- 15 Aralık 2024
- 657
- 342
- 18
Cacık yaptım bende bugün o kadar iyi geldi kiBende çok ayran içiyorum aklıma düştü yine bakçok hafif mide yanması başladı bende de bu aralar. Bir de sık ideara çıkmak şimdiden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cacık yaptım bende bugün o kadar iyi geldi kiBende çok ayran içiyorum aklıma düştü yine bakçok hafif mide yanması başladı bende de bu aralar. Bir de sık ideara çıkmak şimdiden
![]()
Aynı o tarif ettiğin şekildeyim bende ekşimsi gazımsı her şekil var hdjshshYa ben de ayırt edemiyorum tamhem ağrıyor gibi hem yanıyor gibi hem ekşiyor gibi bi tuhaf. Sürekli karnımda bi tokluk hissi var çok az yediğim halde. Ayran iyi geliyo bana da bi de elma yiyorum mide asidini düzenliyormuş o da iyi geliyo
Salatalığı bilemedim ama elma özellikle bana çok iyi geldi midemde anlayamadığım garip şey için doldurdum dolaba biraz fenalaştıkça kütürdetiyorum hepinize tavsiyemdirAynı o tarif ettiğin şekildeyim bende ekşimsi gazımsı her şekil var hdjshshevet elma iyi geliyormuş cidden bide bende salatalık yedim ama sanırım o da gaz mı yapıyor mideye nedir
![]()
Bana söylenilen bir teori var böyle süt yoğurt ayran çok fazla tüketenlerin bebişi erkek oluyormuş kızlar siz ne düşünüyorsunuzSalatalığı bilemedim ama elma özellikle bana çok iyi geldi midemde anlayamadığım garip şey için doldurdum dolaba biraz fenalaştıkça kütürdetiyorum hepinize tavsiyemdir![]()
Ben öyle hissediyorum zaten ama zaman gösterecek tabiiBana söylenilen bir teori var böyle süt yoğurt ayran çok fazla tüketenlerin bebişi erkek oluyormuş kızlar siz ne düşünüyorsunuz![]()
Onu bende duydum da bi de çok tatlı yiyenin oğlu olur diyolar ayran içiyorum ama tatlıdan tiksiniyorum bu ara hiç yiyemiyorumm ikilemdeyimBana söylenilen bir teori var böyle süt yoğurt ayran çok fazla tüketenlerin bebişi erkek oluyormuş kızlar siz ne düşünüyorsunuz![]()
Simdilik bir daha gelmedigi icin gitmek istemedim, allah korusun gece falan tekrarlarsa artik acile gideriz carsamba olan randevumu beklemeden canimİyi kuzum çok şükür yine de gidecek misin doktora
Ay bana bas agrisi icin internette hep oyle kotu seyler cikti iste ekstra panikledim. Normalde de pek basi agriyan biri degilimdir, o yuzden korktum canimben bu gun uygulamadan okumusdum bizim oldugumuz haftalarda bas agrisi normaldi canim. ben 2 dusuk yasadim hic bas agrim olmamisdi. endise etme ama tedbirlide olmakda fayda var
Ben öyle hissediyorum zaten ama zaman gösterecek tabii![]()
Onu bende duydum da bi de çok tatlı yiyenin oğlu olur diyolar ayran içiyorum ama tatlıdan tiksiniyorum bu ara hiç yiyemiyorumm ikilemdeyimay şuraya fotolar atıp cinsiyet tahmini yaptığımız günler gelsin Allahımm
ben ama dunde bu gunde okumustum tam tersi normal yazilmisti. bende ki dusuklerde bebekte kalp durmasinda hic karinda agrida olmamisti. yani oyle her belirtiyi kafaya takma. ama yine icin rahat etsin hem kucuk sorun varsa da onceden hal edilsin diye tedbirli davranmakta da fayda var tabi kiAy bana bas agrisi icin internette hep oyle kotu seyler cikti iste ekstra panikledim. Normalde de pek basi agriyan biri degilimdir, o yuzden korktum canim![]()
Ya iste hemen kotusunu aklima getirmesem daha rahat geciricem su hamileligiben ama dunde bu gunde okumustum tam tersi normal yazilmisti. bende ki dusuklerde bebekte kalp durmasinda hic karinda agrida olmamisti. yani oyle her belirtiyi kafaya takma. ama yine icin rahat etsin hem kucuk sorun varsa da onceden hal edilsin diye tedbirli davranmakta da fayda var tabi ki
Ay bana bas agrisi icin internette hep oyle kotu seyler cikti iste ekstra panikledim. Normalde de pek basi agriyan biri degilimdir, o yuzden korktum canim
[/QUOT
YouTube da dr Kağan Kocatepeyi izliyorum ben asiri rahatlatiyor konusmalari ona baka bilirsin bakmiyorsan cok iyi
Benim de hiç karnım ağrımadı ama kürtaja gireceğim sabah rahmim sökülür gibi ağrım oldu dehşet bi ağrıydı Allah bidahs yaşatmasınben ama dunde bu gunde okumustum tam tersi normal yazilmisti. bende ki dusuklerde bebekte kalp durmasinda hic karinda agrida olmamisti. yani oyle her belirtiyi kafaya takma. ama yine icin rahat etsin hem kucuk sorun varsa da onceden hal edilsin diye tedbirli davranmakta da fayda var tabi ki
aslinda boyle konsutuguma bakma ben telaslilarin en beteriyimYa iste hemen kotusunu aklima getirmesem daha rahat geciricem su hamileligihep en kotu en uç senaryoyu yaziyorum kafamda.. gozlemle dedi doktorum da, zaten progesteron ignem var her gun o yuzden su an icin ekstra yapabilecek bir sey de yok sanirim. Umarim iyidir bebegim
surekli aliskanlik olacak diye kalkip acillere de gitmek istemiyorum, cunku yapim musait
![]()
Amin canim aminBenim de hiç karnım ağrımadı ama kürtaja gireceğim sabah rahmim sökülür gibi ağrım oldu dehşet bi ağrıydı Allah bidahs yaşatmasın
Ben de bilmiyorum duyduk sadeceAy ben yavrimin kalp atış hızını bilmiyorum arkadaşlarından geri kalmasın![]()
Kendimize faydamiz yok isteaslinda boyle konsutuguma bakma ben telaslilarin en beteriyimkendime hayrim yok doktor 3 hafta diyince 2 haftaya dusurelim dedim en sonda 1 haftaya gitdim kontorole
bece onlarda alisik bizim gibilere doktor diyor ki en kotu meslek bu kimin neresi agrisa ilk bana kosuyor
![]()
Bende sürekli ekşi elma yiyorum ve aşırııııı halsizim. Bugün işe çok zor gitmiştim baktım dayanamıyorum izin formu doldurdum bayram tatilini birleştirdim. Bikaç gün evde dilediğimce yatayım dedimKızlar benim iştahım hiç yok midem bulanıyor gibi bende elma yiyorum gerçekten tek canım onu istiyor su bile içemiyorum doğru düzgün birde acayip halsizim sürekli yatasım var sizde nasıl durumlar![]()