Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa hadi bakalım hayırlısı gönlümden geçen bu sağlıklı olsun tabi deKız diyorum hadi hayırlısı
Bende yataşın yorumlarını görmüştüm ama bi kaç kişide ebebkten kullanıp fark olmadığını yazmış o yüzden bütçeye uygun gitmeye çalışıyorum indirime de girince tabiiKızlar yarın da tummy ilk yatağım indirime girecek sizce ona gerek varmı yoksa normal reflü yatağı mı almalı Reflü yatağını benim yeğenim hala kullanıyor 2 yaşına giricek nerdeyse çok memnun kaldılar karar verip yarın onu da almak istiyorum
Evet karın ultrasonuKarın ultrasonu varsayıyorum vajinal ultrason da değişiyor çünkü
Aaaa evet şimdi baktım üzerinde de yazıyorCanım parolun etken maddesi parasetamol zaten, yurtdışında sanırım arkadaş onlarda parol demiyorlar ama burada da hamilelere bi tek parol öneriyorlar, böyle bi yan etkisini hiç duymadım bu arada canım , tabi ki sık kullanmamak lazım ama mecbur olunca içilebilen bir ilaç
Benim doktorum zofer vermişti canım almadım daha, kullanan bi arkadışımın bulantısını sadece zofer geçirmişti. Benim bulantılarım geçmezse onu alacağımSelam doktor prilam verdi ama hiç işe yaramadı aramızda başka mide bulanti ilacı kullanan var mı metamid icilirmi bilen varmi
Eevt canım bende dolapta sıfıra yakın var 900e aldım demin.Bunlar Maximum 2 ay kullanılıyor asla fazla verip almaya gerek duymadımBende yataşın yorumlarını görmüştüm ama bi kaç kişide ebebkten kullanıp fark olmadığını yazmış o yüzden bütçeye uygun gitmeye çalışıyorum indirime de girince tabii
Çok saol metamid kullandım şimdi internette baktım doktor cevap vermediBenim doktorum zofer vermişti canım almadım daha, kullanan bi arkadışımın bulantısını sadece zofer geçirmişti. Benim bulantılarım geçmezse onu alacağım
Vajinalden çekildi ilk resim tahmini kız oldu ama 16.haftada net söylicem dediKarın ultrasonu ise kız vajinal ultrason ise erkek canım. İlk yolladığına göre söyledim. Doktor ne dedi
Çok iyi almışsın o zamanEevt canım bende dolapta sıfıra yakın var 900e aldım demin.Bunlar Maximum 2 ay kullanılıyor asla fazla verip almaya gerek duymadım
Metpamid yasak kuzum ya onu bende sormuştum benimde aşırı bulanıyor bana prilam verdiler geçmedi prizin diye başka verdi o da fayda etmedi sonrasında bi ilaç verdi Zofer ismi pembe bir hap baya iyi geldi ama doktoruna yine de sormanı öneririmSelam doktor prilam verdi ama hiç işe yaramadı aramızda başka mide bulanti ilacı kullanan var mı metamid icilirmi bilen varmi
Ben de prilam kullanıyorum, gece yatMadan 2 tane sabah aç karnına 1 tane yeterli oluyor bana. Şöyle ne öldürüyor ne güldürüyor yaniSelam doktor prilam verdi ama hiç işe yaramadı aramızda başka mide bulanti ilacı kullanan var mı metamid icilirmi bilen varmi
Ben de yataş juno düşünüyorumCanım ben tummy time yazanı alacam yataşın çok övüyorlar
Yaaa kaç haftalıksın canım çok merak ettim cinsiyeti tahminin tuttu mu? Çin takvimi falan yapmış mıydın ayy haftaya gidicem dayanamıyorum her an gidebilirimKızlar ben bugün doktoruma gittim dayanamadım muayene oldum nerdeyse 3 hafta önde imiş bebek ve sürpriz bir şekilde cinsiyeti öğrendim şaka gibi
Çok iyi almışsın o zaman
Benimde yok iki gündür 8. Haftadayim normalmiş akşamları yemek yiyemiyodum biraz rahatladımYa kızlar geçen hafta sabah bulantısı çok vardı bu hafta 8e girdik tık yok bende korkuyorum varmı benim gibi 8.haftanın içinde olup bulantısı olmayan
Mide bulantısı geldi canım demez olaydımBenimde yok iki gündür 8. Haftadayim normalmiş akşamları yemek yiyemiyodum biraz rahatladım
Benimde vardı doktorum nane yagjni sakaklarina masaj yapıp tülbentle bağla parol icebiliyoriz ağrı kesici olarak sadece demişti beni çok zorlandı baş ağrısı bu hafta geçti bile ağrısı hiç olmuyorOf kızlar baṣ ağrısı çeken var mı?
Parasetamol (türkçesini bilmiyorum) ilacı var iṣe yarıyor. Ama hamileyken kullanılırsa erkek çocukların'da kısırlığa hatta kız gibi olmalarına neden oluyor (kanıtlanmıṣ birṣey). O yüzden kullanmıyorum. Ama baṣım çatlıyor.