• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    29
Bende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerek 😄 ben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum 😄
Bence sana kesin söyler.
tahmin edenler oluyordu bende resim yolladım bana erkek demişti 😃

😄😄 Hadi hayırlısi bakalım ama bana kız gibi geldi tahmin resimlerinde karşılaştırınca 😃
Aynen bende karsilastirdigimda kız gibi görünüyor dümdüz olduğu için 12 haftada yukari doğru bir eğim olması gerekiyormuş ama birsuru forum gezdim dümdüz olup erkek çıkanı da var yukari doğru olup kız çıkanı da 😄
Sen ne hissediyorsun bebisinde ? 🤗

Aynen bende karsilastirdigimda kız gibi görünüyor dümdüz olduğu için 12 haftada yukari doğru bir eğim olması gerekiyormuş ama birsuru forum gezdim dümdüz olup erkek çıkanı da var yukari doğru olup kız çıkanı da 😄
Sen ne hissediyorsun bebisinde ? 🤗

Ya ama çoğunluk kız gibi 😃 sağlıkla gelsin
Ben kız hissediyorum kız da istiyorum Bi oğlum var tabi önce sağlıklı olsun da yarın kontrol günüm 😄

Bende 14 haftalik olduğumuzda gitmeyi düşünüyorum o gün kesin söyler aslında belli de doktor soylemiyo bilerek 😄 ben anlasam yorum yapicam da yapamıyorum 😄
Bence sana kesin söyler.
Ay inşallah söyler doktorum çok emin konuştu gösterirse öğreniriz dedi 😆 başka hastanede bir doktor var o 11.haftada söylüyor diyorlar da doktor değiştirmek istemediğim için sabrediyorum 😆😆😆

Ya ama çoğunluk kız gibi 😃 sağlıkla gelsin
Ben kız hissediyorum kız da istiyorum Bi oğlum var tabi önce sağlıklı olsun da yarın kontrol günüm 😄
Yaa ultrasonu bana da at karşılaştırma yapalım kendimde ne kadar hissetmesemde kız hissediyorum senin bebisinde bakalım hisler kuvvetli olacak mı 💕🤗

Yaa ultrasonu bana da at karşılaştırma yapalım kendimde ne kadar hissetmesemde kız hissediyorum senin bebisinde bakalım hisler kuvvetli olacak mı 💕🤗
Burda 11 haftalikti canım ❤️

Eklentiler

• IMG-20250317-WA0003.webp
    IMG-20250317-WA0003.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20250317-WA0004.webp
    IMG-20250317-WA0004.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 58
Ayyy cinsiyet öğrenme dönemlerimiz yaklaştı cok heyecanlı yaa bakalım kaç kız kaç erkek çıkacak 😍🥹 13. Haftada gidicem bende gösterirse ilk bebeğimmm herkes erkek diyo bi babası kız diyo😆 bende hiç his yok sağlıklı olsun öncelikle tabi de gönlümden kız geciyo inşallah önce sağlıklı hayırlı bi minnosum olur 🥹🥹🤲🏻🤲🏻

Valla bende şaşkınım aslında çok merak ediyordum hep ben soruyordum o anlık şokla söyleme demişim kan ve su gelince sadece bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti şuan merak içindeyim eşim erkek gördüm diyor ki tam pozisyondaydı bebek ayaklar havada popo dönük bakalım cuma öğrenirim inşallah
Bence bu kadar erken gözüktüyse erkek olabilir 😅🌸😍 hayırlısı olsun 🥰

Ayyy cinsiyet öğrenme dönemlerimiz yaklaştı cok heyecanlı yaa bakalım kaç kız kaç erkek çıkacak 😍🥹 13. Haftada gidicem bende gösterirse ilk bebeğimmm herkes erkek diyo bi babası kız diyo😆 bende hiç his yok sağlıklı olsun öncelikle tabi de gönlümden kız geciyo inşallah önce sağlıklı hayırlı bi minnosum olur 🥹🥹🤲🏻🤲🏻
Benim sata göre 13+5. Muayenelerime görede 13+2 yim şuan
Özele gitsem bir tahmin gelir ay başını bekliyorum maddiyat için malum bayrama giricez ve ay sonu🥰 çok belli olmuyor burda ikili taramam vardı 12+1 di
Tahmin alabilirim😂

Eklentiler

• 1000029653.webp
    1000029653.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 47
Back
X