- 4 Ekim 2023
- 2.355
- 1.654
- 30
Evet aşkım ne bulursan sürBizde kremlere doycaz yani doğurana kadar hindistan cevizi kakao badem yağları nasıl işe yarar mı kantaron yağı fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aşkım ne bulursan sürBizde kremlere doycaz yani doğurana kadar hindistan cevizi kakao badem yağları nasıl işe yarar mı kantaron yağı fln
Aynen canım ilaç kullanmama rağmen 3 4 gün boyunca belirli aralıklarla geldi özellikle de tuvalete çıktığımda geliyordu. Diğeri yetersiz geldiği için fitille değiştirdiler eğer senin akıntılar da normale dönmezse dokturuna bir danışabilirsinBu akıntı böyle 1 2 damla gelen devam eden tarzındamı ? Bende kullanıyorum ağızdan aynı ilacı günde yinede 1 damla kahverengi leke görüyorum normalmi bilmiyorum. Fitil olarak mı atsam
Sürekli bebişi düşünmekten o da rüyalarımıza girer oldu sanırım inşallah tutturursun tabi erkek istiyorsan Allah gönlünden geçeni sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinYaa ben din rüyamda yine gördüm bebek habire görüyorum bugünlerde erkek bebek bakalım tutacak mı
Ben düğmeli pantolon giymeyi bıraktım valla zaten azıcık ayva göbegim vardı şimdi alt kısmımdan itibaren dahada ovalleşerek çıkıntı oldu lastikli şeyler giyiyorum o hamile şeylerinden alsam olur mu kızlar ya kot falan giymek için hani lastikli oluyor ya beli genişletiyorBenimde karnım çıkmaya başladı kızlar ya çıkmamış gibi ama pantolonum sıkıyor
Ya ben hiç sevmiyorum onları göbeğin iyice çıkmadığı sürece işe yaramaz bence çünkü göbeğin varken bile düşüyorlarBen düğmeli pantolon giymeyi bıraktım valla zaten azıcık ayva göbegim vardı şimdi alt kısmımdan itibaren dahada ovalleşerek çıkıntı oldu lastikli şeyler giyiyorum o hamile şeylerinden alsam olur mu kızlar ya kot falan giymek için hani lastikli oluyor ya beli genişletiyor
Rahim büyüdüğü içindir büyük ihtimalle ama çok şiddetli olursa ve alttan baskı falan hissedersen hemen git acileKızlar 9. haftama girdim. Bugün akşam 4 ten beri kasığımda ağrı var, ağrı yeri sabit, hep aynı yer ağrıyor. Daha doğrusu kramp gibi birden sancıyor bi 5-10 sn sonra gidiyor. Allah'ıma şükür kanama falan yok. Ama ağrı çok endişelendirdi. Acile gitmeli miyim yoksa normal mi bu sancılar ağrılar?
Canım bence bebek ve rahim büyüyor ondan.bende bugün 8+0 oldum bebek sağda zaten orası sürekli ağrıyor hızla büyüyorlar bu haftadan sonra benceKızlar 9. haftama girdim. Bugün akşam 4 ten beri kasığımda ağrı var, ağrı yeri sabit, hep aynı yer ağrıyor. Daha doğrusu kramp gibi birden sancıyor bi 5-10 sn sonra gidiyor. Allah'ıma şükür kanama falan yok. Ama ağrı çok endişelendirdi. Acile gitmeli miyim yoksa normal mi bu sancılar ağrılar?
Hamile kaldığımdan beri ağrım oluyordu dediğin gibi büyüme ağrıları diye düşündüm, bu arada o ağrıların da bugünkü ağrıların da yerleri aynı, bugün uzun süredir devam ettiği için endişelendim içim rahatladı bi nebzeCanım bence bebek ve rahim büyüyor ondan.bende bugün 8+0 oldum bebek sağda zaten orası sürekli ağrıyor hızla büyüyorlar bu haftadan sonra bence
8+2 cnmKuzum kaç haftalıksın sen
Evet doğru yan larina kirem sürmeyi unutma sakın ben unuttum yanların hep çatlak kadı çok kötü gözüküyorBı de ben şöyle bı şey duydum doğumdan sonra da çatlak oluyomus bu doğru mu
Resmen yarık gibi duruyor yanlarım iyice genişlemiş sanki zar turuyor gibi duruyor iyice büyüyünce morarmisti benim çatlaklar kiremde işe yaramadıBı de ben şöyle bı şey duydum doğumdan sonra da çatlak oluyomus bu doğru mu
Alttan baskı gibi bişey yok da aynı noktaya bıçak sokuyorlarmış gibi sancı resmen çizgi şeklinde inşallah normaldir, içimi bi nebze rahatlattınız teşekkür ederimRahim büyüdüğü içindir büyük ihtimalle ama çok şiddetli olursa ve alttan baskı falan hissedersen hemen git acile
Gören bakiyo kız sanki milletin göbeği yokMaşallah 4 5 aylık gibi ya bzim göbuslerde çıksın artık gobegimle yürümek istiyorum
Bende ilk zaman öyleydi canım normal o ağrılar som üç ay tekrar yasiycaz bu durumuAlttan baskı gibi bişey yok da aynı noktaya bıçak sokuyorlarmış gibi sancı resmen çizgi şeklinde inşallah normaldir, içimi bi nebze rahatlattınız teşekkür ederim
Saatlerce sürmesi normal yani dimiii? Benim ilk hamileliğim bir de ikiz bekliyoruz, o yüzden ekstra telaşlıyım daBende ilk zaman öyleydi canım normal o ağrılar som üç ay tekrar yasiycaz bu durumu
İkiz olduğu için anında geçmemesi normal ama devam ederse bir konturole git cnmSaatlerce sürmesi normal yani dimiii? Benim ilk hamileliğim bir de ikiz bekliyoruz, o yüzden ekstra telaşlıyım da
Cnm maden suyu iç iyi gelir veya ılık süt rennie uzun süre kullanmadığım sürece sorun değil ama devamlı kullanırsan sorun olusturur yüksek dozlu olmasınKızlar mide yanması için rennie çiğneme tableti kullanmanın bir sakıncası olur mu? Doktoruma sormayı unuttum da tecrübeli anneler bilir belki. Geç saatlerde yediğim zaman hazımsızlık ve yanma oluyor rennie rahatlatıyor sadece.