2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Aynen bize de öyle dedi ama yüzü bayağı kötü oldu bir süre vermeyeyim sonra yine veririm dedim. Bizimkinin göz çevresinde çok oluyor oralar daha kuru diye sanırım garip

Ay gün içinde de aşırı bağırıyor bizimki şimdi sofrada yoğurtlu brokoli yaptım versem de suç vermesemde her şekilde kızıp bağırıyor

[
Geçmiş olsun kuzum en iyisi beşik uyku için yanına yastık da koysak yastığı itiyorlar artık çok dikkat etmek gerekiyor nasıl şuanda
Evet beşik en iyisi ama uyumuyor beşikte, her dakika ayaktayım çok yoruldum. Şimdi bayramda da beşikte olmayacak mecbur ne yapacağım bilmiyorum gittiğim her yere beşik taşıyamam ki hadi beşiği taşısam yatağı taşıyamam

babasının yanağını ısırdı eşimde bieşy batıyor dedi bi baktık dişşş bizde ki en belirgin belirti gece ağzıma tükürüyor. Kesintisiz uyurdu sabaha kadar patates etti beni günlerdir
Tetagil ve dişleri için jelle kurtulduk bizde kuzum yoksa asker gibi her yarım saatte bir kaldırıyordu benim ufaklıkta

ben veriyorum ya inşallah zamanla alışacağını düşünüyorum. annem bende de öyle kızarıklıklar olduğunu söyledi. ama geçmiş sonra. başka bi sıkıntı yok gibi. sadece ağız burun kenarı minik minik
Yarım saate falan geçiyo aslında ama vermeye devam mı etsem bilemedim ne diyosun?

Nerede yatıyor bebiş yerde mi sizinle mi yatıyor yerde yatiyorsa yine bir şekilde güvenlik kolay sağlanır yatak daha tehlikeli

Kuzu bizim doktor devam et dedi verdikçe tolere ediyormuş öbür türlü eksik doz alırsa temelli alerji oluyormuş bence ver yani başka bir semptomu yoksa bizde de havuç yaptı ama bugün ilk kez yapmadı alıştı sanırım

Sizde var mı baby vac kullanımı nasıl bende almayı düşünüyorum ama

Burnunu acilde mi temizlediler bizde de aynı durum var ya acayip burnu tıkalı antibiyotik de kullanıyoruz deniz suyu spreyi ve aspiratör ile çekiyorum ama bütün gece resmen dediğin gibi ağlıyor ateşi çıkıyordu antibiyotik ile biraz ateşi düzeldi ama üç gece çok ağır ateşlendik şuan bile horluyor yavrum burnundan dolayı

Biziz bebeğimiz de hastalandı, çok şükür bronşiyolitim eşiğinden döndük diyelim. Acilde burun temizliğini gördükten sonra 1 haftadır ben de acideki gibi temizliyorum. Aşırı sümük var. 10 ar cc sağ ve sol tarafa serum fizyolojisi her emzirme ve gece uykusuna yatmadan önce sıkarak yıkıyorum. Aspiratörler çekiyorum. Sümük uzadıkça uzuyor o yüzden aspiratör şart. Baby vac aldım ama hrnüz kullanmadım, daha çok küçük cesaret edemedim. Kendi doktorumuz da 10 cc yıka yeter ki burun açık kalsın dedi. Burun tıkalı ise emmiyor, yarıda kesiyor, uyuyamıyor saat başı uyanıyor, zaten uyurken ki sesinden anlarsınız.

Kızlar ben enginar aldım aboğğğ tane 100 lira nasıl yapıcam ben onu haşlıyıp blendırmı ? Daha önce hiç enginar yemedim ve yapmadım
Müptelası olacaksınız. Zeytinyağında soğan kavur. Sonra enginarlari koy sonra su koy, haslansin. Sonra garnitürleri ekle. Pişmeye yakın Portakal ve limon suyu sık ekle. Misss. Biz müptelasıyiz ama çok pahalı malesef her zaman yiyemiyoruz
Sonra o yemekten enginarı ayır. Blendirda iyice çektir. Çünkü bu biraz kılçıkli bisi. Çok çeksen de pütürlü kalabiliyor. Sonra bebis yesin bakalım severse haber ver

Bende hep böyle temizlerim. Hasta olduğunda her emmeden önce. Sağlıklıyken de her sabah temizliyorum. 5er cc kullanıyorum ben. Aspiratöru de hastayken kullanıyorum. 3 kez filan. Çünkü sümük yoksa ve burun kuru ise aspiratör burnunu kanatiyor oğlumun.

Bu ara salgın var. Aman dikkat edin. Şimdi bayram geliyor. Küçük çocuktan kesinlikle uzak tutacağım, oyuncaklarına da temas ettirmemeye çalışacağım. Yetişkinlerin de bebeğimin ellerini yanaklarını ellemesine de müsaade ettirmeyeceğim. Ben yandım siz yanmayın. 1 haftadır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir.
Kimin ne taşıdığı belli değil. Biz rsv olduk, bebeğimden sonra bütün aile büyük aile de dahil hastayız şu an. Özellikle annenin hastalığı çok daha fena. İnanın Anne olarak aşırı yoruldum, toparlayamadım hala.

Burun kuru ise aspiratörle bir şey çekemezsiniz. Hafif de olsa nemlendirmek gerek.

Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…