• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Gunluk eksi dozumu aldim aksam yemeginde🙈 iki aksamdir dondurmaya sardim yeni yeni huylar. Tatliyla normalde aram yoktur ajsjdjd. Sanirim boyle soguk soguk bir seyler tuketmek istiyor canim sekerinden ziyade dondurmanin hani
Evet böyle ferah ferah şeyler yemek istiyor insan iç yangını var heralde hamişlerde dkdjdj

Kızlar rahmim sanırım yaa çok sancı yapıyor bugün işte yoruldum bide oğlumu taşıdım bu 5 dk hızlı hızlı yürüdüm , akşamda iftar telaşı , normal mi geçer mi ?
Benimde fazla ayakta kalınca yada unutup aniden kalınca adet olcak gibi ağrım bi tık artıyor . Hemen yatıyorum dinleniyorum sağ elinizi karnınıza koyup bol bol salavat getirin kızlar özellikle lekelenme yaşayanlar şimdi bir dua bırakıcam ne kadar güçlü olduğunu da araştırabilirsiniz hiç bir duanın geri çevrilmediği söyleniyor bununla 🥹 artı olarak ramazanın son 10 gününde Kadir gecesini arayın demişler dua edeceğimiz güzel günler bunlar kalbinizi ferahlatın ❤️

Eklentiler

• IMG_0624.webp
    IMG_0624.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben de enox kullanıyordum kanamadan sonra kesti doktorum iğneyi her güne çevireceğim ben de galiba kalçam çok hassaslaştı iğne olmaktan çok yakıyor artık
Ben göbekten vuruyorum benim de bazen çok yakıyor bazen hissetmiyorum morarıyor bi de. Kanaman nasıl oldu çok muydu

Ben göbekten vuruyorum benim de bazen çok yakıyor bazen hissetmiyorum morarıyor bi de. Kanaman nasıl oldu çok muydu
İki gün önce kırmızı geldi bence çoktu ama doktora göre çok değilmiş kanama alanı vardı sonra çok sürmedi kahverengiye döndü sonra da kesildi çok şükür. Enoxu ben de göbekten vuruyordum bir kere hemşireye vurdurdum morardı sonra kendim vurduktan hemen sonra pamukla biraz tutunca hiç morarmadı progestan canımı çok yakıyor asıl 😔😔

Merhaba bu uygulamayı yeni keşfettim nerden cevap yazacağımı bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz bana da reglim 2 gün gecti hiç belirtim yok 1 senedir deniyoruz boyle olup ogrenen varmi
Yok canım niye olsun kötü düşünme bi ayetel kürsi nas Felak oku bi parol iç olmadı bi ılık duş al bakalım iyi gelir belki İnternete de bakma kuz

İki gün önce kırmızı geldi bence çoktu ama doktora göre çok değilmiş kanama alanı vardı sonra çok sürmedi kahverengiye döndü sonra da kesildi çok şükür. Enoxu ben de göbekten vuruyordum bir kere hemşireye vurdurdum morardı sonra kendim vurduktan hemen sonra pamukla biraz tutunca hiç morarmadı progestan canımı çok yakıyor asıl 😔😔
Benim de bugün kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum bıraktırmadı hiçbir ilacı. Umarım tekrarlanmaz bi daha ve bu süreci en güzel şekilde atlatırız 🙏🏻

Kızlar midesi yananlara cacık, yoğurt ayran öneririm hamileliğimi daha bilmeden bile ayran içmeye başladım gerçekten çok iyi geliyor bana. Sanırım bulantı zannettiğim şeyde mide yanması benim tam çözemedim çünkü geçti.
Ya da sabahları öğürme şeklinde mi olacak bilemiyorum🙈

Merhaba bu uygulamayı yeni keşfettim nerden cevap yazacağımı bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz bana da reglim 2 gün gecti hiç belirtim yok 1 senedir deniyoruz boyle olup ogrenen varmi
Merhaba test yaptınız mı?

Bende 7+2 yim uygulamaya göre doktora göre de 7+3
Kalp atışını duyduk , doktorum geleneksel bi kadın ilaç yazmak istemiyor çalışıyorum diye zorla mide bulantısı ilacı yazdırabildim .
Sarı yeşil akıntım var ilk 3 ay ilaç yazmıyorum bol su iç vs dedi .
Benim hep midem bulanıyor öğlene kadar
Aynı zamanda da yemekten kendimi alamıyorum . 2 kilo almışım bile çoktan . Yemek yemediğimde sanki bayılacak gibi kanım çekiliyor sizler kilo aldınız mı peki ?
Hayırlı olsun☺️ Benim de arada oluyordu bana iki litre suya birkaç damla elma sirkesi damlatıp iç dedi. Bugün ben de doymuyorum, reçel aşerip kaymakla peynirle gömdüm (normalde reçel sevmem). Şimdi de tekrar yemek yiyecek gibiyim

Benim de oyle iste 🥹 bugun biraz fazla ayakta kaldim ondan mi oldu acaba dedim ama basimin agrisi icimi gicikliyor, int e yazmaz olaydim dusuk yaparken bas agrisi cok olurmus filan biseyler okudum iyice artti bas agrim🙄🙄
ben bu gun uygulamadan okumusdum bizim oldugumuz haftalarda bas agrisi normaldi canim. ben 2 dusuk yasadim hic bas agrim olmamisdi. endise etme ama tedbirlide olmakda fayda var

Kızlar midesi yananlara cacık, yoğurt ayran öneririm hamileliğimi daha bilmeden bile ayran içmeye başladım gerçekten çok iyi geliyor bana. Sanırım bulantı zannettiğim şeyde mide yanması benim tam çözemedim çünkü geçti.
Ben de çok ayran içiyorum aklıma düştü yine bak😂 çok hafif mide yanması başladı bende de bu aralar. Bir de sık ideara çıkmak şimdiden😒

Ya ben de ayırt edemiyorum tam🤣 hem ağrıyor gibi hem yanıyor gibi hem ekşiyor gibi bi tuhaf. Sürekli karnımda bi tokluk hissi var çok az yediğim halde. Ayran iyi geliyo bana da bi de elma yiyorum mide asidini düzenliyormuş o da iyi geliyo

Back
X