2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım geçmiş olsun. Kendini hazır hissettiğin en doğru zamanda Allah bir minik daha nasip etsin inşallah sana. İlk bebeğimde kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum. 6 ay sonra bir bebek daha nasip oldu bana. Ki kürtajdan hemen sonra daha kolay hamile kalınıyor. Ben biraz zaman vermek istediğim için dikkat ettim. Nisan ayında doğum yaptım. Bizimle beraber hamile olup bebeğini kaybeden bir arkadaşımız 4 ay sonra bize yetişti mesela onun da bir bebeği var şimdi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bebek istiyorsan bi sonraki adette bile tekrar hamile olabilirsin. Rahmin hazır çünkü. Bol bol dinlen ve yanımıza gel 🌸
O kadar güzel geldi ki mesajınız. İyi ki varsınız. Keşke bunları yaşamasaydık ama yazdıklarınız umut veriyor. Şimdilik erken olsa da belki birkaç ay sonra mesajınızı yeniden okuyup yeniden umutlanırım belki. Çok sevgiler

Annem 4 doğum yaptı 4 üde belli bile olmadı ben 10 haftalığım - 1 le gidiyorum ablam 2 doğum yaptı ikisindede senin gibiydi doktor ödem dedi tuzu kesti ama yinede 30 kilo aldı 😂etrafımda 5. Ye hamile arkadaşım var yine göbişsiz aşkım sen biraz tuzu kes ama sağlıklısan hiç önemi yok nasılsa Doğurunca verirsin şimdiden çok tatlı görünüyorsun 😍
Kız bende ne şeker ne tansiyon hiç bir sorun yok bende göbek büyüyor işte 🤣🤣🤣 en son ki gebeligimde 12 kilo almıştım gerçi doğumdan sonra hepsi gidiyor bende 🤣🤣🤣

Kızlar merhaba. 2023 Nisan annesiyim. 10 aylık bir oğlum var. Geçen hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim. 6+3 günlük hamileyim. Sat 4 ocaktı. Çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördü 2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını duymalıyız dedi. Kasık ve karın ağrım çok oluyor. Bir de yorgunluk 😢 Beklenen doğum tarihi 9 Ekim görünüyor ancak ilk bebeğim sezaryenle doğduğundan bu da son zamanı beklemeyecektir. Ekim grubundan buraya transfer oldum o yüzden. Herkese sağlıklı ve hayırlı gebelikler diliyorum 🌸
Merhaba🌸 ben de 2023 Nisan annesiyim oğlum 10 aylık , 7 haftalık hamileyim, benim tahmini doğum 28 eylül gözüküyor, belki sarkar benim ki ekime😊 İşimiz zor, kolaylıklar diyorum☺️ bide hukukçuysanız pes diyeceğim bu kadar tesadüfe ben de hukuk fakültesi mezunuyum çünkü 😅

Merhaba🌸 ben de 2023 Nisan annesiyim oğlum 10 aylık , 7 haftalık hamileyim, benim tahmini doğum 28 eylül gözüküyor, belki sarkar benim ki ekime😊 İşimiz zor, kolaylıklar diyorum☺️ bide hukukçuysanız pes diyeceğim bu kadar tesadüfe ben de hukuk fakültesi mezunuyum çünkü 😅
Ben de İstanbul hukuk. Yoksa sizde mi 😂 2020 mezunuyum. Memurum ama ruhsatımı yeni aldım kanunda düzenleme olunca 😅

Ben Ankara 2017 , ücretsizdeydim zaten oğlanda ayrıldım bi süre daha o şekilde devam edecek gibi😅
Avukatlık yapıyorsunuz o zaman siz? Ben henüz memurum. Unvan değişikliğinin açılmasını bekliyorum ya da bu sene bi adli hakimlik sınavına girerim diyordum ama nasıl olacak böyle bilmiyorum 😪

Avukatlık yapıyorsunuz o zaman siz? Ben henüz memurum. Unvan değişikliğinin açılmasını bekliyorum ya da bu sene bi adli hakimlik sınavına girerim diyordum ama nasıl olacak böyle bilmiyorum 😪
Aa öyle mi kolaylıklar diliyorum ya inandıktan sonra olur hele anne baba akraba yardımcı biri varsa, Allah yardımcımız olsun canım 2 bebekle yaşam beni korkutuyor birazcık çünkü oğlum küçük hala çok bağlı ve emziriyorum ama vardır bunda da bir hayır elbette Rabbim böyle uygun gördü ☺️

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-11-12-31-58-362_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-02-11-12-31-58-362_trendyol.com.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2024-02-11-12-26-35-053_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-02-11-12-26-35-053_trendyol.com.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2024-02-11-10-35-39-102_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-02-11-10-35-39-102_trendyol.com.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben maalesef eylül annesi olamayacağımı öğrendim dün. Olumsuz şeyler yazıp sizi etkilemek istemiyorum. Sadece kendi mutluluğunuza odaklanın. Rahminizin bir can yetiştirdiği sağlıklı bir insansınız. Gerisi gerçekten önemsiz. Bir daha ne zaman psikolojik sağlığıma kavuşacağım bilmiyorum. Ama bu haftaya kadar burada dertleşmek umutlanmak güzeldi. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgiler.
Canım tekrarlayan kayıplarınız var sanırım pıhtılaşma testi yapmadıysanız tavsiye ederim.ben de 2 düşükten sonra öğrendim şuan iğne yapıyorum hergün

X