• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay sorma ya onun çocuğu 2 yaşına girecek, durup durup ben sormadığım halde herşeye tavsiye veriyor. Uykusunu soruyor, sık uyanıyor diyorum bizimki o zamanlardayken ben bi koyardım sabah uyanırdı diyo ama yalan, o zaman da beni arayıp bu çocuk beni mahvetti hiç uyuyamıyoruz falan diyordu. Geçen uyuturken eşim pişpiş açıp yanımıza geldi, aa siz telefondan pişpiş mi açıyorsunuz biz ağzımızla söylüyoduk diyo. Eşim de farkı ne dedi boş boş bakıyor. Kızım başkalarını yabancılıyor gitmek istemiyor diye tövbe estağfirullah bi sağlık sorunu var gibi olsun ya çocuk da napsın hiç çıkamadı evden falan diyor. Geçende sorgusuz sualsiz çocuğun ağzına elini soktu dişine bakıyo, şok olmuşum napıyosun ya dedim. Ben kendim bile sokmuyorum elimi ağzına. Sabrettim sabrettim de artık son noktamdayım, gık dese yerin dibine sokucam. Kayınvalidem de farketti. Bi daha bir araya getirmeyelim sizi diyo bana, iyi olur valla yoksa kalbini kırıcam dedim. Manyak mıdır nedir, doğum yaptığım zaman da iki güne bir eve gelmeye çalışıyordu 😪 o zamandan bu zamana iyi bile geldik yani 😅 elti başa bela bacım. Seninki nasıl?
senin eltin kaynanalık yapıyor sana 😅 Allah sabır versin canım tam engellemelikmiş valla. benim hiç eltim yok ama bi o eksik fkdjd

Ya bizim bebeler aynı ya 😂 yukarda da yazmışlar artık her şey bitiyor beste yazıyorum kendisine özel 😂 yabancılama hala var bizde de aynı şekilde pis pis sesi ile uyutuyoruz niye ağzımıza yoralım zaten yorulmayan yerimiz kalmamış 🤪 bir yere gidememe olayı beni çok yıpratıyor bu uyku problemi yüzünden başka yerde uyumadığı için 🙁 havaların duzelmesi umudu var içimde belki o zaman bebek arabasında uyumaya alışır da bende bi nefes alırım diyorum 🤲
az önce son bestemle uyuttum bebeği haahhagass 🤣 valla artık kendim bile inanmaya başlıcam böyle bi ninni olduğuna kfkff havaların düzelmesi bize çok iyi gelecek ya hissediyorum. eylül anneleri nefes alacak yazla birlikte inşallah 💓☺️

1 saat ana kucağında kendi başına duruyor mu maşallah 🧿🧿 ben de mutfağa yanıma koyuyorum ana kucağında ama max 15 dk 🥲
Hep böyleydik kızlar sizinkiler daha çok dursun inşallah. Durmazsa kalkıp dans ediyorum gülüyor😂😂 çok huysuzlandıysa zaten kesin uykusu gelmiştir ya da acıkmıştır. Bi de babası gelince şımarıyor alsın diye durmuyor. Mana sandalyesinde durmuyor mesela. Sevmiyor kalkmak istiyor. Oto koltuğu aldık onda durur inşallah 🤕

Ay sorma ya onun çocuğu 2 yaşına girecek, durup durup ben sormadığım halde herşeye tavsiye veriyor. Uykusunu soruyor, sık uyanıyor diyorum bizimki o zamanlardayken ben bi koyardım sabah uyanırdı diyo ama yalan, o zaman da beni arayıp bu çocuk beni mahvetti hiç uyuyamıyoruz falan diyordu. Geçen uyuturken eşim pişpiş açıp yanımıza geldi, aa siz telefondan pişpiş mi açıyorsunuz biz ağzımızla söylüyoduk diyo. Eşim de farkı ne dedi boş boş bakıyor. Kızım başkalarını yabancılıyor gitmek istemiyor diye tövbe estağfirullah bi sağlık sorunu var gibi olsun ya çocuk da napsın hiç çıkamadı evden falan diyor. Geçende sorgusuz sualsiz çocuğun ağzına elini soktu dişine bakıyo, şok olmuşum napıyosun ya dedim. Ben kendim bile sokmuyorum elimi ağzına. Sabrettim sabrettim de artık son noktamdayım, gık dese yerin dibine sokucam. Kayınvalidem de farketti. Bi daha bir araya getirmeyelim sizi diyo bana, iyi olur valla yoksa kalbini kırıcam dedim. Manyak mıdır nedir, doğum yaptığım zaman da iki güne bir eve gelmeye çalışıyordu 😪 o zamandan bu zamana iyi bile geldik yani 😅 elti başa bela bacım. Seninki nasıl?

Ay yaaaa yicem sizi 🥹 gün gün yeni bişey çıkarıyorlar, merak etme bırakır bunu da. Bizimki de ben kucağıma alır oturursam emmiyor da mememi açıp beklersem, eşim verirse kucağıma öyle emiyor 🤣 herşey çok kolay gibi bi de bu çıktı benim de başıma 😑

Offf gerçekten kolaylaşacağına zorlaşıyor yaaa. Alt değişimi, kıyafet giydirme, banyo hepsi tam bi mücadele. Doğruluyor, dönüyor, tekme atıyor 😬 Biz eşimle ve annemle bütün gün evde tiyatro ekibi gibiyiz, şarkılar türküler oyunlar, 1 dk durmak yok 🥲 biz napcaz bu bebelerleee?
Eltini bana gönder bacımm😂😂

Bu arada bebeyi salonda uyuttum kv yanındaydı ben de mutfakta yemek yapıyorum ses gitmesin diye kapıları kapattım. Ayy benimki uyanmış bir ağla bir ağla beni görene kadar katıla katıla ağladı. Artık asla bırakamıcam :(

Hangisi canım tam anlamadım 😀
Şurası canım dokununca müzik çalıyor bayılıyor benimki görünce bile heyecanıp kahkaha atıyor o oynarken sizde uzanır dinlenirsiniz

Eklentiler

• IMG_0826.webp
    IMG_0826.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 16
Ben 40 günlükken bile bırakmıştım şimdi bırakamıyorum diyenleri görünce sorun bende mi diye düşünüyorum. İlk bıraktığımda özledim ama sonradan illaki bırakmam gerektiğini fark ettim. Zaten çevremde bırakacak kimsem yok babaannesi 2 3 ayda bir geliyor geldiğinde de ona bırakıp birkaç saat kendime ayırmak bir lüks olmamalı bence
Ben 1 haftalıkken anneme bırakıp alışverişe gitmeye başladım lohusa depresyonu yüzünden evden uzaklaştırıyordu annem beni sağolsun 😅
Benim kızçe yumurta sarısını hiç sevmedi tükürdü durdu 😅
Sevdiği bir meyveyle karıştır canım tek başına bizimki de yemez
Son kozum masalcı tırtılla oynatıyorum hoşuna gidiyor onu da kullanınca bey halimize 😂
Ayyy bizimki de çok seviyor kulağımda sürekli hadi şarkı söyleyelim sesi çınlıyor artık sgdgdgs

Ya bizim bebeler aynı ya 😂 yukarda da yazmışlar artık her şey bitiyor beste yazıyorum kendisine özel 😂 yabancılama hala var bizde de aynı şekilde pis pis sesi ile uyutuyoruz niye ağzımıza yoralım zaten yorulmayan yerimiz kalmamış 🤪 bir yere gidememe olayı beni çok yıpratıyor bu uyku problemi yüzünden başka yerde uyumadığı için 🙁 havaların duzelmesi umudu var içimde belki o zaman bebek arabasında uyumaya alışır da bende bi nefes alırım diyorum 🤲
Yaaa ben de öyleyim sözsüz bir sürü ninnim var 😂😂 ama gerçekten biz eskisinden daha çok çıkabiliyoruz süre olarak, bebek arabasında pusetten daha çok vakit geçiriyor. Bi de öğünü yanına alınca cidden daha kolay olacak 😍🙏🏻
İki günde bir eve gelen elti mi 😬 bu dünyada cehennemi yaşatır böylesi ndjfkd Allah yardımcın olsun bacım 😅 benimki en son hikayelerini gizlemişti ya bana ben de engelledim işte oh
Yaaa sorma lohusalığımı iki kat beter yaşattı bana, cidden dünyada cehennem ya 😂😂 oh iyi yapmışsın, sen görmüyorsan o da seni görmesin
Kız iyi dayanmışsın ağzına iki tane çakmak lazımmış onun😄
Ay valla başkası olsa saç baş girer de eşimle abisinin hatrına yıllardır dayanıyorum 🫠 ama ben başka çocuğum başka, ona laf edince cinlerim tepeme çıktı 😬😬
senin eltin kaynanalık yapıyor sana 😅 Allah sabır versin canım tam engellemelikmiş valla. benim hiç eltim yok ama bi o eksik fkdjd
Hakkaten öyle ya, kaynanam çok sevilesi bi insan ama eltim hayattan soğutur 😂 ay boşver iyi ki yok 🫠
Eltini bana gönder bacımm😂😂
🤣 ay alsana ya sen ne güzel adam edersin onu 😅

Bu ek gıda olayına başlamadan bir sürü tarif vardı aklımda ama şimdi ne yapsam diyorum ve hep tekrara düşüyorum neyi yiyebilir neyi yiyemez tedirginliği oluyor ya

Bu ek gıda olayına başlamadan bir sürü tarif vardı aklımda ama şimdi ne yapsam diyorum ve hep tekrara düşüyorum neyi yiyebilir neyi yiyemez tedirginliği oluyor ya
Tadımlar bitince rahatlarız ya. Mevsim meyve sebzeleri bitti gibi ama daha bir sürü şey var denemediği yaz geliyor yeni şeyler çıkacak. Ay ne güzel hazır mama/memeyi veriyoduk ya🥴

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Bizim doktorumuz elektrik süpürgesiyle çekileni önermemişti zarar verebilir diye. Kendi nefesinizle yaptığınızda zarar veremezsiniz isteseniz de ama elektrik süpürgesi güçlü bir vakum, önermiyorum demişti. Bilgi vermek istedim 🙏🏻

Bizim 2 aydır böyle 🥹🥹 çıkacağı zaman damağın üst kısmı kızarıp şişiyor sanırım. Daha o yok gibi 🫠

Jel olan dentinox ama içeriğinde anestezik lidokain varmış, benim dinlediğim doktorlar önermiyor. Tetagil bitkisel içerikli granül. Bi zararı yokmuş. Ben tetagil aldım ve zeytinyağı içine ezilmiş karanfil koydum. Bu ikisini deniyorum.
Teşekkür ediyorum 🙏

Back
X