynanalara içiricem burama geldi yeminle
Hahhaha içimden çok dedim de dıştan diyemem ya:D sonuçta o da benim anneme diyemez saygı olmalı hep 🥲 acaba biz nasıl kv olurduk ghfjd

Pİyanolu halının altında oynayan bebişimi özledim valla. Artık yalnız oynamıyor mama sandalyesini mutfağa alıp önüne saklama kabı kapağı silikon kaşık falan atıyorum öyle biraz oynuyo😄
ben de nereye gitsem yanıma koyuyorum ama durmuyor çoğu zaman. birebir oynamam gerekiyor. bazen bir oyuncağa dalıp uzun süre oyalandığı oluyor ama bugün değil 🥲

Ay bende bunu merak ediyorum büyüdükçe durmuyorlar sürekli oyun istiyor yoksa ağlıyor yemeği de mama sandalyesine oturtup eline meyve filesi vererek yapıyorum yemek dediğimde basit yani. Tek başına oyalandığı 10 dakika falan heralde 😅 yatak odasını onla birlikte toparlıyorum beşiğe koyuyorum yatakları topla toz al onunla da konuşuyorum eline de dişliğini veriyorum en fazla bu kadar 😅
meyve filesi mantıklıymış ben de veriyim bugün 😅

kızlar o değil de 🤣🤣 bebişleri oyuncakların başına bırakınca kendi kendilerine oynuyorlar mı? işi gücü yemeği ne zaman ve nasıl yapıyorsunuz? ramazan gireli hep iftara bir yerlere gittik, ben doğru düzgün evde yemek yapmadım. oğluma da yeni güncellemeler yüklenince önceki yöntemlerim geçersiz olmuş. bugün sabahtan beri bir şey yapamadım pek.
Benim kızım sallanan ana kucağında yaklaşık 1 saat duruyor sonra sıkılıyor. O ara işte ilk uyandığında ben birşeyler atıştırıyorum sonra uyuyunca kahbaltı hazırlıyorum bize mutfağı topluyorum. Sonraki uykusunda çamaşır varsa ev dağınıksa topluyorum öğlen yemeğini hazırlıyorum salata yapıyorum ana yemek hazırlığı yapıyorum. Uyanınca emziriyorum keyifliyken mutfağa alıyorum devam ediyorum. Biz hiç dışarda yiyemedik misafirliğede gitmedik her günüm böyle stresti koşturmaca. Son uykusunda çorba pilav yapıyorum. 6 7 den sonra huysuz oluyor eşim yetişiyor imdadına😂😂

Hahhaha içimden çok dedim de dıştan diyemem ya:D sonuçta o da benim anneme diyemez saygı olmalı hep 🥲 acaba biz nasıl kv olurduk ghfjd
İyi oluruz iyi. Yeni nesiliz biz. Burdayken çocuğum olsaymış saç başa girermişiz allah biliyor köye gidince denk geldi benim doğum sjdjdnsn

Arkamı Bi döndüm manzara bu Alalhtan gülüyordu 🥲 annemlere geldim koyacak yer bulamadım pusete koyayım dedim tatlı yapıyordum🥲
1000019576.webp

Belki bizim hatalarımızda onlara ölümcül geliyordur🤣🤣🤣

Yaa ama gerçekten bütün kaynanalar mı kötü 🤣 içim daralıyor düşününce
Ya kötü değiller de bi garipler. Yani atıyorum burası benim evim değil oğlunun evi torunu oğlunun bebeği. Çocuk bana ve aileme hiç benzemiyo mesela tamamen onların sülalesine çekmiş😂 gibi gibi şeyler yoksa bi kötülüğü yok😄

Kaynanalardan bahsetmemizin üzerine olaya bakın😄 oğlanı sevmeye geldi öğlen ben de hazır sen gelmişken yenek yapayım dedim. Bu saat oldu gitmeyince yemeğin var mıydı iftara dedim hani var var diyecek sanıyorum😂 yok iftara burdayım demez mi😲 kendime göre yemek hazırlıyodum desene en baştan be kadın ona göre yapayım😄

Ahhaha işteee 😄 bu biriktirmenin sonu da hayır değil 😂 eltimi de engelledim bi hafta önce kimse bilmiyor daha 😄 kaooss loadiiinngg kdjfkdkkd
Benim de sorunum eltim😂 az kaldı ben de engellicem her yerden de neyse ki tüm aile onun uyumsuzluğu konusunda hemfikir de ekstra bişey yapmama gerek kalmıyor 🥲
Kızlar bebek kamerası alan var mı aranızda memnun olan? Ya yatak odasından ön tarafa ses gelmiyor aklım hep onda kalıyor sürekli gidip gidip bakıyorum
Bizim arkadaşlar vermişti, ebebekte satılan BrionVega diye bi marka. Gayet güzel bu da. Hareket sensörü var, kayıt opsiyonu var. Tek sıkıntı telefondan bakıldığı için başka bişeye bakarken bakamıyosun. O sebeple ben kendim alsam ekranlı olanlardan alırdım heralde 🧐

Benim de sorunum eltim😂 az kaldı ben de engellicem her yerden de neyse ki tüm aile onun uyumsuzluğu konusunda hemfikir de ekstra bişey yapmama gerek kalmıyor 🥲

Bizim arkadaşlar vermişti, ebebekte satılan BrionVega diye bi marka. Gayet güzel bu da. Hareket sensörü var, kayıt opsiyonu var. Tek sıkıntı telefondan bakıldığı için başka bişeye bakarken bakamıyosun. O sebeple ben kendim alsam ekranlı olanlardan alırdım heralde 🧐
Hhahah napıyor ki engellemek istiyorsun

Back
X