tahmin edenler oluyordu bende resim yolladım bana erkek demiştiBende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum
Bence sana kesin söyler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahmin edenler oluyordu bende resim yolladım bana erkek demiştiBende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum
Bence sana kesin söyler.
Çok anlamam ama erkek gibi his geldi öyleBende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum
Bence sana kesin söyler.
Bende ucretli cinsiyet tahmini yapan 2 sayfaya attım ikiside kız dedi konu açtım orda da 5 kız 2 kişi erkek dedi burda herkes erkek dedi karışık bakalım supriz yumurtatahmin edenler oluyordu bende resim yolladım bana erkek demişti![]()
Sen ne hissediyorsan canımBende ucretli cinsiyet tahmini yapan 2 sayfaya attım ikiside kız dedi konu açtım orda da 5 kız 2 kişi erkek dedi burda herkes erkek dedi karışık bakalım supriz yumurta![]()
Valla garip bende hicbisey hissetmiyorumSen ne hissediyorsan canımbaya Bi karıştı
Valla garip bende hicbisey hissetmiyorumhem kız hem erkek bebek gördüm rüyamda haha
![]()
Aynen bende karsilastirdigimda kız gibi görünüyor dümdüz olduğu için 12 haftada yukari doğru bir eğim olması gerekiyormuş ama birsuru forum gezdim dümdüz olup erkek çıkanı da var yukari doğru olup kız çıkanı daHadi hayırlısi bakalım ama bana kız gibi geldi tahmin resimlerinde karşılaştırınca
![]()
Aynen bende karsilastirdigimda kız gibi görünüyor dümdüz olduğu için 12 haftada yukari doğru bir eğim olması gerekiyormuş ama birsuru forum gezdim dümdüz olup erkek çıkanı da var yukari doğru olup kız çıkanı da
Sen ne hissediyorsun bebisinde ?![]()
Ay inşallah söyler doktorum çok emin konuştu gösterirse öğreniriz dediBende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerekben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum
Bence sana kesin söyler.
Bosver sabretmek iyidir yanildiklari da oluyo erken söyledikleri zamanAy inşallah söyler doktorum çok emin konuştu gösterirse öğreniriz dedibaşka hastanede bir doktor var o 11.haftada söylüyor diyorlar da doktor değiştirmek istemediğim için sabrediyorum
![]()
Yaa ultrasonu bana da at karşılaştırma yapalım kendimde ne kadar hissetmesemde kız hissediyorum senin bebisinde bakalım hisler kuvvetli olacak mıYa ama çoğunluk kız gibisağlıkla gelsin
Ben kız hissediyorum kız da istiyorum Bi oğlum var tabi önce sağlıklı olsun da yarın kontrol günüm![]()
Burda 11 haftalikti canımYaa ultrasonu bana da at karşılaştırma yapalım kendimde ne kadar hissetmesemde kız hissediyorum senin bebisinde bakalım hisler kuvvetli olacak mı![]()
Aynen sağsalim sağlıklı olsun da gerisi mühim değilBosver sabretmek iyidir yanildiklari da oluyo erken söyledikleri zaman![]()
Canım özele bakBurda 11 haftalikti canım![]()
Bence bu kadar erken gözüktüyse erkek olabilirValla bende şaşkınım aslında çok merak ediyordum hep ben soruyordum o anlık şokla söyleme demişim kan ve su gelince sadece bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti şuan merak içindeyim eşim erkek gördüm diyor ki tam pozisyondaydı bebek ayaklar havada popo dönük bakalım cuma öğrenirim inşallah
Benim sata göre 13+5. Muayenelerime görede 13+2 yim şuanAyyy cinsiyet öğrenme dönemlerimiz yaklaştı cok heyecanlı yaa bakalım kaç kız kaç erkek çıkacak13. Haftada gidicem bende gösterirse ilk bebeğimmm herkes erkek diyo bi babası kız diyo
bende hiç his yok sağlıklı olsun öncelikle tabi de gönlümden kız geciyo inşallah önce sağlıklı hayırlı bi minnosum olur
![]()