2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Normalde dalardı kızım gece en kötü gece 11 12 de derin uykuya geçerdi. Üst üsttt sabaha kadar ağlayarak uyandı. Genzide akıyor gerçi. Uyanıyor emzik veriyorun dalıyor uyanıyor emzik veriyorum dalıyor uyanıyor sürekli defalarca sabaha kadar. Eşim ara ara ayrı yatıyor dün o da var neden böyle yapıyor dedi hatta. Uyanıp etrafa bakıyor. Uyutuyorum dalıyor uyanıyor. Bi sabah 5 buçuk gibi daldı işte 7 de kalktı o ara uyumuşum. Gece yatmadan karanfil sürmeyi denicem ağrısını alması için bakalım.
Kızım bi kere gece ağlama krizine girdi yatıştıramayınca eşim korktu hiç böyle yapmazdı diye. Acile gittik. iyi ki gitmişiz ateşi varmış hiç aklıma gelmedi bakmak. Üst solunum tıkanmış. Doktor en ufak huysuzlukta değişiklikte getirin bakalım sizin farketmediğiniz herşey olabilir tek iletişim ağlamak dedi.
Burnunu temizleyip fitil atınca eve gelir gelmez uyudu sabaha kadar uyanmadan. Bir sebepten dalamıyorlar bence ya sabaha kadar huysuzluk varsa diş yüksek ihtimal.

Bizde de tahin yüzünü pütür pütür yaptı az denetmiştim yaramadı ne yazık ki
Biras ara verip tekrar tekrar dene bakalım aynısı mı olacak. Ben ağzını siliyoruz diye kızarıyo sanmıştım ara verip tekrar tekrar verince aynı şey oldu
Zaten ağız kenarında falan da pütürlükler olunca kesmıyoruz gıdayı demişti doktor. Deride olan şeyler engel olmuyor henelde başka şeyşere bakıyoruz kakası gibi. Bizimkinin de hem agız eteafı hem de bacagonda falan cok pütür olmustu alerji yapmıs olabilirmi demiştim. Yapsa bile hani deride temastan olan şeylerde gıda kesilmiyor dedi.

Bİzim doktor da önemsemiyo vücut kızarıklıklarını ama çocuğum çok rahatsız oluyo yoğurt yedikten sonra. Süreki yüzünü burnunu kaşıyo burnu akıyo kızarıyo ne yapsam bilemedim çok severek yiyo artık yoğurdu

bizim de yoğurdu 3-4 kaşıktan (bebek kaşığıyla) fazla yerse kırmızılıklar oluyor ben de kuvvetle muhtemel buna karar verdim. az yiyince bişey olmuyor ama. bu akşam yoğurt çorbası yediricem bakıyım çorba olarak verince de olacak mı. peynir sorun çıkarmadı çünkü

Kızlar kızıma çok az yumurta sarısı verdim ağız çevresi kızardı alerjisi mi var acaba bı baksanız. Zaten yemiyor biliyosunuz tükürdü yemedi bile

Eklentiler

• Screenshot_20250322_122132.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 45
Yarım saate falan geçiyo aslında ama vermeye devam mı etsem bilemedim ne diyosun?

Kızlar kızıma çok az yumurta sarısı verdim ağız çevresi kızardı alerjisi mi var acaba bı baksanız. Zaten yemiyor biliyosunuz tükürdü yemedi bile
Olabilir bizim bundan daha fena olmuştu ilk patates yediğinde. Yarın tekrar ver bakalım aynısı olacak mı

Çok geçmiş olsun canım büyük badire atlatmışsıniz. Şimdi nasıl?

Hahahah bu çok iyiymiş ya. Cok güldüm.

Çok geçmiş olsun canım büyük badire atlatmışsıniz. Şimdi nasıl?
Sağ ol, hareketlerinde falan hiçbir şey yok şişlik morluk da yok ama normalden fazla uyudu bugün, gerçi gece doğru düzgün uyumadı ama düştüğü için mi yoksa ondan mı uyuyor bilmiyorum sanırım götüreceğim hastaneye tomografi çektirmek için en azından içim rahat etsin diye. Böyle olunca çocuğun her hareketini düşmesine yormaya başladım

Çok geçmiş olsun

Kızlar ben enginar aldım aboğğğ tane 100 lira nasıl yapıcam ben onu haşlıyıp blendırmı ? Daha önce hiç enginar yemedim ve yapmadım

Geçmiş olsun kuzum en iyisi beşik uyku için yanına yastık da koysak yastığı itiyorlar artık çok dikkat etmek gerekiyor nasıl şuanda

Rende kullanırsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…