2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar prima 1 numaradan 100 adet aldım sanırım yeterli demi inmişti bayağı bana 1 den 3 é geçiyor dediler direkt. bende 2 almadan 3e bakacam indikçe alayım diyorum 😁

Kızlar prima 1 numaradan 100 adet aldım sanırım yeterli demi inmişti bayağı bana 1 den 3 é geçiyor dediler direkt. bende 2 almadan 3e bakacam indikçe alayım diyorum 😁
Yanlış anlamayın ama bebekler her markayla uyuşmayabiliyorlarmış bazı bebeklere prima vs yaramıyormuş benim de aklıma bez stoklamak geldi ama vazgeçtim

Ben de garip şekilde sadece şeker yemek istiyorum herkes nasıl mideni bulandırmıyor şeker diyor ama yok yani kek çikolata ile günü geçiririm. Prilam gece gündüz birer tane içiyorum ben de ama faydası yok maalesef. İlk gebelikte beşinci aya kadar çektim bu bari o kadar sürmese
Benim ilk hamileliğimde senin gibiydi hep şeker şeker 😅 o zaman yaklaşık 5 . Aya kadar senin gibi çekmiştim baya istifra bulantı olmuştu hastanede bile yatmıştım bu sefer bari çabuk geçse bulantı

100 adet yeter bnce ya zaten çabuk büyüyorlar 1 numra çok kullanılıyormuş gerek olursa zaten hediye falan da gelir ordan karşılnır. Ben marka konusunda kararsızım ama galiba sleppy alacağım Prima çok pahalı geldi bana ve bir arkadaş yazmıştı içine bir madde koyuyorlarmış galiba daha sonda başka beze geçince bebekte pişik oluyormuş

100 adet yeter bnce ya zaten çabuk büyüyorlar 1 numra çok kullanılıyormuş gerek olursa zaten hediye falan da gelir ordan karşılnır. Ben marka konusunda kararsızım ama galiba sleppy alacağım Prima çok pahalı geldi bana ve bir arkadaş yazmıştı içine bir madde koyuyorlarmış galiba daha sonda başka beze geçince bebekte pişik oluyormuş
Bende öyle duymuştum Prima hakkında, doğumdan sonra sleep deneyip öyle almayı düşünüyorum devamını 🙏🏻

Keşke acele etmeseydin canım , bu tamamen bebeğin doğum kilosuna bağlı ve ilk aylar o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsın, 1 numaradan sadece en küçük paket vardı ve yetmişti sonra 2 almıştım ama benim oğlan 3900 doğdu, küçük doğan bebek belki kullanır 🤔

Kızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi :eek:
Canım benim ilk bebeğime erken döllenme denmişti her zaman 1-2 hafta önde gidiyordu, senin ki de muhtemelen öyledir 3 biraz fazla ama o kadar hiç olmamıştım sanırım doktor ne yorum yaptı, şimdiden gördüyse cinsiyete de erkek demiştir diyorum😄

Of kızlar baṣ ağrısı çeken var mı?
Parasetamol (türkçesini bilmiyorum) ilacı var iṣe yarıyor. Ama hamileyken kullanılırsa erkek çocukların'da kısırlığa hatta kız gibi olmalarına neden oluyor (kanıtlanmıṣ birṣey). O yüzden kullanmıyorum. Ama baṣım çatlıyor.

Parol iç ılık bir duş biraz sakin biryerde dinlenirsen kndine gelirsin içme öyle ilaçları bn sadece parol kullanılıyor diye biliyorum hamilelikte
Canım parolun etken maddesi parasetamol zaten, yurtdışında sanırım arkadaş onlarda parol demiyorlar ama burada da hamilelere bi tek parol öneriyorlar, böyle bi yan etkisini hiç duymadım bu arada canım , tabi ki sık kullanmamak lazım ama mecbur olunca içilebilen bir ilaç

Kızlar yarın da tummy ilk yatağım indirime girecek sizce ona gerek varmı yoksa normal reflü yatağı mı almalı 🤔 Reflü yatağını benim yeğenim hala kullanıyor 2 yaşına giricek nerdeyse çok memnun kaldılar karar verip yarın onu da almak istiyorum 😊

Eklentiler

• Screenshot_20240212-191952.jpg
    Screenshot_20240212-191952.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20240212-191907.jpg
    Screenshot_20240212-191907.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar yarın da tummy ilk yatağım indirime girecek sizce ona gerek varmı yoksa normal reflü yatağı mı almalı 🤔 Reflü yatağını benim yeğenim hala kullanıyor 2 yaşına giricek nerdeyse çok memnun kaldılar karar verip yarın onu da almak istiyorum 😊
Canım ben tummy time yazanı alacam yataşın çok övüyorlar

Keşke acele etmeseydin canım , bu tamamen bebeğin doğum kilosuna bağlı ve ilk aylar o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsın, 1 numaradan sadece en küçük paket vardı ve yetmişti sonra 2 almıştım ama benim oğlan 3900 doğdu, küçük doğan bebek belki kullanır 🤔
Valla canım adedi 3.5 tl ye gelince aldım sleppy fiyatına .günde 7 8 adet gider dediler bana

X