Sabah midem kalktı biraz. O kadar. Şuan geçti iyim canım . Ama o acımsı tat çok fena hala var. Normalde günde 2 buçuk litre su içen ben bugün su inanilmaz kötü geliyor bana. Tadı acımsı geliyorNormal sanırım canım, bulantın var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah midem kalktı biraz. O kadar. Şuan geçti iyim canım . Ama o acımsı tat çok fena hala var. Normalde günde 2 buçuk litre su içen ben bugün su inanilmaz kötü geliyor bana. Tadı acımsı geliyorNormal sanırım canım, bulantın var mı?
Ayy canım bu şişlik benim de afedersin çok gaz olunca çıkıyor sonra iniyorBenim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarim
Ay benim de 3 gün kaldı geçsin hemen ya.Dünden beri hiç mide bulantım yok. Sevinsem mi endişlensem mi bilemedim. of 2 günül kaldı kontrol için. Zaman geçmiyor.
Folden qf yazdı bana canım doktorumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ?
Evet ya gayet güzel bir indirim var çöp kutusunu mu diyorsun canımKızlar merhaba korbell falan almalı mıyız sizce indirime girmiş bana mantıklı geldi ama annem tamamen gereksiz diyor sizin düşünceniz nedir
Ben imom primo kullanıyorum canım gayet içeriği zenginKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ?
Regenesis max kullanıyorum canım ben. İlk hamileliğimde de bunu kullanmıştımKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ?
Folidoce kullandım 1 ay sonra başka almadım pek kullanma taraftarı değildim şimdi İnnate Pronatal önerdi doktorum onukullanıyorum OMEGA3 içinde folikasitte varmış bilmiyodum ama 1 ay da bunu kullanırımKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ?
Evet aynen öyleBu erkekler niye erkek çocuk istiyorlar. Erkek çocuktan sonra kız olunca babalığı kızda tattım diyen var
Mixfolic kullaniyomKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz ?
Zamani gelince çıkar kuzuMaşallah canım benimkide hemen çıksın istiyorum
La yok şuan ki halimYok artık bu eski hamilelik fotoğrafı olmasin kız şaka yapıyorsun demi bize
Maşallah yaZamani gelince çıkar kuzu
La yok şuan ki halim
Bende gaz yok kuzu ya normal halı gaz olunca daha çok sisiyo devamlida yemiyorum kilo almıştım die ama bu sefer göbeğim erken çıktıAyy canım bu şişlik benim de afedersin çok gaz olunca çıkıyor sonra iniyor
Evet o ağızdaki tat suyun tadını da değiştiriyor, arkadaşın dediği gibi suyu tatlandıralım limonla falanSabah midem kalktı biraz. O kadar. Şuan geçti iyim canım . Ama o acımsı tat çok fena hala var. Normalde günde 2 buçuk litre su içen ben bugün su inanilmaz kötü geliyor bana. Tadı acımsı geliyor
Mutlaka al gerçekten sıfır kokuKızlar merhaba korbell falan almalı mıyız sizce indirime girmiş bana mantıklı geldi ama annem tamamen gereksiz diyor sizin düşünceniz nedir
Bak mesela burda 37+5 tim hastaneye yatmistim sancı yüzünden ama malesef bizim kinde sancı durdu 42 haftalık doğmuştu ozman bile gören ikizmi diyorduMaşallah ya
Hey maşallah bizde 5 6 ay sonra böyle olucazBak mesela burda 37+5 tim hastaneye yatmistim sancı yüzünden ama malesef bizim kinde sancı durdu 42 haftalık doğmuştu ozman bile gören ikizmi diyordu
Çok teşekkür ederimEvet o ağızdaki tat suyun tadını da değiştiriyor, arkadaşın dediği gibi suyu tatlandıralım limonla falan
Fazla sürmez cnm çıkar yakında tamamen karnimiz doğumdan sonrada ilk dediğimiz şey karnını okşayıp hiç bir şey hissetmemek hamileliği bile özlüyosun çünkü alışıyorsun karnındaki hareketlerine ,Hey maşallah bizde 5 6 ay sonra böyle olucaz