• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bizde de tahin yüzünü pütür pütür yaptı az denetmiştim yaramadı ne yazık ki
Biras ara verip tekrar tekrar dene bakalım aynısı mı olacak. Ben ağzını siliyoruz diye kızarıyo sanmıştım ara verip tekrar tekrar verince aynı şey oldu :(

Ya diş ağlaması nasıl bir ağlama oluyor😅 uyurken birden bagırarak falan mı uyanıyordu ? Benimki 2 gün güzel uyudu şimdi yine uyanıyor gece kısa bir ağlama oluyor ama eskisi gibi saatlerce kucakta taşımıyoruz pış pışla falan yatışıyor
Normalde dalardı kızım gece en kötü gece 11 12 de derin uykuya geçerdi. Üst üsttt sabaha kadar ağlayarak uyandı. Genzide akıyor gerçi. Uyanıyor emzik veriyorun dalıyor uyanıyor emzik veriyorum dalıyor uyanıyor sürekli defalarca sabaha kadar. Eşim ara ara ayrı yatıyor dün o da var neden böyle yapıyor dedi hatta. Uyanıp etrafa bakıyor. Uyutuyorum dalıyor uyanıyor. Bi sabah 5 buçuk gibi daldı işte 7 de kalktı o ara uyumuşum. Gece yatmadan karanfil sürmeyi denicem ağrısını alması için bakalım.
Kızım bi kere gece ağlama krizine girdi yatıştıramayınca eşim korktu hiç böyle yapmazdı diye. Acile gittik. iyi ki gitmişiz ateşi varmış hiç aklıma gelmedi bakmak. Üst solunum tıkanmış. Doktor en ufak huysuzlukta değişiklikte getirin bakalım sizin farketmediğiniz herşey olabilir tek iletişim ağlamak dedi.
Burnunu temizleyip fitil atınca eve gelir gelmez uyudu sabaha kadar uyanmadan. Bir sebepten dalamıyorlar bence ya sabaha kadar huysuzluk varsa diş yüksek ihtimal.

Bizde de tahin yüzünü pütür pütür yaptı az denetmiştim yaramadı ne yazık ki
Biras ara verip tekrar tekrar dene bakalım aynısı mı olacak. Ben ağzını siliyoruz diye kızarıyo sanmıştım ara verip tekrar tekrar verince aynı şey oldu :(
Zaten ağız kenarında falan da pütürlükler olunca kesmıyoruz gıdayı demişti doktor. Deride olan şeyler engel olmuyor henelde başka şeyşere bakıyoruz kakası gibi. Bizimkinin de hem agız eteafı hem de bacagonda falan cok pütür olmustu alerji yapmıs olabilirmi demiştim. Yapsa bile hani deride temastan olan şeylerde gıda kesilmiyor dedi.

Zaten ağız kenarında falan da pütürlükler olunca kesmıyoruz gıdayı demişti doktor. Deride olan şeyler engel olmuyor henelde başka şeyşere bakıyoruz kakası gibi. Bizimkinin de hem agız eteafı hem de bacagonda falan cok pütür olmustu alerji yapmıs olabilirmi demiştim. Yapsa bile hani deride temastan olan şeylerde gıda kesilmiyor dedi.
Bİzim doktor da önemsemiyo vücut kızarıklıklarını ama çocuğum çok rahatsız oluyo yoğurt yedikten sonra. Süreki yüzünü burnunu kaşıyo burnu akıyo kızarıyo:( ne yapsam bilemedim çok severek yiyo artık yoğurdu

Yoğurt kesin alerji yapıyo ya emin oldum. Ne zaman yoğurt yese ağız kenarları kızarıyo eliyle sürekli burnunu kaşıyo burnu akıyo. Çok severek yemeye de başlamıştı :( bugün yumurta deneticem ilk defa bakalım ne olacak
bizim de yoğurdu 3-4 kaşıktan (bebek kaşığıyla) fazla yerse kırmızılıklar oluyor ben de kuvvetle muhtemel buna karar verdim. az yiyince bişey olmuyor ama. bu akşam yoğurt çorbası yediricem bakıyım çorba olarak verince de olacak mı. peynir sorun çıkarmadı çünkü

Kızlar kızıma çok az yumurta sarısı verdim ağız çevresi kızardı alerjisi mi var acaba bı baksanız. Zaten yemiyor biliyosunuz tükürdü yemedi bile

Eklentiler

• Screenshot_20250322_122132.webp
    Screenshot_20250322_122132.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar kızıma çok az yumurta sarısı verdim ağız çevresi kızardı alerjisi mi var acaba bı baksanız. Zaten yemiyor biliyosunuz tükürdü yemedi bile
Takip etmelisin olabilir nefes darlığına falan bak canım huysuzluk olucakmı

bizim de yoğurdu 3-4 kaşıktan (bebek kaşığıyla) fazla yerse kırmızılıklar oluyor ben de kuvvetle muhtemel buna karar verdim. az yiyince bişey olmuyor ama. bu akşam yoğurt çorbası yediricem bakıyım çorba olarak verince de olacak mı. peynir sorun çıkarmadı çünkü
Yarım saate falan geçiyo aslında ama vermeye devam mı etsem bilemedim ne diyosun?

Olabilir 🙁 bizim bundan daha fena olmuştu ilk patates yediğinde. Yarın tekrar ver bakalım aynısı olacak mı

Normalde uyuduğu zaman ben yanında bekliyorum yanından gitmiyorum bile bugün bakıcısı ben gelene kadar uyuttu ben de geldiğimde bir şeyler atıştırayım da yanına gideyim diye düşünmüştüm mutfağa gittim ben yemek yedim tam ortalığı topladım ağlama sesi geldi nasıl koştuğumu da anlatamam onu bulunca ne hale geldiğimi de eşimi aradım hemen o da şehir dışındaymış koşa koşa hastaneye götürdüm baktılar ama tomografi çekmek istemedi doktor muayenesinde sıkıntı yok tomografiye gerek yok dedi yine de içim gidiyor bir şey var mı diye bundan sonra beşiğinden başka yerde yatırmam
Çok geçmiş olsun canım :( büyük badire atlatmışsıniz. Şimdi nasıl?

Valla benimki muz sevmıyo sanki yaa. Dün muzla yogurt karıstırdım biraz yedi sonra sinirli sinirli çemkirmeye basladı bana. So ra yogurdu verdim onu yedi caktırmadan muz veriyorum 2. Den sonra gene cemkiriyo. Bugun tahin verdim yedi. Tahini avakado peynir yumurta karışımına karıstırdım biraz yedi sonra gene cemkirdi yemedi. Gecen gpn kuhallebi yaptım msısır unu falanda vardı içinde beyorganik meyveli muhallebi. Sevmedi biraz yiyo sonra cemkiriyo tükürüyo. Sonra tarhana yaptım onu içiyo. Bazen yumurta peyniri yiyo gibi ama bazen sanki küfrediyo. Ekmek kemiriyo limon yalıyo. Havuç yemıyo. Sogan verdim yeşil sogan dişine yarar belki die iki dokunup atıyo. Gecen meyveli muhallebi yaptıgım gün kıyameti kopardı akşamda. Kucagıma aldım sonra masadaki herşeye saldırıyo. Kızartma sosu döküldü masaya döküldüğü gibi el atıp yalamaya calısıyo. Onun bunun ekmegine tabagındakilere el atıyo. Antin kuntin sevmıyo olabilir mi has anadolu erkeği mi olacak bu bebe eline pirzola versem kemiginimi yalıcak acaba 🤣🤣
Hahahah bu çok iyiymiş ya. Cok güldüm.

Çok geçmiş olsun canım :( büyük badire atlatmışsıniz. Şimdi nasıl?
Sağ ol, hareketlerinde falan hiçbir şey yok şişlik morluk da yok ama normalden fazla uyudu bugün, gerçi gece doğru düzgün uyumadı ama düştüğü için mi yoksa ondan mı uyuyor bilmiyorum sanırım götüreceğim hastaneye tomografi çektirmek için en azından içim rahat etsin diye. Böyle olunca çocuğun her hareketini düşmesine yormaya başladım

Olabilir 🙁 bizim bundan daha fena olmuştu ilk patates yediğinde. Yarın tekrar ver bakalım aynısı olacak mı
Doktor 3 ay yumurta verme zaditen damla kullan sabah akşam dedi 3 ay sonra tekrar dene çok az miktar da yazmis

Sağ olun, inşallah. Bir şeyi yok gibi şimdilik. Ama uyuturken bile korkuyorum, bundan sonra kesinlikle kendi yatağında yatırırım isterse her dakika uyansın önemli değil. Bugün ömrümden ömür gitti onu öyle görünce. Hala gözümün önünden gitmiyor. Bir de güçlü olmak zorundayım diye ağlayamadım bile yalnızdım çünkü hastaneye götürürken falan hep içime atmış oldum bir noktada patlayacağım kesin ama hadi hayırlısı. Zaten hastaneye de nasıl gittim bilmiyorum puseti bile takamadım bebek arabasına düzgünce resmen koşa koşa gittim.
Çok geçmiş olsun

Kızlar ben enginar aldım aboğğğ tane 100 lira😂😂😂 nasıl yapıcam ben onu haşlıyıp blendırmı ? Daha önce hiç enginar yemedim ve yapmadım 😂😂😂

Kızım yataktan düştü ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum az önce doktordan geldik muayenesi sıkıntı yok dedi ama tomografi çekmedi radyasyon vermeye gerek yok şu anlık diye yine de aklım gidiyor ya bir şey varsa ne yapacağımı bilmiyorum
Geçmiş olsun kuzum en iyisi beşik uyku için yanına yastık da koysak yastığı itiyorlar artık çok dikkat etmek gerekiyor nasıl şuanda

Kızlar ya napıcam ben bu bebeyle. Öğürünce korkuyor ağlamaya başlıyor. Yediği şey de yoğurtla muz. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum bi baksanız biraz daha mı ezmem gerekiyor acaba. Ama çatalla iyice ezdim muzu yani daha nasıl ezebilirim bilmiyorum.
Rende kullanırsan daha iyi olur

Back
X