- 25 Ocak 2024
- 682
- 612
- 28
Bence güvendiğin kasapsa sorun olmaz benim doktorum kasap sosis ve sucuğuna izin verdiKızlar kasap sucuk yiyebiliyor muyuz ya canım çok çekti dışarıda burnuma koktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence güvendiğin kasapsa sorun olmaz benim doktorum kasap sosis ve sucuğuna izin verdiKızlar kasap sucuk yiyebiliyor muyuz ya canım çok çekti dışarıda burnuma koktu
Güvendiğin yerden alıp dana sucuk iyi pişmiş yiyebilirsin diye biliyorum canım nefis bu zorlamaya gerek yok ye tabikiKızlar kasap sucuk yiyebiliyor muyuz ya canım çok çekti dışarıda burnuma koktu
Bu saate kadar düşünüp sonunda karar verip verdim siparişBen de aldım canım inşallah gereksiz değildir her şeyi alır oldum
Bu geçen haftanın 9+1 bu hafta 10. HaftamızKaç haftalıksın canım?
Karindan 8haftalik musiat olursaniz tekrar bakar msnzÇok. Emin olamadım. Ama erkek gibi başka ultrason olursa Bi daha yollar sınız
Ne güzel doktormuş ya seninki, aynı performansı benimkinden bekliyorumOnu bilmiyorum ama 2 bin liraya satılan bi cihaz var kalp atışı için ben alacaktım ama annem doktora sordu zarar verir mi diye. Doktorum dedi ki psikoloji bozuyo o cihazlar asla almıyosun gerekirse her hafta bana gel
Benim doktor aşırı relax stresin her şeyden daha çok zarar verdiğini düşünüyor artık ben de öyle düşünüyorum vallaNe güzel doktormuş ya seninki, aynı performansı benimkinden bekliyorum
Ah şu kabuslar yok mu hastanede yattığımdan beri sürekli bebeklerimle alakalı senin dediğin tarzda kabuslar görüyorum ben de. Yiyecek ekmeği varsa aramıza katılacak inşallah bebeklerimiz sen kendini sarsma, senin üzüntünü hisseder bebeğin o da üzülür sonradün gece rüyamda bu aleti gördüm ve 2 tane almışım tam bebeğimin kalp atışını dinlerken birden kalbi duruyordu hastaneye koşuyordum hemen kanamam vs yok nasıl olur ne oldu ağlıyorum falan. uyandığımdan beri sersem bgibiyim gözümün önüne gelip duruyor berbat haldeyim şuan
Oyy olsa neredeyse her gün bakardım bebeklerimeOlsa ne güzel olur ya gerçe ben sürekli olarak görmek isterim o zaman doopler almk istiyorum ama ona da pek güvenemiyorum nasıl olur zararlı mı iyi mi kararsız kaldım
Güzel bir yaklaşım sergiliyor bence çok şanslısınBenim doktor aşırı relax stresin her şeyden daha çok zarar verdiğini düşünüyor artık ben de öyle düşünüyorum valla
her vakitte dua etmeye çalışıyorum aklıma geldikçe boşta kaldıkca dua okuyorum. Rabbim ailemize sağlıkla girmesini nasip etsin sağlıkla doğsun inşallah diyeAh şu kabuslar yok mu hastanede yattığımdan beri sürekli bebeklerimle alakalı senin dediğin tarzda kabuslar görüyorum ben de. Yiyecek ekmeği varsa aramıza katılacak inşallah bebeklerimiz sen kendini sarsma, senin üzüntünü hisseder bebeğin o da üzülür sonra
benim de geçen gün aynısı oldu, kasaptan alıp güzelce kızarttım ve ekmek arası götürdüm ne yalan söyleyeyim.. ki normalde sucuk salam sosis uzun süredir hayatımda yoktu..Kızlar kasap sucuk yiyebiliyor muyuz ya canım çok çekti dışarıda burnuma koktu
Canım aynı şey benimde başıma geldi ve bir hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu sefer gördük bebişi merak etme daha çok küçük sadece bende cuma günü gördüm daha benimde 6 haftalıkken fotosu aynı seninki gibiydiArkadaşlar keseden anlayan varmı yada yazılardan doktorum sadece kese var haftaya kalp atışı için gel dedi bende her doktotora gitiğimde aklımdakiler uçup gidiyor kese çok küçük geldi bana 6 haftalık dedi bide içinde bebek bile yok çok mu erken bebek görünmesi için
Eki Görüntüle 3385959
Beeeen midem açlıktan birbirine yapıştı ama yemek yiyemiyorum yağlı ve salçalı yemeği görmem yeterli kusmak içinMerhaba kızlar bulantılarınız ne durumda benim gibi aşırı olan var mı
Aynısı bende sürekli açım ama yemek yiyemiyorum yağlı salçalı bide tatlı türü şekerli şeyler hiç görmek istemiyorum doktor ilaç verdi ama hiç faydası yok ya şimdiden böyleysek nasıl olucak acaba yaBeeeen midem açlıktan birbirine yapıştı ama yemek yiyemiyorum yağlı ve salçalı yemeği görmem yeterli kusmak için